NHL: Boston Bruins - Chicago Blackhawks

Su 20.11.2022 | 02:00 | NHL | BOSTON BRUINS - CHICAGO BLACKHAWKS

Kohde sulkeutuu: 20.11.2022 02:00
NHL:ssä kohtaavat toisensa Boston Bruins ja Chicago Blackhawks TD Gardenissa sunnuntain vastaisena yönä kahden jälkeen.

Viiden pelin voittoputkessa olevalla Bruinsilla hurja voittoprosentti


Jim Montgomeryn luotsaama Boston Bruins on tällä hetkellä sekä Itäisen konferenssin että Atlantin divisioonan kärkijoukkueena kerättyään 17 ottelusta 30 pistettä maalisuhteella 69-36. Bruins on saanut venytettyä kahdeksan pisteen kaulan divisioonassa toisena tulevaan Toronto Maple Leafsiin (22), mikä on kaikenlisäksi pelannut yhden ottelun sitä enemmän. Tampa Bay (21), Detroit (20) sekä Florida (19) luistelevat seuraavina.

Boston otti viidennen peräkkäisen voittonsa, kun Philadelphia Flyers kaatui 4-1 (0-0, 1-0, 3-1) TD Gardenissa perjantain vastaisena yönä. Bruins on voittanut 12/13 (92%) viime pelistään häviten siinä välissä yhden ainoan kerran Leafsille (1-2) Scotiabank Arenalla kaksi viikkoa sitten.

Bruins ratkaisi pelin Flyersia vastaan lopullisesti kolmannessa erässä, missä se viimeisteli kolme osumaa onnistuen siinä ohessa molemmissa ylivoimissaan voittomaalin tehneen Jake DeBruskin ja David Krejcin toimesta. Jälkimmäinen latoi kaksi joukkueensa neljästä maalista. Bruinsin avausmaalin iski Tomas Nosek vasta toisen erän puolivälin jälkeen. Siihen asti Flyersin paras pelaaja, 28/32 lättyä torjunut Carter Hart onnistui pitämään vieraita pystyssä. Flyersin ainoan maalin viimeisteli ylivoimalla Owen Tippett päätöserän puolivälissä Kevin Hayesin ja Anthony DeAngelon syötöistä.
Bruinsin tehoniiloja ovat tällä kaudella olleet kärkiketjun laitureista David Pastrnak (17. 9+17=26), kakkospakkiparissa luutiva Hampus Lindholm (17. 4+14=18) sekä kärkisentteri Patrice Bergeron (17. 8+7=15).

Bruins lähtee seuraavaksi Sunshine Stateen, missä kohtaa yhden välipäivän jälkeen kolmen päivän aikana Tampa Bay Lightningin Amalie Arenalla sekä Florida Panthersin FLA Live Arenalla!
Blackhawksille jo neljäs tappio viiteen peliin


Luke Richardsonin luotsaama Chicago Blackhawks on tällä hetkellä Läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa seitsemäntenä eli viimeistä edellisenä kerättyään 16 ottelusta 15 pistettä maalisuhteella 40-51.

Keskinen divisioona on äärimmäisen tasainen ja voitto- ja tappioputkien seuratessa toisiaan voi sarjatilanne elää melkoisesti. Tällä hetkellä Chicago on vain kaksi pinnaa perässä neljäntenä olevaa Nashvillea (17) sekä pisteen jäljessä seuraavina olevaa kaksikkoa St. Louisia (16) ja Minnesotaa (16). Jumbona oleva Arizona (13) on jäänyt Chicagosta vain kaksi pistettä.

Edellisessä pelissään Blackhawks hävisi toista kertaa peräkkäin ja neljättä kertaa viiden viime pelinsä aikana, kun nousukuntoinen St. Louis Blues kävi ryöstämässä 5-2 (1-0, 3-2, 1-0) United Centerissä neljännen peräkkäisen voittonsa. Sittemmin jo viisi voittoa putkeen ottaneesta Bluesista onnistuivat kaikki muut jyräsi paitsi kärkiketju maalinteossa. Tehokkainta peliä pelasi Brayden Schennin johtama kolmonen, missä sen molemmat laiturit Ivan Barbashev ja Jordan Kyrou viettivät kahden pinnan iltaa onnistuen myös maalinteossa. Sen lisäksi myös Bluesin kolmosparissa luutinut Calle Rosen viimeisteli yhden maalin. Chicagon molemmat osumat maalasi Hawksin kärkiketjun laitureista Andreas Athanasiou.

Chicagon tehoista päävastuun ovat kantaneet tällä kaudella Patrick Kane (16. 2+11=13), Max Domi (16. 4+7=11) sekä Jonathan Toews (16. 7+3=10).

Chicagon urakka jatkuu seuraavaksi heti seuraavana yönä, jolloin se saa kotiluolassaan United Centerissä vastaansa Pittsburgh Penguinsin!
Original 6-joukkueiden kohtaamisissa sarjataulukko kadottaa merkityksensä


Original 6-joukkueet Boston ja Chicago kohtasivat viimeksi viime kaudella kahdesti maaliskuussa pelatuissa otteluissa, mitkä molemmat Bruins vei niukasti 4-3 TD Gardenissa sekä 2-1 jatkoilla United Centerissä. Myös vuotta aiemmin pelit olivat tasaisia ja ratkesivat vasta jatkoilla Chicagon vietyä niistä toisen molempien päättyessä vierasvoittoihin.

Äkkiseltään hankalampi arvioitava pelien erityisluonteen takia nimenomaan tuosta O6-statuksesta johtuen. Sarjatilanteella ei näissä kohtaamisissa ole ollut tavallisesti merkitystä, vaikka on sellaisiakin pelejä sattunut, että Bruins on vienyt suurinumeroisesti Hawksia, kuten perinteisesti tuulipukukansa olettaa tässäkin käyvän. Paperillahan Hawks on huomattavasti Bruinsia vaatimattomampi nippu siitä ei ole sanan sijaa!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (60 min) @1.75

Huti
22Bet - Lue arvostelu

1.75

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.7

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä