NFL: Minnesota Vikings - New England Patriots

Pe 25.11. | klo 03:20 | NFL | MINNESOTA VIKINGS - NEW ENGLAND PATRIOTS

Kohde sulkeutuu: 25.11.2022 03:20


Minnesotaa nöyryytettiin viimeksi


USA:ssa on Kiitospäivä, ja se tarkoittaa sitä, että NFL:ssä pelataan kolme matsia. Viimeisin illan peleistä on Minnesota Vikings vastaan New England Patriots.
Vikings on NFL:n pohjoislohkon ykkönen voittosuhteella 8-2, mutta viime viikonloppuna se hävisi nolosti. Dallas Cowboys kävi Minnesotassa voittamassa 40-3. Vikings sai kotikentällään aikaan vain yhden potkumaalin, ja se on vakavan itsetutkiskelun paikka. 37 pistettä on koko kauden suurin tappio.

New England Patriots on AFC:n itälohkossa kolmosena saldolla 6-4. Lohko on tiukka. Kaksi kärkijoukkuetta on voittanut seitsemän matsia, ja Patriotsin kanssa NY Jets on voittanut kuusi.
Viime kierroksella Patriots voitti Jetsin 10-3. Matsi oli yksi koko kauden surkeimmista. Tilanne oli viime sekunneille 3-3. Patriots varasti voiton, kun viisi sekuntia ennen loppua se palautti lentopotkun maaliin aivan oman maaliviivan tuntumasta.

Ottelun kertoimissa Minnesota on suosikki noin 1.65 – 2.20. Totals-raja on vain 42.5. Tähän on varmasti syynä Vikingsin viime viikon surkea hyökkääminen ja Patriotsin tiukka puolustaminen. Totals-lukema on koko kauden osalta Vikingsin toiseksi alin. Vain Lontoon matsissa mentiin alle, ja siinäkin sitten lopulta tehtiin 53 pistettä.

Kaikesta huolimatta, lapulle Vikings


Vaikka viimeksi Minnesota ei saanutkaan mitään aikaan, niin ei se ole näin huono. Ennen Cowboys-matsia joukkueella oli menossa seitsemän voiton putki, ja siinä se oli tehnyt 28 pistettä per matsi. NFL:n tilastoissa sen heittihyökkäys oli tuon voittoputken aikana liigan 11. paras.
New Englandin puolustus kyllä on erinomainen, Football Outsidersin laajempien tilastolaskelmien mukaan se on koko liigan paras. Viime viikosta huolimatta Minnesota on paras hyökkäys, jonka New England on hetkeen kohdannut.

Minnesotan puolustus ei ole häävi, mutta on silläkin hyvät puolensa. Sillä on tehtynä 26 säkkiä, vaikka se ei juurikaan tuo lisäpuolustajia pass rushiinsa. Se antaa joukkueelle mahdollisuuden pudottaa pelaajia heittopuolustukseen. Pallonmenetysten plussa ja miinus -tilastossa Minnesota on liigan kolmanneksi paras.


Koko kauden osalta Minnesota on ollut parempi kuin Patriots. Ja kyllä kotiottelukin jotain merkitsee, vaikka viimeksi Dallas sitä nöyryyttikin. Ei Vikings niin huono ole, mitä viime kierros väittää. Lapulle Minnesota -3, kerroin on liki kaksi.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Minnesota Vikings -3 @1.97

Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.97

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan