NHL: Carolina Hurricanes - Boston Bruins

NHL | Carolina Hurricanes - Boston Bruins | 02:00 | 03.05.2022
Kohde sulkeutuu: 03.05.2022 02:00

Canesin ja Bruinsin ottelusarjasta tullee vähämaalinen kuuden tai seitsemän tasaisen väännön paketti ja se startannee juuri tuon arvionmukaisesti!
NHL:ssä Itäisen konferenssin kakkonen Carolina Hurricanes ja kutonen Boston Bruins kohtaavat toisensa Stanley Cupin pudotuspelien avauskierroksella.

Ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Metropolitan divisioonan ykkösen Canesin kotikentällä PNC Arenalla ja kaksi seuraavaa Atlantin divisioonan nelosen Bruinsin kotikentällä TD Gardenilla. Siitä lähtien sarja jatkuu vuorotellen tarvittaessa ottelu kerrallaan molempien kotiluolissa, kunnes jompikumpi joukkueista ottaa neljä voittoa.


Canesille kolmas kerta toden sanoo tässä sarjassa?


Rod Brind’Amourin luotsaamasta Canesista löytyy laatua ja ”suomalaisjoukkueen” on vihdoin korkea aika alkaa lunastaa siihen kohdistuneita odotuksia pudotuspeleissä. 

Valitettavasti sen ykkösveskarin Frederik Andersenin loukkaantuminen asettaa melkoisia tummia pilviä joukkueen menestystoiveiden ylle, sillä juuttivahdin suuriin patjoihin noussut Antti Raanta ei ole vielä urallaan pelannut aloittavana veskarina pudotuspelejä saati ole ns. voittava maalivahti pitkässä juoksussa, mikä voi oireilla tiukassa paikassa koko rosteriin ja nakertaa pelaajien luottoa suomalaiseen. Joka tapauksessa Jennings Trophyn voitto runkosarjassa jaettiin edellämainitun veskarikaksikon kesken. Canes päästi runkosarjassa vähiten maaleja ja tuo pysti jaetaan kyseisen joukkueen maalivahdille, kunhan on torjunut vähintään 25 ottelussa runkosarjan aikana. Raanta torjui 28 ottelussa 2,46 päästettyjen maalien keskiarvolla, Andersen 52 ottelussa 2,17 keskiarvolla.

Runkosarjan 79 pelissä 37 maalia ja 81 pistettä nakuttaneesta Sebastian Ahosta on kasvanut kiistatta Canesin pelillinen johtaja ja nyt Ahon on heitettävä apina selästään ja kukistettava senttereiden taistossa Bruinsin kolleega Patrice Bergeron (73 25+40=65). Vuosina 2019 ja 2020 kaksikko joukkueineen kohtasi toisensa pudotuspeleissä ja Bruins oli parempi. Kolmas kerta toden sanoo?

Canesissa pelaavista muista suomalaisista Ahon ja Raannan lisäksi ovat hyökkääjät Teuvo Teräväinen (77. 22+43=65) ja Jesperi Kotkaniemi (66. 12+17=29) kantavat myös tärkeää roolia joukkueessa. ”Teukka” antaa tulitukea ”Sebulle” ja on Canesin kantavia voimia erikoistilanteissa ja Kotkaniemi puolestaan jarrukentän johtajana paimentaa vastustajien kärkiketjuja intensiivisesti, mistä osoituksena seurajohto palkitsi porilaisen jo hyvissä ajoin kautta 8-vuotisella 38 miljoonan taalan jatkopahvilla!

Sebun lisäksi laitureista Andrei Svechnikov (78. 30+39=69) oli runkosarjassa ainoa 30 maalin rajapyykin rikkonut Canes-peluri. Pistekeskiarvolla mitattuna Aho oli joukkueensa selvä tehohuippu 1,03:n keskiarvolla ottelua kohti. Svechnikovin 0,88 ja Teräväisen 0,84:n lisäksi myös pakeista Anthony DeAngelo (64. 10+41=51) 0,80:lla ansaitsee erityismaininnan.
Bruinsin aikapommi löytynee pudotuspeleissä kokemattomasta veskarikaksikosta


Bruce Cassidyn luotsaama Bruins painii Canesin kanssa samojen ongelmien kanssa eli tolppien välissä torjuu pudotuspeleissä täysin kokematon ruotsalainen Linus Ullmark, eikä kokemattomuus ole koskaan hyvä asia. Keltanokkavahti Jeremy Swaymanin heittäminen tolppien väliin olisi Cassidylta taas melkoista venäläistä rulettia, sen verran otteet ovat heilahdelleet. Molemmat torjuivat runkosarjassa 41 ottelua, missä Ulmarkin päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,45 ja Swaymanilla 2,41. Torjutaprosenteissa Ulmark taas vei "voiton" 91,67% vs 91,36%.

Bruinsilla oli runkosarjassa Canesin tavoin kaksi 30 maalin rajapyykin puhkonutta hyökkääjää, kun David Pastrnakin (72. 40+37=77) ohella myös Brad Marchand (70. 32+48=80) pyyhkäisi tuon virstanpylvään ohi heittämällä. Pinnakeskiarvolla mitattuna ”Rotta” Marchand 1,14:llä ja Pastrnak 1,07:lla erottuivat selvästi muista edukseen, mutta kaksikon ohella vain Bergeron selvisi kunnioitettavaan 0,89:ään lukemaan. Tehokkain pakki oli Charlie McAvoy (78. 10+46=56) 0,72:n pinnakeskiarvolla. Ykkösnyrkin toisessa laidassa luisteleva Jake DeBrusk (77. 25+17=42) iski kieltämättä kunnioitettavat maalilukemat, mutta pinnakeskiarvo 0,54 oli tuolla tontilla pelaavalle kärkiketjun ukolle vitsi. Samaa voi sanoa Bruinsin toista kärkiketjua johtavasta Erik Haulasta (78. 18+26=44) 0,56 keskiarvolla.
Vähämaalinen kuuden tai seitsemän ottelun sarja tiedossa, mikä avataan kohtalaisilla maalimäärillä


Tästä otteluparista on varsin helppoa ennustaa pitkää ja ottelukohtaisesti vähämaalista, mikä ratkeaa kuudessa tai seitsemässä kamppailussa!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia (60 min) @2.25

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.25

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.89

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.88

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.88

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä