NFL: Las Vegas Raiders - Los Angeles Chargers

NFL | Las Vegas Raiders - Los Angeles Chargers | 03:20 | 10.1.2022
Kohde sulkeutuu: 10.01.2022 03:20
Voittaja pudotuspeleihin. Paha arvioida, että kumpi, mutta hyökkäykset voisivat olla vahvoilla.NFL:ssä pelataan viimeiset runkosarjan matsit. Suurimmassa osassa matseista ei ole mitään panosta, mutta Las Vegas Raiders vastaan Los Angeles Chargers -matsissa on. Voittaja varmistaa paikan play offseihin. Häviäjä on mitä luultavimmin ulkona.
Raiders on pelannut nyt jo kolme viikkoa pakkovoitto-tilanteessa. Jokaisen kolmesta se on voittanut tiukan matsin jälkeen. Viime viikonloppuna Raiders voitti Indianapolis Coltsin vieraissa yhdellä potkumaalilla. Denver meni nurin neljällä pisteellä ja Cleveland kahdella.

Chargers voitti viimeksi Denverin 21 pisteellä, mutta sitä ennen kärsityt häviöt Kansas Citylle ja Houstonille tarkoittavat sitä, että nyt on pakko voittaa.

Chargersin joukkueesta voi hyvin nostaa pelinrakentaja Herbertin. Hän on ollut luotettava ja tasainen koko kauden. Denveriä vastaan Herbert heitti 240 jaardia ja kaksi maalia. Melkein kaksi metriä pitkä Herbert on numeroisen valossa vain hivenen parempi kuin viime kaudella, jolloin hän oli rookie, mutta nyt Herbertistä on tullut enemmän varsinainen johtaja.

LA Chargersin puolustus vuotaa


Puolustuksen tilastoissa Chargers on liigassa sijalla 23 vastustajalle annetuissa jaardeissa. Puolustus on syy, miksi joukkueella on ollut ongelmia. Denverin joukkue piti vain 13 pisteessä, mutta Denverin hyökkäys ei ole kummoinen. Raiders tulee olemaan paljon kovempi vastus. Voittaakseen Chargersin olisi saatava hyökkäys pelaamaan tasollaan. Tästä saattaa hyvinkin tulla hyökkäysten kisa, jossa jokainen stopattu hyökkäysvuoro on epäonnistuminen.

Raidersin QB:na on veteraani Derek Carr. Hänkin on luotettava pelimies, vaikka ei varsinaisesti olekaan sellainen, joka ratkaisee otteluita. Viime viikonlopun Colts-matsissa Carr ei ollut häävi, lukemina 255 jaardia, yksi maalia ja kaksi katkoa, mutta silti Raiders pystyi ottamaan voiton.

Pallon toisella puolella Raiders on hivenen parempi kuin Chargers, mutta ei mitenkään häävisti. Se on annetuissa jaardeissa liigan 13. paras, annettu pistekeskiarvo on kuitenkin 25.


Tulossa on tasainen matsi. Chargers lienee joukkueista hivenen parempi, mutta Raidersin kotikenttä tasoittaa puntit. Varsinkin Chargersilla hyökkäys on selkeästi joukkueen avain. Raiders pystyy myös tekemään pisteitä kehnoa Chargers-puolustusta vastaan. Arvio lopputuloksesta 27-24, mutta kummalle? Lapulle yli 49 pistettä.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 49 pistettä @1.93

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan