NFL: Dallas Cowboys - New York Giants

To 24.11. | klo 23:30 | NFL | DALLAS COWBOYS - NEW YORK GIANTS

Kohde sulkeutuu: 24.11.2022 23:30


Cowboysin hyökkäys on iskussa


Dallas Cowboys pieksi viime NFL-viikonloppuna vieraissa Minnesota Vikingsit 40-3. QB Dak Prescott heitti Tony Pollardille kaksi maalia. New York Giants taas hävisi viimeksi Detroit Lionsille 18-31.
Dallas on NFC:n itälohkon kakkosena ja Giants saman lohkon kolmonen. Kumpikin on seitsemässä voitossa ja hyvin kiinni wild card -paikasta. Philadelphia Eagles on kärjessä kaksi voittoa edellä.

QB Prescott pelasi viimeksi parhaan matsinsa sen jälkeen, kun hän palasi alkukauden loukkaantumisestaan. Kahden maalin lisäksi komeasti 88 prosenttia hänen syötöistään meni omille. Dallas oli sen verran ylivoimainen Minnesotaa vastaan, että viimeisellä neljänneksellä joukkue jo otti jalan pois kaasulta.
Prescottin hyvä kunto loppukautta kohden on Dallasille mainio juttu. Viimeisissä kolmessa ottelusa Cowboys on tehnyt 117 pistettä, ja Prescott on näissä matseissa heittänyt seitsemän maalia ja hieman alle 800 jaardia.

Nyt Prescottilla on vielä vastassa Giants, jonka heittopuolustus on ollut yksi koko liigan huonoimmista, ja vielä useampi takakentän puolustaja on tänään ilmeisesti sivussa. Kummatkin aloittavat kulmapuolustajat ovat loukkaantuneina ja safety-ryhmässäkin on paljon poissaoloja.

Prescott heittää ainakin kaksi maalia


Dallasin heittohyökkäyksessä on paljon pelintekijöitä. Laiturit Lamb ja Gallup, sisempi laituri Schultz sekä RB Pollard ovat kaikki pelanneet hyvin Prescottin kanssa.
Giantsilla on tapana vieraissa pelata juoksuvoittoista peliä, ja pitää vastustajan hyökkäys sivurajalla. Pallonhallinta-ajassa Giants on yksi NFL:n parhaista.
Dallasin heittopuolustus on mainio. Se on liigan ykkänen säkeissä ja kakkosen siinä, miten joukkue pystyy antamaan QB:lle painetta.

Pelin kulku lienee se, että Dallas heittää Giantsin vaisua heittopuolustusta vastaan ja Giants juoksee, kun heittäminen Dallasia vastaan on vaikeata.
Giantsilla on loukkaantumisongelmia myös hyökkäyksen linjassa, peräti neljän aloittavan pelaajan pelaaminen on kyseenalaista. Ei Giantsin o-linja ole ollut kummoinen edes terveenä. QB Jones on joutunut paineen alle noin 29 prosentissa heittopeleistä.


Caowboysin voittokerroin matsiin on noin 1.20 ja tasoitus on 10 pistettä. Se on liikaa peleihin. NFL on paljon tasaisempi sarja kuin mitä nuo kertoimet antavat ymmärtää. Huonoimman ja parhaimman ero ei ole valtavan paljon.
Prescott yli 1.5 touchdown-syöttöä saa yli 1.60-kertoimia, ja siihen voisi pienen panoksen laittaa. Kolmessa viime matsissa Prescott on heittänyt vähintään kaksi maalia, ja miksei nytkin, kun vastassa on heikko heittopuolustus.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Prescott yli 1.5 heitto-TD @1.62

William Hill - Lue arvostelu

1.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.55

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.55

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.52

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan