NFL: San Francisco 49ers - Dallas Cowboys

Ma 23.1. | klo 01:30 | NFL | SAN FRANCISCO 49ERS - DALLAS COWBOYS

Kohde sulkeutuu: 23.01.2023 01:30


Bills ja Bengals olivat tiukilla viime viikonloppuna


Viime kierroksella Dallas Cowboys pudotti Tom Bradyn Tampa Bay Buccaneersit 31-14. Siihen taisi päättyä legenda-Bradyn NFL-ura. Tai ainakin se olisi fiksua, sillä ei Brady enää ole sellainen QB, joka kuskaa joukkuettaan play offseissa eteenpäin. Ikää on liikaa.

San Francisco 49ers taas voitti omassa ensimmäisen kierroksen matsissaan Seattle Seahawksit 41-23. 49ersin rookie-QB Brock Purdy heitti kolme maalia, ja ehkä Purdy sitten on tarpeeksi hyvä viedäkseen Friscon vaikka finaaliin asti.

Otteluohjelmasta on tullut Dallasille rankka. Tämä reissu länsirannikolle on joukkueen neljäs matkapeli putkeen. Tampa Bay -matsi sillä oli vielä vasta maanantaina, joten sen valmistautuminen on ollut paljon hankalampaa kuin 49ersilla. Tällaiset asiat ovat NFL:ssä iso juttu. Matsit ovat fyysisesti rankkoja ja seuraavaan otteluun pitäisi saada aikaa, että pelikirja saadaan viilattua kohdalleen.

San Francisco ei välttämättä tarvitse otteluohjelman antamaa etua. Ninersilla on menossa 11 matsin voittoputki, ja tämän putken aikana se on ollut tilastoissa liigan eliittiä kummallakin puolella palloa. Joukkueen rosteri on erinomaisen kovatasoinen joka puolella kenttää ja valmennuskin on maan kärkipäätä.

Purdy ainoa Ninersin epävarmuus


Viime viikkojen voittoputken aikana Ninersin puolustus on rankattu koko maan ykköseksi ja hyökkäyskin on rankingissa kakkosena. Oikeastaan ainoa heikko kohta joukkueella on QB Purdyn kokemattomuus, mutta ainakaan viime matsissa tästä ei ollut ongelmaa. Rookie Purdy oli Seattlea vastaan hyvin varma ja sai tarvittaessa aikaan muutaman ison pelinkin.

Jos Dallas meinaa pärjätä tässä matsissa, niin sen pitäisi pystyä saamaan Purdylle painetta. Eikä pelkästään puolustuksen kautta, vaan myös niin, että Cowboys laittaa Ninersit takaa-ajajaksi tai ainakin pelaamaan tiukkaa matsia. Kyllä Dallasilla tähän voisi olla mahdollisuutensa. Se pelasi Tampa Bayta vastaan yhden kauden paremmista matseistaan ja varsinkin QB Dak Prescott pelasi hyvin. Prescottilla on hyviä laitureita hyökkäyksessä ja keskushyökkääjät Ezekiel Elliott ja Tony Pollard ovat hekin vaarallinen pari.


Vetopuolella Niners on neljän pisteen suosikki. Se taitaa olla edelleen aliarvostettu. Amerikassa nostetaan yksilöitä joukkuepeleissäkin jalustalle, ja se vääristää kertoimiakin. Ehkä tämä sitten nähdään Purdy vastaan Prescott -matsina, eikä rookieen uskota. Joukkueena Niners on selvästi parempi. Lapulle San Francisco 49ers -4.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

San Francisco -4 @1.91

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan