NFL: New England Patriots - Buffalo Bills

NFL | New England Patriots - Buffalo Bills | 20:00 | 26.12.2021
Kohde sulkeutuu: 26.12.2021 20:00
Viimeksi Patriots juoksi Buffalon yli. Tässä ei mikään ole muuttunut, ja nyt vielä Patriots pystyy heittämäänkin.Menossa on NFL:n kolmanneksi viimeinen peliviikko. New Englandilla on nyt yhdeksän voittoa ja Buffalolla kahdeksan. Joukkueet pelasivat joulukuun alussa edellisen kerran vastakkain. New England voitti 14-10 lähes historiallisessa ottelussa. Stadionilla oli niin kova tuuli, että Patriots pelasi koko matsin aikana vain kolme heittopeliä ja 46 juoksupeliä.
Pelin aikana Buffalo oppi, että New England pelaa vain juoksua, mutta ei se siltikään pystynyt sitä pysäyttämään.

Viime kierroksella Buffalo voitti heikon Carolina Panthersin 31-14. New England taas hävisi Indianapolis Coltsille 17-27.

Buffalolla on ollut koko kauden aikana hankaluuksia, kun vastassa on ollut hyvin juokseva joukkue. Tennessee Titans keskushyökkääjä Derrick Henryn kanssa juoksi Buffaloa vastaan 146 jaardia ainoastaan 22 juoksupelillä. Indianapolis Colts repi Buffalon juoksupuolustuksen aivan palasiksi. RB Jonathan Taylor juoksi kauden kovimmat lukemat 185 jaardia ja neljä maalia. Tilastoissa Buffalon juoksupuolustus näyttää hyvältä, mutta numerot huijaavat. Buffalo on pärjännyt heikompia vastaan.

Poissaolot osuvat pahemmin Buffaloon


Kummaltakin joukkueelta puuttuu laitureita loukkaantumisten vuoksi, mutta tämä osuu pahemmin Buffaloon. New England on joka tapauksessa juoksupainotteinen joukkue. Patriotsilta sivussa ovat ainakin N’Keal Harry, Kendrick Bourne sekä Nelson Agholor. Patsin QB Mac Jones laittaa palloa ahkerasti sisemmille laitahyökkääjille, ja lyhyillä heitoilla sekä paljon juoksemalla New Englandin hyökkäys etenee hitaasti, mutta varmasti.

Patriots on ilmeisesti saamassa keskushyökkääjä Damien Harrisin mukaan. Viime kierroksella hän oli sivussa. Harrisin ja Rhamondre Stevensonin parivaljakko on oikein hyvä hommassaan.

Buffalon hyökkäyksen linjasta on ilmeisesti kaksi aloittavaa pelaajaa sivussa. Viime viikonloppuna Carolina säkitti Bills-QB Josh Allenin neljästi. Buffalolta puuttuvat luultavimmin myös laiturit Beasley sekä Sanders. Patriotsilla on vähintään kelvollinen heittopuolustus.

Nyt olosuhteet eivät ole yhtä hankalat kuin joukkueiden viime matsissa. Patriots-QB Jones tulee heittämään useammin kuin kolmesti. Vaikeaa tulee olemaan Billsin puolustukselle, jos juoksua se ei saa pysäytettyä millään, ja nyt pitäisi vielä hieman tarkemmin katsoa heittoakin.


New Englandin päävalmentaja Bill Belichick tulee hoitamaan tämän matsin Patriotsille. Yksipuoliset vastustajat eivät pärjää. Lapulle New England Patriots, kerroin on noin 1.90.Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

New England Patriots @1.9

Bethard - Lue arvostelu

1.9

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan