NHL: Carolina Hurricanes - Calgary Flames

NHL | Carolina Hurricanes - Calgary Flames | 02:00 | 08.01.2022
Kohde sulkeutuu: 08.01.2022 02:00

Otteluohjelma sataa Flamesin laariin ja se ottanee Canesista revanssin kuukaudentakaiselle tappiolleen, sillä hurrikaanipaitojen ajatukset ovat väistämättä jo seuraavan yön oman konferenssin kärkitaistossa Kissoja vastaan!
NHL:ssä idän Carolina Hurricanes ja lännen Calgary Flames kohtaavat toisensa PNC Arenalla lauantain vastaisena yönä kahden jälkeen.

Canesilla neljä peräkkäistä voittoa plakkarissa


Rod Brind’Amourin luotsaama idän vitosta ja Metropolitan divisioonan kolmosta Canesia tuskin kiinnostaa tuon taivaallista tulevan yön Flames-mittelö, sillä ajatukset on suunnattu jo heti vuorokautta myöhemmin kotiluolaan tulevia idän kärkijengiä Kissoja vastaan! Niinpä Let Down-pelin todennäköisyys hurrikaanipaitojen kohdalla tänään on varsin korkea!

Kun huomioidaan myös se fakta, että neljä peräkkäistä peliään voittaneen Canesin edellisestä ottelusta on vierähtänyt aikaa reilut viikonpäivät, kun se nautiskeli Uudenvuoden päivänä Jacketsin katolleen 7-4 Nationwide Arenalla hankalan alun jälkeen on ottelutuntuma tänään mikä on vastustajaan verrattuna.
Flames otti takkiinsa toistamiseen viime yönä Salamapaitojen vieraana


Darryl Sutterin luotsaama lännen seiska ja Tyynenmeren divisioonan kolmonen Flames jäi viime yönä nousukuntoisen Boltsin jalkoihin 1-4 Amalie Arenalla.

Flamesille toinen peräkkäinen tappio ei tullut todellakaan yllätyksenä. Saihan Salamapaidat viime peleissään maalinsuulle vihdoin koko änärin ykköstorjujan Andrei Vasilevskiyn. Tähän peliin palasi myös maanmies Nikita Kucherov (4. 1+5=6) vihdoin rosteriin mukaan. Venäläislaituri antoi heti paluunsa kunniaksi maalisyötöt voittomaalin tehneen Brayden Pointin (22. 12+10=22) sekä myös toisen ketjukaverinsa Ondrej Palatin (36. 13+15=28) osumiin. Kaksikon ohella Boltsin maaleista vastasivat Corey Perry (36. 10+9=19) ja Alex Killorn (36. 11+20=31). Flamesin ainokaisen teki Dube Dillon (32. 4+7=11) ottelun päätöserässä Sean Monahanin (32. 4+12=16) ja Oliver Kylingtonin (31. 4+15=19) esitöistä.

Vaikka Flames onkin kohdannut juuri idän kahdesta vahvasta joukkueesta Panthersin ja Boltsin sekä nyt sitten Canes-peli on sille jo kolmas neljään päivään jää pohkeisiin hiipivä väsymys taka-alalle, kun edessä on seuraavaksi viisi välipäivää ennen seuraavaa kotipeliä Senatorsia vastaan.

Liekkipaitoja vetoihin!


Kaksikko kohtasi toisensa vimeksi tasan kuukausi sitten. Scotiabank Saddledomessa pelatun ottelun vei tuolloin Canes jatkoilla kahdella Sebastian Ahon (28. 15+19=34) tekemällä osumalla. Flamesin ainokaisesta vastasi Noah Hanifin (31. 3+10=13). Edellämainitut seikat huomioiden Flamesin revanssi on tällä kertaa enemmän kuin mahdollista!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Calgary Flames ML @2.57

Huti
Sportaza - Lue arvostelu

2.57

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.57

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.55

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.55

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.45

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä