NFL: New England Patriots - Buffalo Bills

To 2.12. | klo 03:15 | NFL | NEW ENGLAND PATRIOTS - BUFFALO BILLS

Kohde sulkeutuu: 02.12.2022 03:15


Betsit Buffalo Billsille


NFL:n viikon ensimmäinen matsi eli Thursday Night Football on tällä kertaa New England Patriots vastaan Buffalo Bills.
Buffalolla on tiukka kisa AFC:n itälohkon voitosta Miami Dolphinsin kanssa. Kummallakin on saldona 8-3 ja kumpikin on korkealla mestariveikkauksissa. Patriots ei ole vielä aivan ulkona. Se on lohkon viimeinen, mutta voittoja on kuusi. Lohko on erinomaisen kova.

Viime kierroksella Bills voitti Detroit Lionsin kolmella pisteellä. Patriots hävisi oman matsinsa Minnesotaa vastaan seitsemällä.

Detroitin ja Buffalon ottelussa johto vaihtui koko ajan. Ottelu oli tasan, kun vain 23 sekuntia oli pelaamatta. Bills sai viimeisenä pallon ja se kuskasi sen neljällä pelillä 21 sekunnissa 48 jaardia, ja Tyler Bass pamautti ratkaisevan potkumaalin.
Buffalo voitti edetyt jaardit matsissa 401-326 ja pallonmenetykset 1-2, joten lopputulos meni sitten kaikin puolin aivan oikein.

Buffalon vahvuus on heittohyökkäys, jossa se on tilastojen mukaan liigan kolmanneksi paras. Joukkue on tasaisen hyvä kummallakin puolella palloa. Pisteiden teossa se on liigan kakkonen pisteiden antamisessa viidenneksi paras.

Buffalolla enemmän loukkaantuneita


Tässä vaiheessa NFL-kautta loukkaantumiset kiusaavat jo jokaista joukkuetta. Buftalolta sivussa ovat avainpelaajista ainakin puolustuksen Von Miller sekä mahdollisesti Damar Hamlin, Dane Jackson sekä Jaquan Johnson, ja vielä hyökkäyksestä ehkä Dion Dawkins, Quintin Morris sekä Khalil Shakir.

Patriots oli voittanut kolme matsia putkeen ennen Minnesota-peliä. Se oli vielä kolmen vartin jälkeen 26-23 -johdossa, mutta viimeisen pätkän Vikings vei 10-0. Patriots eteni ottelussa 51 jaardia enemmän.

New Englandin ainoa varsinainen vahvuus on puolustus, joka on tilastoissa liigan kuudenneksi paras. Toki päävalmentaja Bill Belichick pitää laskea vahvuudeksi, mutta tällä kaudella hänellä ei ole kovin paljon aseita, joista rakentaa voittava joukkue. Loukkaantumispuolella Patriotsilta sivussa saattavat olla ainakin hyökkäyksen Isaiah Wynn sekä Damien Harris.


Tämä voisi olla hyvätasoinen ja viihdyttävä matsi. Buffalon hyökkäys on edelleen erinomainen. Viime viikolla Patriotsin hyvä puolustus oli Vikingsin kanssa pulassa, ja nyt vastassa on vielä parempi hyökkäys.
New Englandin hyökkäyspään ei pitäisi olla kovin suuri ongelma Buffalolle, vaikka tukimies Miller onkin sivussa.
Vetopuolella kertoimet matsiin ovat noin 2.70 – 1.45. Tasoitus on neljä pistettä, ja sillä voi pelata Buffaloa. Bills on edelleen yksi liigan parhaista joukkueista, tasoero on selvähkö. Arvio lopputuloksesta 20-27.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Buffalo Bills -4 @2.05

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan