NHL: Art Ross Trophy - Voittaja

NHL | Art Ross Trophy - Voittaja | 02:00 | 27.4.2022
Kohde sulkeutuu: 27.04.2022 02:00
NHL:n runkosarjassa pelataan viimeisiä kierroksia. Edmonton Oilersilla ja Florida Panthersilla on pelaamatta kolme ottelua.

Art Ross Trophyn voitto eli runkosarjassa eniten pisteitä kirjauttaneiden pelaajien palkinto ratkaistaan Edmontonin Connor McDavidin ja Florida Panthersin Jonathan Huberdeaun kesken. McDavid (43+75=118) on saalistanut tällä hetkellä kolme pistettä Huberdeauta enemmän (30+85=115). Kolmantena on Calgary Flamesin Johnny Gaudreau 111 pisteellä.Art Ross Trophy kahden pelaajan kauppa


Connor McDavid jahtaa Art Ross Trophyä. 78 pelaamassaan ottelussa hän on takonut pisteitä 43+75=118 verran, ja johtaa toisena olevaa Floridan Jonathan Huberdeauta kolmella pisteellä. Mitään suurempia taikoja ei McDavidin tarvitse Art Ross -palkinnon voittamiseksi tehdä, vaan se tulee todennäköisesti muutaman pisteen rutiinisuorituksilla viimeisissä otteluissa, sillä Huberdeau on tehnyt reilusti McDavidia vähemmän maaleja - McDavidin voittamiseksi Huberdeaun olisi tehtävä jäljellä olevassa kolmessa ottelussa neljä pistettä enemmän kuin McDavidin.

Panthersin loppuohjelma on hieman kevyempi kuin mitä Oilersilla, sillä he kohtaavat Boston Bruinsin, Ottawa Senatorsin ja Montreal Canadiensin. Kahden jälkimmäisen kohdalla maaliodottama on suuri, ja sitä myötä myös Huberdeaun pisteodottama. Oilers kohtaa Pittsburgh Penguinsin, San Jose Sharksin sekä Vancouver Canucksin. Neljä pistettä enemmän kolmessa ottelussa alkaa siitä huolimatta olla iso seinä kiivettävänä - ottaen huomioon että McDavid tuskin pelaa kaikkia jäljellä olevia otteluita kiikaritehoilla.


Edmonton Oilers liitää loistavassa putkessa, joka on auttanut joukkuetta nousemaan Tyynenmeren divisioonan toiselle sijalle. Calgary Flames on varmistanut divisioonan voiton, mutta Oilers taistelee vielä toisesta sijasta Los Angeles Kingsin kanssa. Viimeisestä kolmesta ottelusta olisi saatava kaksi pistettä, jotta paikka varmistuu.

Oilers hävisi edellisessä ottelussa Columbus Blue Jacketsille maalein 5-2, joka katkaisi samalla joukkueen neljän ottelun voittoputken, jossa kaikki voitot tulivat varsinaisella peliajalla. Viimeisessä viidessä ottelussa Edmonton on tehnyt yhteensä 21 maalia, joten maalinteon kanssa ei ole ollut ongelmia.

McDavidille tarjolla loistava kerroin


Bookkereista iBet tarjoaa McDavidille mehukasta 1,35 kerrointa. Tämä tarkoittaa sitä, että todennäköisyys McDavidin Art Ross Trophylle olisi noin kolme kertaa neljästä. Lähtökohdat ja etumatka ovat tähän betsiin hyvät mitkä tekevät 1,35 kertoimesta erittäin pelattavan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Art Ross Trophy: Connor McDavid @1.35

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.35

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.25

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan