NFL: Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts

NFL | Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts | 20:00 | 9.1.2022
Kohde sulkeutuu: 09.01.2022 20:00
Coltsilla pakkovoiton paikka, ja umpikehno Jaguars ei viime viikollakaan enää edes yrittänyt.Indianapolis Coltsilla on pakkovoiton paikka, jos se meinaa vielä päästä NFL:n pudotuspeleihin. Homma on selvä, voitolla mukana ja häviöllä ulkona.
Jacksonville Jaguarsin kaudesta tuli kehno, play offs -mahdollisuuksia sillä ei ole ollut pitkään aikaan. Tilanne on saanut aikaan sen, että vetomarkkinoilla Colts on yli kahden maalin verran suosikki.

Coltsin kausi on ollut hyvä. Sen voi hyvinkin sanoa olevan NFL:n parhaan joukkueen, joka ei voittanut omaa divisioonaansa. Pudotuspeleissä Indyn voi odottaa olevan kova tekijä.

Jaguars on jo kesälomalla. Se on hävinnyt kahdeksan putkeen, ja viime viikonloppuna New Englandin kentällä tuli neniin 40 pisteellä. Patriots on hyvä joukkue, mutta ottelussa kävi aivan selväksi, että Jaguarsilla oli pelikassissa jo lomavarustus mukana. Kukaan ei pelannut kunnolla, ei tuntunut olevan edes yksittäisten pelaajien yritystä pelata ensi kauden sopimuksista, puhumattakaan mistään ylpeydestä pelata Jaguars-paidassa. Jacksonvillessä on ensi kaudella uusi valmentaja, ja kaikki alkaa alusta.

Ykkösvaraus Lawrence pulassa kehnon Jaguarsin kanssa


Coltsin hyökkäys on liigan tilastoissa sijalla kahdeksan, kun Jaguarsin on sijalla 28. Jags ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi rookie-QB Trevor Lawrencen kanssa. Lawrence on varmasti lupaava pelinrakentaja, viime vuoden draftin ykkösvaraus, mutta surkean Jacksonvillen kanssa hän on näyttänyt kehnolta.
Coltsin hyökkäyksessä riittää onnistujia. RB Jonathan Taylor on melko yllättäen MVP-kandidaatti.

Hyökkäuspuolella joukkueissa on selvä ero, mutta puolustuksessa ero on vielä selvempi. Puolustuksen tilastoissa Jaguars on sijalla 30 ja Colts sijalla neljä.

Joukkueet pelasivat vastakkain marraskuussa Indianapoliksessa, ja silloin Colts voitti 23-17. Tuossa matsissa Colts meni heti alussa johtoon, mutta kaiken kaikkiaan matsi oli melko tasainen. Marraskuun ottelussa vetomarkkinoiden tasoitus oli 10.5 pistettä ja nyt sitten jo huimasti noin 15. Yleensä yli kahden maalin tasoitukset on sellainen tilanne, että vetomielessä niitä ei kannata katsella ellei sitten altavastaajasta löydy peliä. Nyt ei Jacksonvillelle oikein voi rahojaan laittaa.


Tämä matsi vielä, niin Jacksonvillen joukkue pääsee lomilleen. Otetaan lapulla kahden maalin ja lisäpisteiden tasoituksen verran Colts, eli Indy -14. Tämä voi repsahtaa, kun Colts haluaa varmistaa jatkopelit ja Jaguars haluaa kotiin.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Indianapolis Colts -14 @1.88

Bethard - Lue arvostelu

1.88

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.88

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan