NFL: Las Vegas Raiders - Arizona Cardinals

NFL | Las Vegas Raiders - Arizona Cardinals | 23:25
Kohde sulkeutuu: 18.09.2022 23:25
NFL:n toisen peliviikon sunnuntain jälkimmäisestä kattauksesta otetaan tarkasteluun Las Vegas Raidersin ja Arizona Cardinalsin kohtaaminen. Molemmat hävisivät avausottelunsa, eikä toiseen peräkkäiseen tappioon oikein olisi varaa.

Liian dramaattisten johtopäätösten vetäminen avausviikon perusteella on harvoin hyvästä. Silti Cardinalsin osalta lienee turvallista sanoa, että kysymysmerkkejä on enemmän kuin ratkaisuja. Laadukas Raiders nostetaan siis peleihin melko isosta tasoituksesta huolimatta.Raidersilla varaa parantaa


Kolmatta kauttaan Las Vegasissa aloittava Raiders selvisi viime kaudella pudotuspeleihin ja nyt joukkue on selkeästi aiempaa parempi. Silti Raiders on osin maineensa vanki, synkät vuodet Oaklandissa ovat jättäneet joukkueeseen epäonnistujan leiman. Tällä hetkellä puhutaan kuitenkin selkeästi koko NFL:n paremman puoliskon joukkueesta.

Uusi päävalmentaja Josh McDaniels sai aikaisen joululahjan keväällä, kun tähtilaitahyökkääjä Davante Adams hankittiin uhkapelikaupunkiin. Yksi sarjan parhaista laitureista sai myös lentävän lähdön uuteen kauteen, kun avausviikolla näppylähanskoihin tarttui kymmenen koppia 141 jaardin edestä ja yksi touchdown.

Muuten avausottelu Los Angeles Chargersia vastaan ei sujunutkaan sitten joukkueella erityisen hyvin. Chargersin superlaadukas heittoryntäys ja ylipäänsä vahva puolustus tukahdutti pelinrakentaja Derek Carrin ja koko Raiders-hyökkäyksen. Toisaalta toisella puolen palloa Raiders ei Maxx Crosbyn ja kumppaneiden johdolla saanut riittävästi painetta aikaiseksi.

Nyt haaste on Raidersin osalta paljon helpompi. Siinä missä Chargers on sarjan ehdotonta eliittiä, kuuluu Cardinals heikompaan puoliskoon. Kivikovassa AFC West-divisioonassa ei yksinkertaisesti ole vara hävitä tällaisia kotiotteluita, mikäli pudotuspeleihin mielitään. Pieni tuli takapuolen alla ei yleensä ole ollut huono asia laadukkaalle NFL-joukkueelle.


Heikko Cardinals


Nevadaan saapuva Cardinals puolestaan hävisi sekin avausmatsinsa ja täysin ansaitusti. Kova oli vastus vieraillakin, sillä Kansas City Chiefs on sekin aivan sarjan parhaimmistoa. Silti loppulukemiin 21-44 päättynyt matsi oli Cardinalsin kannalta surullista katseltavaa. Myös puheet päävalmentaja Kliff Kingsburyn asemasta saivat jälleen hieman lisäpainoa.

Viime kaudella Cardinals selvisi pudotuspeleihin, mutta hävisi heti Wild Card-kierroksella. Nyt voi tehdä tiukkaa päästä edes iskuetäisyydelle, sillä myös vieraiden divisioona on kova. Tähän otteluun asioita hankaloittaa vielä loukkaantumistilanne, sekä ykköslaitahyökkääjä DeAndre Hopkinsin vielä viisi matsia kestävä pelikielto.


Avauspelin perusteella Kyler Murrayn johtama Cards-hyökkäys näyttää hauraalta. Kesällä jättisopimuksen saaneelta Murraylta puuttuu ykkösase Hopkins, mutta ei se saa näin paljon näkyä. Verrattuna Chiefsin monipuoliseen pallon liikutteluun vaikutti Cardinalsin puskeminen mielikuvituksettomalta hosumiselta. Melko heikon hyökkäyksen linjan takana operoiva Murray joutuu tässäkin matsissa kovan paineen alle, eikä työkaluja oikein taida sitten kuitenkaan olla.

Vielä pelottavampaa Cardinalsin kannalta kuitenkin on joukkueen puolustaminen. Chiefsiä vastaan ei ollut mitään jakoa, eikä paljoa uskalla odottaa myöskään tässä taistossa. Raiders päässee myös juoksemaan palloa paljon avausmatsia enemmän, mikä antaa hyökkäyksen osalta kaikki avaimet kotijoukkueen harteille. Tasoitus on tällaiseen otteluun melko iso, mutta kyllä se on vaan pakko uskoa, ettei Cardinals tälläkään kaudella sarjan laadukkaiden haastajien joukkoon kuulu.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Raiders -5 pistettä @1.9

Huti
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.9

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.8

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena