NFL: San Francisco 49ers - Seattle Seahawks

La 14.1. | klo 23:30 | NFL | SAN FRANCISCO 49ERS - SEATTLE SEAHAWKS

Kohde sulkeutuu: 14.01.2023 23:30


Kotijoukkue parempi kummallakin puolella palloa


Joukkueurheilussa faneilla ja varsinkin medialla on tapana korostaa yksilöiden panosta. Supertähdistä tehdään yli-ihmisiä, jotka itse voittavat mestaruuksia. Argentiinan MM-voitto laitetaan suurelta osin Leo Messin ansioksi, mutta eipä Messikään sitä yksin voittanut, eikä edes ollut joka matsissa Argentiinan paras pelaaja.

Amerikkalainen jalkapallo on ennen kaikkea joukkuepeli, ja silti Amerikassa, jos missä, nostetaan NFL:n tähtipelaajia kaiken yläpuolelle. Tom Brady on nyt yksimielisesti kaikkien aikojen paras QB, mutta jos Brady olisi aikoinaan draftattu Cleveland Brownsiin New England Patriotsin sijasta, niin harva häntä enää edes muistaisi.

San Francisco 49ersilla ei ole Pat Mahomesin tai Josh Allenin veroista QB-staraa, ja siksi se on pysynyt poissa otsikoista. Joukkue sai kesken kauden RB McCaffreyn joukkueeseen, ja jos joukkueesta, joku supertähti pitää löytää niin se on sitten hän. San Franciscon QB:na pelaa ottelussa rookie Brock Purdy.

Amerikkalaisessa jalkapallossa tähtipelaajia tärkeämpää on joukkueen pelisysteemi ja se, miten joka osa tässä systeemissä toimii. 49ersin päävalmentaja Kyle Shanahanin systeemi on joukkueelle erinomainen. QB:lle se antaa mahdollisuuden pelata hyvin pyytämättä tältä mahdottomia. Ehkä Shanahan sitten on se San Franciscon superstara.

Lapulle selvä kotivoitto


Joka tapauksessa, 49ersin on yksi näiden pudotuspelien kovimmista joukkueista. Se pelasi kauden aikana komean kymmenen matsin voittoputken vaisun alun jälkeen. Seattlen ei pitäisi olla sille kummoinen vastus.

Nämä kaksi joukkuetta tuntevat toisensa hyvin. Joukkueet pelaavat samassa lohkossa ja ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. 49ers voitti kummankin ottelun.
San Franciscon voittosuhde tällä kaudella oli 13-4, ja Seattlen 9-8. Seattlen yllätti. Sitä ei missään vaiheessa rankattu play offs -joukkueeksi, kun seura ilmoitti, että Geno Smith on tämän kauden aloittava QB.

Smith oli lopulta erinomainen, mutta siltikään Seattlen hyökkäys ei ole kummoinen. Se on nyt painotetussa tilastoinnissa saatu sijalle 16. Eikä sen puolustuskaan ole häävi, sen ranking-sijoitus on 20. Vertailuksi 49ersin puolustus on rankattu koko NFL:n kakkoseksi.


Vetomarkkina on saanut tähän matsiin ison tasoituksen, ja nämä ovat varsinkin NFL:n pudotuspeleissä vaarallisia. Jos San Francisco johtaa yhdeksällä pisteellä, kun sillä on pallo viisi minuuttia ennen loppua, niin ei se lähde pelaamaan tasoitusta vastaan, vaan paremminkin vain haluaa juosta kellon loppuun.
Siitä huolimatta lapulle San Francisco -9.5. Arvio lopputuloksesta 24-10.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

San Francisco -9.5 @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan