NFL: Green Bay Packers - New England Patriots

Su 2.10. | Klo 23:25 | NFL |
GREEN BAY PACKERS - NEW ENGLAND PATRIOTS

Kohde sulkeutuu: 02.10.2022 23:25


Packers löytämässä rytmiä?


Kotijoukkue Green Bay Packers lähti amerikkalaisen jalkapallon NFL:n uuteen kauteen vähintään keskisuurten kysymysmerkkien saattelemana. Erityisesti hyökkäyksen puolella uudet tuulet ovatkin puhaltaneet moneen suuntaan. Avausviikko näytti karmealta, mutta sittemmin tähtipelinrakentaja Aaron Rodgersin johtama Pack-hyökkäys on nostanut tasoaan. Puolustus on toiminut ihan kelvollisesti sekin ainakin kaksi edellistä peliviikkoa.

Tähän otteluun Lambeau Fieldin isäntien tilanne on kuitenkin taas kovin kyseenalainen. Rodgersin aseista laitahyökkääjät Allen Lazard ja tulokas Christian Watson ovat loukkaantumislistalla ja lopullinen pelikunto on arvoitus. Kenties vielä isompi huoli on hyökkäyksen linja, josta David Bakhtiari on isoin kysymysmerkki. Jonkunlaisen puolilaadukkaan kokoonpanon Pack saa joka tapauksessa jalkeille, mutta kaukana parhaastaan se tulee olemaan.

Packers on edelleen ihan kelvollinen nippu ja varmaankin suosikki voittamaan divisioonansa AFC Northin. Puolustus on vankkaa tasoa ja kyllähän Rodgers jonkin verran pinnoja taikoo ihan jo omalla korkealla suorituskyvyllään. Lisäksi keskushyökkääjäosasto Aaron Jones - AJ Dillon on ihan sarjan kärkeä. Silti tässä matsissa näin hurja suosikkiasema edes kotona on mielestämme vähän vanhojen muistelua.


Vaisu Patriots


Vierasjoukkue Patriotsilla on silläkin vähintään yhtä paljon kysymysmerkkejä. Poikkeuksellisen nihkeistä asetelmista uuteen kauteen lähtenyt perinneseura on hävinnyt kaksi kolmesta pelaamastaan matsista ja vieläpä täysin ansaitusti. Lisää jobinpostia tuli edellisviikolla, kun pelinrakentaja Mac Jones loukkasi nilkkaansa ja on sivussa todennäköisesti useampia viikkoja.

Jonkinlainen hopeareunus Jonesin loukkaantumisessa on se, ettei Pats-hyökkäys ole toiminut nuorukaisen alaisuudessa tällä kaudella muutenkaan. Jonesin saappaisiin astuva reissumies Brian Hoyer on jossain määrin jopa helpompi peluutettava Bill Belichickin johtamalle valmennukselle. Hoyerilla ei mennä kuuhun, eikä sitä lähdetä edes hakemaan. Luvassa on paljon helppoja ja nopeita heittopelejä sekä aimo annos juoksuhyökkäystä.Patriotsin vahvuudet hyökkäyspelin osalta ovatkin keskushyökkääjät Damien Harris ja Rhamondre Stevenson, jotka pääsevät tässä matsissa toteuttamaan itseään oikein urakalla. Toinen vieraiden vahvuus on puolustus, joka ei taida olla ihan entisaikojen loistossa, mutta edelleen varsin hyvä. Näillä aseilla useimmat matsit pidetään tasaisina.

Patsia on viikon mittaan haukuttu kuin vierasta sikaa, mutta mielestämme tällaiset tasoitukset alkavat olla jo liikaa. Juoksupeli ja hyvä puolustus pitänee numerot melko tasaisina, vaikka voittoon asti ei yllettäisikään. Mihinkään täydelliseen teurastukseen on vaikea uskoa, joten mennään vastavirtaan Patriotsin hurjalla 9.5 pisteen tasoituksella.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

New England Patriots +9.5 pistettä @1.91

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena