NFL: Super Bowl -mestari - 2022

NFL | Super Bowl -mestari - 2022 | 23:30 | 15.1.2022
Kohde sulkeutuu: 15.01.2022 23:30
Buffalo Bills on vahva kummallakin puolella palloa, ja runkosarjan loppupuolella se sai taas peliä kulkemaan.NFL:n pudotuspelit lähtevät käyntiin ja on aika tarkistaa mestaruuskertoimet. Pelattavaakin löytyy.
Runkosarjan jälkeen ykkössuosikki helmikuun Super Bowlin voittajaksi on Green Bay Packers, ja kakkonen on viime kauden finaalin häviäjä Kansas City Chiefs.
NFL on pienten marginaalien sarja. Viime kauden mestari Tampa Bay lähti play offseihin NFC:n viitossijoitettuna. Sen sijaan, että tuijottaisi tiukasti joukkueiden sarjasijoitukseen, on syytä paneutua siihen, että kenen peli on ollut nousujohteista tai ainakin kunnossa loppukaudesta. NFL:ssä joukkueet pelaavat 17 matsia runkosarjan aikana, ja se tarkoittaa sitä, että joukkueiden otteluohjelmat eivät ole verrattavissa. Joku pääsee helpommalla.

AFC:n itäisen divisioonan voittaja Buffalo Bills lopetti kauden neljään voittoon. Kauden alkupuolella se pelasi neljän voiton putken, jossa myös KC Chiefs taipui Billsille selvästi 20-38. Voittoputki nosti Buffalon hetkeksi yhdeksi Super Bowl -suosikiksi mutta tämän jälkeen joukkueelle tuli vaikeampi jakso. Se hävisi muun muassa umpikehnolle Jacksonville Jaguarsille 6-9 ja Indianapolis Coltsille murskalukemin 15-41. New England Patriots voitti sen 14-10 ottelussa, jossa Patriots käytännössä pelasi vaikeissa oloissa vain juoksupelejä.

Runkosarjan lopun neljän ottelun voittoputkessa kolme Buffalon vastuksista oli heikkoja joukkueita, mutta Patriotsin voittaminen tämän kotikentällä 33-21 oli vakuuttava esitys. Bills oli hyvä kummallakin puolella palloa.

Buffalo tai LA Rams


Jos Buffalo pudottaa Patriotsin ottelussa, jossa se on kotikentällään suosikki, niin seuraavalla kierroksella sille tulisi vastaan konferenssin ykkössijoitettu Tennessee Titans. Titans ei ole järin hyvä joukkue, vaikka nyt sitten onkin saanut ykköspaikan. Titans oli hyvä kauden ensimmäisen puoliskon, mutta jälkimmäisellä puoliskolla sen otteluohjelma oli helppo, vastassa oli paljon liigan heikoimpia joukkueita. Titansin hyökkäyksen ykköspelaaja Derrick Henry on sivussa loppukauden, ja se on joukkueelle iso miinus.
Buffalo tulee olemaan suosikki aina konferenssifinaaliin asti, ja siinä se voisi saada vastaansa Kansas City Chiefsin.

NFC:n puolelta voisi nostaa esiin Los Angeles Ramsin. Joukkueen ongelma on sen pelinrakentaja Matt Stafford. Parhaimmillaan Stafford on loistava pelaaja, joka saa vaikeatkin pelit näyttämään helpoilta. Huonoimmillaan Stafford sitten lahjoittaa pallon pois aivan liian usein. Rams hävisi kauden viimeisen matsinsa San Franciscolle, mutta sitä ennen se pelasi viiden voiton putken. Tässä putkessa se voitti muun muassa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen vastuksensa Arizona Cardinalsin tämän kotikentällä 30-23. Kakkoskierroksella Rams luultavimmin saa vastaansa viime kauden mestarin Tampa Bayn, jolla on poissaoloja ainakin laituriosastolla. Jos oletetaan, että Matt Stafford pelaisi parasta peliään play offseissa, niin Rams olisi parempi joukkue kuin Bucs. Ja takuulla nälkäisempi. Veteraani Staffordkaan ei ole koskaan voittanut yhtään mitään.


Kerroinpuolella Buffalo Billsin mestarikerroin on noin 9.00 ja Los Angeles Ramsin 11.00. Laitetaan esimerkkiin Buffalo Bills.


Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Buffalo Bills @9.00

Mr Green - Lue arvostelu

9.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

9.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

9.00

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

9.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

8.58

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders