NFL: Miami Dolphins - New England Patriots

NFL | Miami Dolphins - New England Patriots | 20:00
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 20:00
Amerikkalaisen jalkapallon NFL starttaa tällä viikolla ja sunnuntaina on tarjolla kasapäin ensimmäisen kierroksen otteluita. Me käännämme katseemme AFC East-divisioonaan ja ensimmäisen viikon huippumielenkiintoiseen matsiin Miami Dolphinsin ja New England Patriotsin välillä.

Hurjasti satsannut Dolphins on pitkästä aikaa etukäteen selkeästi nimekästä vierastaan parempi joukkue. Se on edellä oikeastaan jokaisella kentän osa-alueella, eikä edes legendaarinen Patriots-päävalmentaja Bill Belichick pystyne kääntämään joukkueensa nykyistä alakuloa menestykseksi.Dolphins matkalla menestykseen?


Kotijoukkue Dolphins oli jo viime kauden alla monien lajia tarkasti seuraavien potentiaalinen musta hevonen. Heikko startti vei kuitenkin mahdollisuudet menestykseen ja kovassa divarissa voitollinen saldo (9 voittoa - 8 tappiota) ei lopulta piisannut edes pudotuspelipaikkaan. Suurin ongelmakin oli selkeä, lähes 150 tehtyä pistettä divisioonan voittanutta Buffalo Billsiä vähemmän.

Nyt panoksia on korotettu entisestään. Erityisesti hyökkäyksen puolelle on tuotu viljalti uutta voimaa, niin linjaan kuin taitopelaajienkin puolelle. Jättisopimuksen saanut entinen Chiefs-laitahyökkääjä Tyreek Hill on tulijoista nimekkäin, mutta tackle Terron Armstead sekä keskushyökkääjä Chase Edmonds ovat kovia tekijöitä hekin.

Isoin kysymysmerkki Dolphinsin hyökkäyksen osalta on edelleen pelinrakentaja Tua Tagovailoa. Kolmannen kautensa aloittava havaijilainen on ollut tähänastisella ammattilaisurallaan pettymys, joskin myös käytettävissä olevat työkalut ovat olleet vaatimatonta sorttia. Nyt aseet Tagovailoan ympärillä ovat sitä luokkaa, että onnistumiselle ei enää ole tekosyitä.

Dolphinsin nuorehko puolustus ei sekään viime kaudella täysin vastannut huutoon, mutta kehitystä on tapahtunut vuosi vuodelta. Jos hyökkäys saa askelmerkit paremmin kohdalleen, löytynee myös Dolphinsin puolustus kauden jälkeen tilastoista vähintään paremmalta puoliskolta. Kenties jopa top-10 sijoilta.


Pats oudossa tilanteessa


NFL:n kestomenestyjä Patriots lähtee todella pitkästä aikaa uuteen kauteen täynnä kysymysmerkkejä. Viime kaudella irtosi vielä paikka pudotuspeleissä Buffalon takana, mutta tällä sesongilla paikka jatkopeleissä olisi aikamoinen yllätys. Mestarivalmentaja Belichick onkin pitkän ja komean uransa yhdessä vaikeimmista tilanteista.

Jos Patriotsin rosteria alkaa perkaamaan pelipaikkakohtaisesti jää saalis jopa hämmentävän laihaksi. Puolustuksen paras pelaaja J.C. Jackson karkasi ilmaiseksi Los Angeles Chargersiin. Pelinrakentajana on toisen vuoden (kiistatta viime kaudella hyvin onnistunut) aloittava Mac Jones, joka on ainakin osittainen kysymysmerkki. Hyökkäyksen koordinaattoria ei poikkeuksellisesti ole virallisesti lainkaan. Ja niin edelleen.

Minkä tasoinen joukkue Patriots sitten on kokonaisuutena? Meidän papereissamme alempaa keskikastia. Puolustus on edelleen ihan laadukas, kuin myös hyökkäyksen linja. Siinäpä ne suurimmat aseet sitten ovatkin. Belichickin on jälleen kerran näytettävä nerouttaan, mikäli Pats mielii olla mukana taistossa pudotuspelipaikasta.

Dolphins on mielestämme tämän matsin selkeä suosikki. Kotijoukkueen kertoimet ovat hieman tulleet alas, mutta enemmänkin olisi varaa. Otetaan pelikohteeksi potkumaalin suuruinen tasoitus, jolloin tasan kolmen pisteen kotivoitolla panos palautuu.

Pelivalintamme:

Miami Dolphins -3 (asian handicap) @1.81

Osuma
888sport - Lue arvostelu

1.81

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.81

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.8

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena