NFL: Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

Ti 29.11. | klo 03:15 | NFL | INDIANAPOLIS COLTS - PITTSBURGH STEELERS

Kohde sulkeutuu: 29.11.2022 03:15


Vierasjoukkue voisi olla vahvoilla


NFL:n Monday Night Football -matsi on tällä kertaa Indianapolis Colts vastaan Pittsburgh Steelers. Kumpikin joukkueista on kaukana pudotuspelipaikoista. Steelers on AFC:n pohjoislohkon viimeinen kolmella voitolla ja Colts on AFC:n etelälohkon kakkonen neljällä voitolla. Oikeastaan loput matsit pitäisi voittaa, että vielä olisi mahdollisuuksia Super Bowl -paikkaan.

Viime kierroksella kumpikin hävisi. Colts hävisi pisteellä Philadelphia Eaglesille ja Steelers seitsemällä pisteellä Cincinnati Bengalsille.

Tämän ottelun missa match voisi olla Steelersin puolustus vastaan Coltsin hyökkäyksen linja. Coltsin linja on kehno heittoblokeissaan, ja Steelers voisi nyt tuhota Indyn heittopelit jo alkuunsa. Coltsin heittoblokkaus on ESPN:n tilastoissa koko NFL:ssä 31., ja se on antanut vastuksille jo liigan eniten säkkejä, yhteensä 40. Philly-matsissa Coltsin QB Matt Ryan säkitettiin neljä kertaa. Pittsburghin ulompi tukimies TJ Watt saattaa päästä nyt säkkitilastoihin useammin kuin kerran.

Juoksupelitkään eivät ole Pittsburghin puolustukselle heikkous. Se on listattu Football Outsidersin toimesta NFL:n seitsemänneksi parhaaksi.

Steelers lapulle


Colts on pelannut tällä kaudella oikeastaan odotuksia paremmin, mutta kyllä tässä matsissa vaaka kallistuu altavastaajan puolelle. Pittsburghille pitää merkata vahvuudeksi vielä valmennuspuoli. Mike Tomlin on yksi jenkkifutiksen paremmista koutseista, ja kyllä hän vie voiton Coltsin Jeff Saturdaysta.

Pittsburghin hyökkäykselläkin voisi olla mahdollisuudet Coltsia vastaan. Varsinkin heittopuolella homma voisi toimia. Aikaisemmin Steelers on hyökännyt paljon juosten, mutta tässä Coltsin puolustus on ollut hyvä. Viimeksi Cincinnatia vastaan Steelers-QB Pickett pelasi hyvän pelin heittäen 265 jaardia ja yhden maalin. Indianapolisissa pelataan vielä sisähallissa, jossa olosuhteet ovat mainiot pallon heittämiseen.


Vetomarkkinoilla kertoimet on laitettu noin 1.70 – 2.10. Steelersin ei tarvitsisi olla tässä altavastaaja, ehkä kertoimet olisi voinut laittaa lähemmäs 50/50 -tilannetta. Joukkueet ovat suht tasavahvoja, ja match upit menevät Pittsburghin puolelle. Laitetaan lapulle Steelersin suora voitto. Arvio lopputuloksesta on 21-17.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Pittsburgh Steelers @2.3

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

2.25

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.25

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan