NFL: Denver Broncos - Kansas City Chiefs

NFL | Denver Broncos - Kansas City Chiefs | 23:30 | 8.1.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 23:30
Denverillä ei ole mitään pelattavaa, KC:llä on teoreettisen mahdollisuudet olla konferenssin ykkönen.NFL:ssä lähtee lauantai-iltana käyntiin viimeinen runkosarjan kierros. Kansas City Chiefs ei taida enää päästä kiinni konferenssin ykköspaikkaan ja ensimmäisen play offs -kierroksen huilivuoroon, mutta voitolla joukkue pitää kiinni kakkospaikastaan. Jos Houston sattuisi yllättämää Tennesseen, niin sitten KC:llä olisi saumat huiliviikkoon, mutta näin tuskin käy.
Kansas Cityn voittoputki katkesi, ja samalla meni ykköstila, viime viikonlopun mainiossa Bengals-matsissa. Denver Broncosilla ei ole enää mitään pelattavaa ottelussa. Viime kierroksella Broncos hävisi LA Chargersille 21 pisteellä.

Viime viikonloppuna Kansas City sai vastaansa huimaan iskuun päässeen Cincinnatin hyökkäyksen. KC pelasi puolustuksessa paljon blitz-pelejä, ja se sitten avasi valtaisia aukkoja takapuolustukseen, joita Cincinnatin QB Joe Burrow ja erityisesti laituri Ja’Marr Chase käyttivät hyväkseen.
Kansas Cityn voitto ottelussa oli lopulta hyvin pienestä kiinni, eikä ottelu millään tavalla ollut ainakaan ennakointia Chiefsin alamäestä. Cincinnati oli viime viikonloppuna hankala match up Chiefsille, joka on aivan ansaitusti nyt vetomarkkinoiden kakkossuosikki voittamaan tämän kauden Super Bowlin.

KC on selvästi parempi kummallakin puolella palloa


Kansas Cityn hyökkäys on edelleen aivan liigan eliittiä. Juoksuhyökkäyksen puolella se on hivenen kärkeä perässä, mutta puolen miljardin miehen Patrick Mahomesin johtama heittohyökkäys on taas erinomainen.
Jos Kansas Cityn hyökkäystä vertaa tämän viikonlopun Denver Broncosin hyökkäykseen, niin kyseessä ovat aivan eri kaliiberin ryhmät. Kansas Cityn puolustuskin on selvästi parempi kuin Denverin stop unit.
Tilastoissa puolustukset ovat suht lähekkäin toisiaan, mutta KC on kuitenkin edellä, ja varsinkin sen loppukausi on sujunut jo hyvin katastrofaalisen alun jälkeen. KC:n suurin etu on pallonriistoissa, joita se ottaa selvästi Denveriä enemmän. Denverin puolustuksen avainpelaajat Reed ja Chubb ovat kumpikin vasta aivan hiljattain päässeet vapauteen koronakaranteeneista.


Kansas City on kaikin tavoin parempi joukkue, mutta nyt kun Denverillä vielä on pelinrakentajana melko heikko Drew Lock, niin on hankala nähdä, miten joukkue voisi pysyä ottelussa mukana. Denverin puolustus ei pysty pysäyttämään Chiefsia koko ottelun ajan, mutta tuskin Denver sitten itse montaakaan kunnon hyökkäysvuoroa saa aikaiseksi. Arvio lopputuloksista 13-27. Lapulle KC -10.5.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kansas City Chiefs -10.5 @1.96

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.92

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders