NFL: Philadelphia Eagles - New York Giants

Su 22.1. | klo 03:15 | NFL | PHILADELPHIA EAGLES - NEW YORK GIANTS

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 03:15


Eagles tauolta mukaan play offseihin


New York Giants selvitti NFL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Minnesota Vikingsin 31-24. Philadelphia Eagles sai avauskierrokselle huilivuoron konferenssin ykkösenä.
Tämä on näille kahdelle jo kauden kolmas keskinäinen matsi ja toinen kolmen viime viikon sisään. Runkosarjan viimeisellä kierroksella Philly voitti Giantsin 22-16, mutta ottelu oli New Yorkille jo merkityksetön. Marraskuussa Eagles voitti selvästi 48-22.

Iso osa Giantsin Minnesota-voitosta johtui siitä, että joukkue pystyi pimentämään Vikingsin tähtilaiturin Justin Jeffersonin. Jefferson ei saanut aikaiseksi yhtään pitempää heittopeliä ja jaardeja tuli hänelle vaatimattomasti vain 47.

Runkosarjan viimeisestä ottelusta ei saa tähän matsiin minkäänlaista osviittaa. Giants laittoi silloin merkityksettömäään peliin kakkos-QB:n ja Phillyllä oli pakkovoiton paikka varmistaakseen konferenssin ykköstilan.

Eagles-QB Jalen Hurtsilla on loppukaudesta ollut ongelmia olkapään kanssa, ja viimeisen matsin hän pelasi pienen huilin jälkeen selvästi puolikuntoisena. Heitot eivät olleet samalla tavalla vahvoja ja tarkkoja kuin aikaisemmin kaudella. Hurtsin odotetaan aloittavan nyt Giantsia vastaan, ja jää nähtäväksi, että miten tauko on antanut olkapäälle aikaa parantua.

Philly voittanee selvästi


Marraskuun ottelu näiden kahden välillä ratkesi siihen, että Eagles meni 21-0 -johtoon ja Giantsin piti hylätä juoksupainotteinen pelisuunnitelmansa. Phillyn pass rush pääsi sitten niskan oäälle ja se sai aikaan lopulta seitsemän säkkiä.
New Yorkin olisi nyt pystyttävä pitämään matsi tiukempana, ettei se joudu tahtomattaan heittämään liikaa.

Eagles aloitti kauden loistavasti. Se voitti kahdeksan ensimmäistä matsiaan, ja 14 ensimmäisestä se hävisi vain yhden. Loppukaudella joukkue notkahti hieman. Pari viikon tauko voisi olla riittävä, että peli on taas kunnossa.
Giantsilla on hieman sama tilanne, vaikka viimeksi se olikin hyvä Minnesotaa vastaan. Giants aloitti kauden pelaamalla ennen huiliviikkoaan kahdeksan matsia ja voittamalla niistä kuusi. Tauon jälkeen se pelasi voittosuhteella 3-5 ja yksi jäi tasuriksi.


Giants oli kaiken kaikkiaan kauden aikana jonkinlainen ylisuorittaja. Jos Philly on kunnossa, niin ero voi olla tässä matsissa suurikin. Uskotaan, että tauko on hoitanut Hurtsin olkapään ja joukkueen muut ongelmat. Lapulle Eagles -7.5 ja arvio lopputuloksesta vaikka 30-20.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Eagles -7.5 @1.86

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.86

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan