NFL: Green Bay Packers - Tennessee Titans

Pe 18.11. | klo 03:15 | NFL | GREEN BAY PACKERS - TENNESSEE TITANS

Kohde sulkeutuu: 18.11.2022 03:15


Joukkueet juoksevat ja kello kulee


Viime NFL-kierroksella Green Bay Packers voitti pitkästä aikaa. Tiukille meni, 31-28 -voitto Dallas Cowboysista tuli vasta jatkoajalla. Packers on NFC:n pohjoislohkossa jo neljä voittoa perässä kärkiryhmä Minnesotaa, joten taitaa Aaron Rodgersilta jäädä tällä kaudella play offsit väliin.

Tennesseellä menee paremmin. Se on AFC:n puolella etelälohkon ykkönen. Kaksi viimeistä se on kyllä hävinnyt. Viimeksi tuli pisteen tappio 20-21 New York Giantsille.

Tässä vaiheessa kautta Wisconsinin osavaltion pikkukaupungissa Green Bayssa alkavat jo olosuhteet vaikuttaa matseihin. Lämpötila putoaa, talvi tulee. Tässä matsissa talvi jo taitaa vaikuttaa Sääennusteen mukaan lunta saattaa tulla, tuulen kanssa lämpötilan kerrotaan tuntuvan siltä kuin oli melkein 15 astetta pakkasta.

Green Bayn hyökkäys on ollut parhaimmillaan, kun sen on antanut vastuuta keskushyökkääjille. Nyt tämä voi olla hankalaa, kun Tennesseen juoksupuolustus on yksi liigan parhaita. Titans on antanut vastustajien juoksupeleissä vain 3.9 jaardia per peli, ja tämä on NFL:n kolmanneksi paras lukema.
Nyt olisi sitten veteraani QB Rodgersilla paikka ottaa ohjat. Tennesseen heittopuolustus ei ole ollut häävi. Varsinkin keskushyökkääjät ovat sitä vastaan sitten edenneet paljon heittopeleillä.

Dallasissa Packers hyökkäsi hyvin


Vetomarkkinoilla Packers sai rahaa taakseen viime viikon voiton jälkeen. Sen hyökkäys ei ole tällä kaudella vielä pelannut niin hyvin kuin Cowboysia vastaan. Tämä matsi oli ensimmäinen sitten peliviikon neljä, jossa Green Bay teki enemmän kuin 22 pistettä.

Tennesseen hyökkäyksellä on myös tällä kaudella ollut vaikeuksia. Viimeisissä viidessä ottelussa se ei ole kertaakaan päässyt yli 21 pisteen. Pelinrakentajalla Ryan Tannehillilla on ongelmia nilkan kanssa, ja se vaikuttaa peliin. Jos Titansin heittopeli onkin ongelmissa, niin juoksupeli nojaa aina luotettavaan Derrick Henryyn.

Titans on sarjataulukossa paljon paremmassa asemassa kuin Green Bay, mutta vetopuolella tämä ei näytä merkitsevän mitään. Titansin viimeaikaiset voitot ovat heikohkoja joukkueita vastaan.


Money line -betsiä paremman vedon saa nyt totals-puolelta. Tennesseen hyökkäys nojaa jouksupeleihin, ja varsinkin jos ilma on kolea ja Tannehill puolikuntoinen. Green Baylla hyökkäys on sujunut parhaiten juoksemalla, eikä Aaron Rodgers ole enää entisensä. Jos kumpikin hyökkää juoksupainotteisesti, niin kello kulkee nopeasti. Lapulle alle 41 pistettä. Arvio lopputuloksesta 20-17 kotijoukkueelle.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 41 pistettä @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan