NFL: Kansas City Chiefs - Jacksonville Jaguars

La 21.1. | klo 23:30 | NFL | KANSAS CITY CHIEFS - JACKSONVILLE JAGUARS

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 23:30


Jaguars jatkoon huiman loppukirin ansiosta


NFL:ssä AFC:n ykkönen Kansas City Chiefs aloittaa pudotuspelit kotimatsilla Jacksonville Jaguarsia vastaan. Chiefs on selvä suosikki, vetomarkkinoiden antama tasoitus on yhdeksän pistettä. Viime kierroksella Jaguars pudotti Los Angeles Chargersin historiallisen loppukirin ansiosta. Toisella neljänneksellä Jaguars oli jo 0-27 -tappiolla, mutta sitten se nousi viimeisen sekunnin potkumaalilla 31-30 -voittoon. QB Trevor Lawrence sai paljon aikaan, saldona neljä maalia ja neljä syötönkatkoa.

Vaikka Jaguarsin kiri voittoon olikin komea temppu, niin jääminen 27 pistettä tappiolle heti matsin alussa ei kerro hyvää joukkueesta. Lawrencen kaikki neljä syötönkatkoa tulivat ensimmäsellä puoliskolla, ja ensimmäinen maali aivan ensimmäisen puoliskon viime sekunneilla.

Jaguars on voittanut kuusi viimeistä matsia. Sen mahdollisuus tässä ottelussa on siinä, että Kansas Cityn puolustus ei ole kummoinen. Chiefs on laajemmissa tilastoissa rankattu vasta NFL:n 20. parhaaksi heittopuolustukseksi.

Betsit sille, että nyt tulee pisteitä


Kansas City on myös ollut loppukauden aikana kovassa kunnossa. 11 viime ottelusta se on voittanut kymmenen. Puolen miljardin taalan sopimuksella pelaava QB Patrick Mahomes vie hyökkäystä eteenpäin tehokkaasti. Chiefsin ehkä paras ase on heittopelit syvälle puolustukseen, ja Jaguarsia vastaan tämä voisi toimia. Jaguarsin heittopuolustus on vielä huonompi kuin Chiefsin, tilastolukemissa sijalla 30.

Kummallakin joukkueella on heittopeleissä vielä hyvin pelaava linja. Mahomes ja Lawrence saavat rauhassa pelata peliään.

Ottelun totals-raja on laitettu 52.5 pisteeseen. Korkea luku, mutta aivan perusteltu, kun kummallakin on monipuolinen heittohyökkäys ja kehno heittopuolustus. Kansas Cityn Mahomesia kai voi aivan hyvin pitää pelipaikallaan parhaana juuri nyt. Tämän vuoden NFL:ssä hän oli ykkönen 5250 jaardilla ja 41 maalilla. Trevor Lawrencen toinen puolisko viime kierroksella oli yksi loppukauden parhaita ottelun puolikkaita.


Chiefsin hyökkäys teki liigassa eniten pisteitä, 29.2 per matsi. Viimeisessä kuudessa ottelussa Jaguars on tehnyt 29.5 per ottelu. Vaikka totals-raja on nostettu korkealle, niin tässä voisi olla matsi, jossa kumpikin joukkue tekee neljä maalia. Kumpikin saa pallon liikkeelle nopeasti, ja varsinkin matsin loppupuoli voi mennä melkoiseksi heittoshowksi.
Laitetaan lapulle yli 52.5 pistettä. Arvio lopputuloksesta olisi Kansas Cityn voitto 35-24.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 52.5 pistettä @1.86

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.86

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan