NFL: Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns

NFL | Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns | 03:15 | 4.1.2022
Kohde sulkeutuu: 04.01.2022 03:15
Tasainen matsi, jossa kotijoukkueella on vielä hieman panosta. Clevelandin juoksupeli on kuitenkin ottelun ylivoimaisin osa.Pittsburgh Steelersillä on vielä pienen pienet mahdollisuudet päästä mukaan NFL:n pudotuspeleihin. ESPN:n arvion mukaan Steelersin saumat ovat neljän prosentin luokkaa. Cleveland Browns on jo ulkona, ja se on joukkueelle paha pettymys.
Kumpikin joukkueista hävisi viime kierroksella. Steelers hävisi hyvään vireeseen taas päässeelle Kansas Citylle 26 pisteellä ja Cleveland hävisi vain kahdella pisteellä kovalle Green Bay Packersille.

Kummallakin joukkueella on nyt seitsemän voittoa. Vetomarkkinoilla tämä matsi on laitettu niin, että kotijoukkue Steelers on hienoinen suosikki.

Clevelandin loppukausi meni koronaongelmien ja muiden loukkaantumisten vuoksi pilalle, mutta nyt tilanne näyttää paremmalta. Tässä tilanteessa Browns vaikuttaa paremmalta kuin Steelers. Pittsburgh on hävinnyt neljä viimeisistä kuudesta. Peliviikolla kahdeksan Pittsburgh voitti Clevelandin 15-10, mutta nyt voi olla hankalampaa.

Pittsburghin pelinrakentaja Big-Ben Roethlisberger on NFL:n legenda, mutta ei 39-vuotias veteraani ole enää lähellekään se pelaaja, joka hän aikaisemmin oli. Big-Ben pelaa luultavasti nyt viimeistä kauttaan. Tällä kaudella hän on liigassa vasta sijalla 27, kun tilastoidaan jaardit per heittopeli. Vanhalla miehellä käsi ei enää tykitä kauas. Kahdessa viime ottelussaan Roethlisberger on heittänyt alle 160 jaardia.

Big-Benille tulee kiire


Clevelandin takapuolustus on heikonlainen, mutta Steelers ei pääse sitä oikein kurittamaan. Clevelandin pass rush sitten taas on kelvollinen, eli Big-Ben on vielä usein kiireessä, eikä hänellä enää ole jalkoja päästä irti.

Toisella puolella palloa Pittsburghilla tulee olemaan ongelmia Clevelandin kanssa. Cleveland juoksee hyvin pallon kanssa, se on tilastoissa koko NFL:n toiseksi paras. Steelersin juoksupuolustus on ollut yksi NFL:n huonoimmista, ja nyt vielä aloituksesta ainakin kolme pelaajaa on laitettu koronakaranteeniin. Brownsin juoksuhyökkäys Nick Chubbin johdolla tulee etenemään kuin juna.

Vaikka Clevelandilla ei ole panosta, niin ei se motivaatiossa näy. Matsi on divisioonan välinen, joten näillä kahdella on jatkuvasti pientä taistoa keskenään. Jos Cleveland ei pääse play offseihin, niin ei se halua Pittsburghinkaan pääsevän.


Kertoimet ovat heilahdelleet tässä ottelussa rajusti. Juuri joulun jälkeen lukemat olivat noin 2.40 – 1.60, nyt sitten jo 1.75 – 2.10. Nykykertoimilla pieni peli Clevelandille on paikallaan. Browns +2 on tasoitusbetsi. Arvaus lopputuloksesta 20-19, tai jotain sinne päin. Tiukka matsi kuitenkin tulossa, jossa ratkaisevat match upit ovat vierasjoukkueen puolella.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Browns +2 @1.95

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan