NHL: Carolina Hurricanes - Boston Bruins

NHL | Carolina Hurricanes - Boston Bruins | 02:00 | 11.05.2022
Kohde sulkeutuu: 11.05.2022 02:00

Kiihkeissä idän taisteluparin kohtaamisissa on paukuteltu osumia toistaiseksi 6-7 maalin ottelukeskiarvoilla sarjan neljässä ensimmäisessä pelissä, mutta maalimäärät tulevat vähenemään panosten kasvaessa otteluvoittojen ollessa tasatilanteessa!
NHL:ssä Itäisen konferenssin avauskierroksella kohtaavat Carolina Hurricanes ja Boston Bruins toisensa ottelusarjan viidennessä kamppailussa PNC Arenalla keskiviikon vastaisena yönä kahden jälkeen. Ottelusarja on kutkuttavassa 2-2 tasatilanteessa. Jatkoon selviytyy neljällä voitolla.
Kurittomasti pelannut Canes jäi toistamiseen Bruinsin ykkösnyrkin jalkoihin


Bruce Cassidyn luotsaama Bruins onnistui voittamaan Canesin myös sarjan toisessa peräkkäisessä kotipelissään, kun se kaatoi hurrikaanipaidat 5-2 TD Gardenissa sunnuntai-iltana.

Bruinsin ehdoton sankari oli kaikissa isäntien viidessä maalissa arkkitehtina mukana ollut Brad Marchand (4. 3+6=9), joka maalasi kaksi osumaa ja syötti kolme maaleista. ”Rotan” ohella Cassidyn suojattien ykkösnyrkin maestro Patrice Bergeron (4. 3+3=6) oli pinnatuulella ahmien yhden maalinsa lisäksi kaksi syöttöpinnaa.

Canes johti ottelua kahteen eri otteeseen Brett Pescen (4. 1+1=2) ja Jordan Staalin (4. 1+2=3) tekemillä osumilla. Rod Brind’Amourin suojattien kurinalaisuus oli tiessään, sillä hurrikaanipaidat ottivat peräti yhdeksän pikkukakkosta, joista seitsemän pelkästään toisessa erässä. Marchand iski mm. pelin voittomaalin 5vs3-ylivoimalla kolmannen erän avausminuutilla Sebastian Ahon (4. 2+1=3) korkeasta mailasta saaman tuplakakkosen aikana. Juuri ennen Ahon jäähyä Canes otti jäähyn luotsinsa Brind’Amourin hävittyä haasteensa Jake DeBruskin (4. 1+2=3) toisen erän viimeistä edellisellä minuutilla tekemästä maalista.

Bruinsin voiton arvoa neljännessä pelissä nosti erityisesti sekin, että Cassidyn suojatit joutuivat tulemaan toimeen ilman tärkeää pakkikaksikkoa Charlie McAvoyta (3. 0+2=2) ja Hampus Lindholmia (2. 0+0=0), joiden molempien jatkaminen tässä sarjassa on vaakalaudalla. Jeremy Swayman torjui Bruinsin maalissa 24/26 lättyä. Canesin maalinsuulle palannut Antti Raanta torjui 23/27 vetoa. Marchand iski toisen osumansa tyhjään hurrikaanimaaliin vieraidan hakiessa kavennusosumia.

Maalimäärien kertoimista löytyy ilmaa


Ottelusarjan viidenteen kamppailuun joukkueet siirtävät luunsa jälleen PNC Arenaan, missä Canes vei sarjan molemmat ensimmäiset pelit selvästi ja lähtee kotinurkillaan pelattavaan otteluun taas selvänä ennakkosuosikkina kahdesta edellisen vieraspelin tappioista huolimatta. Bruins on kuitenkin saanut kärkiketjunsa ukkojen tehoboostien ansiosta sarjaan uutta särmää ja tekemisen meininkiä ja tässä kuumassa sarjassa on vielä kaikki auki.

Vaikka Canes onkin nämä pudotuspelit mukaanlukien vienyt kolme peräkkäistä kotipeliään Bruinsia vastaan, on se kuitenkin saanut selkäänsä kotonaan Bruinsilta 4/9 (44%) kertaa. Maalimäärät ovat olleet myös poikkeuksellisen korkeita, sillä kaikissa neljässä tähänastisessa pudotuspelissä on tehty kahdesti kuusi ja kahdesti seitsemän maalia, vaikka tilastollisesti pitäisi osumia olla syntynyt huomattavasti vähemmän. Väistämättä panosten kasvaessa sarjan edetessä maalimäärät tulevat väistämättä vähenemään!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia (60 min) @2.13

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.13

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.1

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.1

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä