NHL: Boston Bruins - Calgary Flames

Julkaistu: 13.02.2018 16:29


NHL: Boston Bruins - Calgary Flames
NHL| 02:00 | Boston Bruins - Calgary Flames
LeoVegas LeoVegas
Boston saa vieraakseen Flamesin, joka on edennyt voitokkaasti meneillään olevalla vieraskiertueella. Viime ottelussa tuli kuitenkin voiton kylkeen lunta tupaan, kun Mike Smith jouduttiin taluttamaan kaukalosta. Calgary joutuu nyt turvautumaan David Rittichin palveluksiin maalissa ja AHL:stä on hälytetty John Gillies ylös avaamaan luukkua.

Kotijoukkue Boston puolestaan on jatkanut vahvaa virettään, eikä suurempaa notkahdusta tapahtunut, vaikka joukkue hävisikin yllättäen Buffalo Sabresille. Bruins on hävinnyt vain kaksi viimeisestä kymmenestä, kun taas Flames on voittanut vain neljä kymmenestä. Flamesin otteet ovat heilahdelleet voitto -ja tappioputkien välillä koko kauden ja nyt Smith on vielä rivistä poissa. Edellisten pelien voitot ovat tulleet heikompia vastustajia vastaan ja tämä tulee olemaan Flamesille kova koeponnistus.

Bostonin vire on tällä hetkellä liian kova siipirikkoiselle Flamesille. Bostonin rutiini on tällä hetkellä todella kovalla tasolla, joten joukkue pystyy kääntämään nihkeämmänkin illan edukseen. Bruinsin varaan ei välttämättä kannata lähteä tasoituksia hakemaan hullunlailla, kun pelkästään suoran voiton kerroin on hyvää luokkaa. Smithin poissaolo pelkästään heikentää Flamesia niin paljon, että lähdetään Bruinsin kelkkaan suosioilla.
LVBet on vuonna 2016 avattu vedonlyöntisivusto, mikä tarjoaa laajan pelivalikoiman Maltan pelilisenssien alla. Näin ollen kaikille suomalaispelaajille on tarjolla turvallinen pelialusta sekä verovapaat voitot. Sivusto toimii oikein hyvin myös mobiilissa. Nykyään on tärkeää, että vetoja voi tehdä helposti mobiilissa, eikä LVBetin alusta tee tässä poikkeusta. Lue lisää LVBetin sivustosta täältä >>

Pelivalintamme:

1X2: Boston Bruins @2.00

Expekt  - Lue arvostelu

2.00

Entistä suurempi 200% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.00

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.95

Uudelle sivustolle 100€ bonus! Rajoitetun ajan tarjolla myös 5€ ilmaisbonus ilman talletusta.Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan