NFL: Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers

NFL | Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers | 03:15
Kohde sulkeutuu: 16.09.2022 03:15
Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n toinen peliviikko alkaa todellisella huippumatsilla varhain perjantaina Suomen aikaa. Vastakkain Arrowhead Stadiumilla ovat AFC West-divisioonan jättiläiset Kansas City Chiefs ja Los Angeles Chargers.

Chiefs otti varsin vakuuttavan voiton avauskierroksella ja nauttii kotiedusta. Vedonlyöntikertoimissa "koko kansan suosikki" alkaa kuitenkin olla jo yliarvostettu. Chargers kärsii parista harmillisesta poissaolosta, mutta ei ole mitenkään oleellisesti Chiefsiä heikompi. Neljän pisteen tasoitus vieraille on yksinkertaisesti liikaa.Chiefs ja Mahomes loistivat avauksessa


Kotijoukkue Chiefs lähti kauteen yhtenä koko sarjan suurimmista mestarisuosikeista, eikä avausviikon esitys odotuksia ainakaan laimentanut. Tähtipelinrakentaja Patrick Mahomes koulutti Arizona Cardinalsia viidellä heitetyllä touchdownilla, eikä voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Chiefsin hyökkäyksen osalta laitahyökkääjä Tyreek Hillin lähtö loi viime kauden jälkeen pientä epävarmuuta, mutta avausmatsin perusteella huoleen ei ole minkäänlaista aihetta.

Vastustajien kannalta huolestuttavaa on, että Chiefsin satsaukset hyökkäyksen linjaan näyttävät tuoneen tulosta. Betonisen linjan takana Mahomes saa muutaman sekunnin lisäaikaa, mikä on lähes pysäyttämätön yhdistelmä. Toisaalta tässä ottelussa myös Chiefsin haasteet ovat tuolta osin kovimmat mahdolliset. Chargersin heittoryntääjät Khalil Mack ja Joey Bosa ovat rotunsa parhaita edustajia.

Niin hieno kuin Chiefsin avauskierroksen voitto olikin, kertoo se mielestämme lähes yhtä paljon myös Cardinalsin ahdingosta. Chiefsin puolustusta ei vielä avausviikolla kunnolla testattu, mutta nyt testataan. Kotijoukkueen hyökkäys on timanttista sorttia, mutta puolustus ei. Chargers tarjoaa Chiefsin puolustukselle yhden kauden kovimmista haasteista.


Chargersilla poissaoloja


Vierasjoukkue Chargers aloitti sekin kautensa voitollisesti, kun AFC Westin sisäisessä matsissa kaatui Las Vegas Raiders. Myös Chargers laskettiin ennen kautta potentiaalisiin Super Bowl-joukkueisiin ja kyllähän tällä joukkueella siihen on kaikki mahdollisuudet. Avausmatsi toi kuitenkin myös jobinpostia, kun toinen Chargersin tähtilaitahyökkääjistä Keenan Allen loukkasi takareittään ja missaa lähes varmasti tämän nopeasti tulevan ottelun.

Toinen vieraiden kannalta harmillinen poissaolija on kesän jättihankinta, kulmapuolustaja J.C. Jackson. Silti edellämainittujen Bosan ja Mackin johtama puolustus on yksi sarjan parhaista. Avausottelun perusteella myös puolustuksen takakentällä on löydetty lääkkeet Jacksonin poissaolon ajaksi, Raidersia vastaan tuo yksikkö päästi muutamia isoja pelejä, mutta toisaalta myös käänsi pallon kolme kertaa.


Chargersin hyökkäys on Chiefsin tavoin sarjan eliittiä. Pelinrakentaja Justin Herbert on matkalla suurtekoihin ja onhan niitä nuorelle uralle jo mahtunutkin. Chargers on vuosien saatossa onnistunut häviämään tärkeitä otteluita mitä eriskummallisimmalla tavoilla. Nyt Herbertin johdolla suunta on kuitenkin vankasti ylöspäin.

Chargers on viime otteluissaan Arrowheadilla menestynyt mainiosti, Chiefsin neljästä edellisestä kotitappiosta kaksi on tullut juuri Chargersia vastaan. Tämän ottelun vedonlyöntilinja on Chiefsin vahvan avauksen sekä Allenin puuttumisen myötä liikkunut kotijoukkueen suuntaan. Mielestämme reaktio on kuitenkin jo liian kova. Chargers on ihan saman kaliiberin nippu ja yli potkumaalin tasoitus maistuu makoisalta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Los Angeles Chargers +4 pistettä @1.93

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.93

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.92

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena