NFL: New York Giants - Carolina Panthers

NFL | New York Giants - Carolina Panthers | 20:00
Kohde sulkeutuu: 18.09.2022 20:00
Sunnuntai tarjoilee jälleen täyden kattauksen amerikkalaisen jalkapallon NFL:n otteluita. Toinen peliviikko potkaistiin käyntiin torstaina ja sunnuntaina mitelläänkin sitten reilusti yli kymmenen ottelun verran.

Me nappaamme "kello kahdeksan ikkunasta" peleihin mukaan New York Giantsin ja Carolina Panthersin matsin. Giants on menossa ylöspäin, Panthers ei oikein mihinkään suuntaan. Kotijoukkue voisi olla suurempikin suosikki.Giantsin uusi aika?


Kotijoukkue Giantsin leirissä on pitkästä aikaa näkyvissä pientä valoa tunnelin päässä. Legendaarinen seura voitti edellisen Super Bowlinsa riemukkaasti pelinrakentaja Eli Manningin johdolla vuonna 2011. Tuon jälkeen paikka pudotuspeleissä on auennut tasan kerran, voitettuja pudotuspeliotteluita on yksi vähemmän. Viime kaudella Giants oli NFL:n pohjasakkaa neljällä voitetulla ja kolmellatoista hävityllä matsilla.

Laihat vuodet ovat näkyneet korkeina varausvuoroina ja niitä Giants on käyttänyt kovin vaihtelevalla menestyksellä. Nykyjoukkueen kaksi tärkeintä palasta, pelinrakentaja Daniel Jones ja keskushyökkääjä Saquon Barkley ovat vuosien 2018 ja 2019 joukkueen ykkösvaraukset. Barkleyn pitkä loukkaantumiskierre näyttää olevan ainakin tältä osin ohi, avauskierroksella räjähtävä juoksija pelasi fantastinen ottelun.

Giants haki avausmatsissa hienon vierasvoiton vahvahkosta Tennessee Titansista. Tuoreen päävalmentaja Brian Dabollin munakas päätös hakea lopussa voittoa riskillä kahden lisäpisteen suorituksella oli pienessä kuvassa samalla "uuden" Giantsin symboli. Aiemmin joukkue on löytänyt mitä erikoisimpia tapoja olla huono ja hävitä otteluita, ehkäpä nyt tuuli on kääntymässä.

Giants on viime vuosina hyvin harvoin ollut edes kotonaan suosikki mitään joukkuetta vastaan. Nyt se sitä on ja voisi mielestämme olla vielä selvemmin. Henkeä nostattava avausvoitto ei ainakaan tee hallaa joukkueelle kauden kotiavauksessa.


Tasapaksu Panthers


Vierasjoukkue Panthersin tilanne on laimeampi. Ennen kautta Panthers rankattiin yleisesti sarjan kolmen huonoimman joukkueen nippuun yhdessä Houston Texansin ja New York Jetsin kanssa. Kolmatta kauttaan Panthersin peräsimessä aloitteleva Matt Rhule on myös suosittu veto ensimmäiseksi erotetuksi päävalmentajaksi. Kolmella edelliskaudella Panthers on napannut viisi voittoa ja edellisestä pudotuspeliesiintymisestä on Giantsin tavoin pieni ikuisuus.

Panthersilla on kuitenkin myös oma potentiaalinen supertähtensä, keskushyökkääjä Christian McCaffrey. Parhaimmillaan "CMC" on jopa sarjan paras pelipaikallaan, mutta loukkaantumiset tuntuvat vaivaavan kaudesta toiseen. Tästä syystä Panthers näyttää vihdoin tälle kaudelle rajoittavan McCaffreyn kuormaa otteluiden sisällä. Se laskee Panthersin tehoja, mutta myös todennäköisyyttä jälleen uusille loukkaantumisille.


Oma lukunsa on Panthersin pelinrakentajatilanne. Ykkönen on Clevelandista lähtöpassit saanut Baker Mayfield, kakkonen saman 2018 varaustilaisuuden Sam Darnold. Pelaajat varattiin numeroilla yksi ja kolme, mutta kumpaakaan ei varannut Panthers. Nyt miehet pelaavat yhdessä, joten ainakin tältä osin joukkue on jo tehnyt historiaa.

Mayfield oli lähellä nostaa joukkueensa takamatkalta jopa voittoon avauskierroksella Clevelandia vastaan, mutta nousu jäi lopulta vajaaksi. Kokonaisuutena esitys ei ollut erityisen vakuuttava. Hyökkäys lienee Mayfieldin johdolla hieman aiempaa vahvempi. Toisaalta Panthersin syömähammas eli joukkueen puolustuspeli oli avauksessa kaikkea muuta kuin vakuuttavaa. Viisi voittoa taitaa olla jälleen lähellä. Meidän valintamme sunnuntaille on Giants.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

New York Giants @1.8

Osuma
Fansbet - Lue arvostelu

1.8

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.8

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.8

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena