NFL: Philadelphia Eagles - Green Bay Packers

Ma 28.11. | klo 03:20 | NFL | PHILADELPHIA EAGLES - GREEN BAY PACKERS

Kohde sulkeutuu: 28.11.2022 03:20


Packers pitää pallon maassa


Philadelphia Eagles ja Minnesota Vikings ovat NFL:n ainoat joukkueet, joilla on yhdeksän voittoa. Green Bay Packersilta taitavat jäädä pudotuspelit väliin tällä kaudella, joukkueella on vasta neljä voittoa. QB Aaron Rodgersilla on heittokäden peukalossa ongelmia, joten hän ei voi olla aivan 100 prosentin kunnossa.

Eagles ei ole enää yhtä dominoiva joukkue kuin alkukaudesta. Viimeisen kolmen viikon aikana vastustajat ovat oivaltaneet, että Phillyn juoksupuolustus ei ole kummoinen. Kun alkukaudesta joukkueet lähtivät pelaamaan Phillya vastaan heittopainotteisesti, niin kehno juoksupuolustus pysyi piilossa. Syy heittämiseen oli siinä, että Eaglesin hyökkäys pakotti joukkueet pisteidentekokilpaan.

Pari viikkoa sitten heikko Houston juoksi Phillya vastaan 168 jaardia. Washington teki saman pari viikkoa sitten ja juoksi 152 jaardia. Viime viikolla Indianapolis piti Phillya tiukilla juoksemalla paljon.

Juoksupelit Phillya vastaan ovat paras tapa hyökätä, mutta sillä tavalla myös pystyy paremmin pitämään Eaglesin kovan hyökkäyksen sivurajalla. Kauden seitsemällä ensimmäisellä kierroksella Eaglesin hyökkäys oli koko NFL:stä eniten kentällä, lähes 33 minuuttia, mutta viimeisissä kolmessa matsissa Philadelphia on saanut hyökätä vain vajaat 26 minuuttia per matsi. Tämä lukema on koko liigan toiseksi vähiten.

Betsit totals-puolelle


Tennessee-tappiossa Packers juoksi vain 18 kertaa, mutta silloin oli vastassa yksi liigan parhaista juoksupuolustuksista. Koko kauden osalta se juoksee yli 25 kertaa per matsi. Eaglesin vastukset ovat kolmessa viime ottelussa juokseet yli 35 kertaa per ottelu,

Green Bay varmasti juoksee tässä ottelussa. Sen lisäksi, että se tietää Eaglesin heikkoudet, niin sillä on hyvät keskushyökkääjät, heikot laiturit ja sormivaivanen QB. Packersin juoksuhyökkäys on Football Outsidersin monipuolisissa tilastoissa NFL:n neljänneksi paras. Ainoastaan siinä tilanteessa, että Green Bay jää paljon jälkeen, niin ottelun loppupuolella se olisi pakotettu heittämään paljon ja riskillä.

Philly on hiljattain vahvistanut puolustuksen linjaa hankkimalla Ndamukong Suhin sekä Linval Josephin, ja siitä kyllä saattaisi olla apua.


Vetopuolella ottelun kertoimet ovat noin 1.30 – 3.40, tasoitus 6.5 pistettä ja totals-raja 46.5 pistettä. Betsataan tähän alle lukema sillä perusteella, että Packers pitää pallon maassa. Kello kulkee ja hyökkäys etenee hitaasti. Arvio lopputuloksesta 24-20.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 46.5 pistettä @1.9

Huti
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.88

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan