NHL: Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes

NHL | Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes | 20:00 | 01.01.2022
Kohde sulkeutuu: 01.01.2022 20:00

Lisäboostin innoittamalla Jacketsilla on yhä apina selässään mitä tulee Canesiin, mutta se ei taida sentään jäädä vieraidensa jalkoihin suurinumeroisesti, jos laisinkaan tällä kertaa!
NHL:ssä kohtaavat idän ja Metropolitan divisioonan joukkueista Columbus Blue Jackets ja Carolina Hurricanes toisensa Nationwide Arenalla Uudenvuodenpäivänä parhaaseen katseluaikaan kello 20:00!

Jackets katkaisi tappioputkensa - Laine tuli, näki ja maalasi!


Brad Larsenin luotsaama idän kymppi ja Metropolitan divisioonan kutonen Jackets kahden peräkkäisen tappion jälkeen voiton Predatorsin kustannuksella kotonaan Nationwide Arenassa 4-3 rankkareilla Uudenvuodenaaton vastaisena yönä. Voitto oli Sinitakeille vasta toinen kuudessa viime pelissä.

Ottelun ratkaisi Gustav Nyquist (29. 5+6=11) onnistuttuaan omassa rankkarissaan toisinkuin Predsin Eeli Tolvanen (32. 5+7=12).

Varsinainen peliaika oli melkoista vuoristorataa molempien joukkueiden käytyä vuoronperään johdossa ja päädyttyä siis lopulta tasuriin. Avauserässä Mike McCarron (9. 1+0=1) vei vieraat ensin johtoon kolmannella peliminuutilla. Kaksi pinnaa ottelussa tehnyt Boone Jenner (29. 12+8=20) tasoitti pelin reilut kolme minuuttia myöhemmin.

Toisessa erässä pitkästä aikaa tositoimissa taas nähty Patrik Laine (10. 4+7=11) vei isännät johtoon heti ensimmäisessä paluuottelussaan. Pitkäaikaisesta alavartalovammasta toipuneelle Laineelle peli oli tunteikas, sillä osuma oli ensimmäinen mitä yllättäen marraskuussa edesmennyt isä ei nähnyt. Ja niitä maaleja on vuosien varrella sentään syntynyt useita! Laine olisi halunnut palata tositoimiin jo aikaisemmin koettuaan treeneissä itse olleensa pelikunnossa, mutta Larsen halusi olla varma, että näin todellakin on ja viritti suomalaisen priimakuntoon. Kun paluuottelu viimein koitti Laine lupasi ottelun alla Larsenille, ettei pettäisi koutsinsa luottamusta.

Predators maalasi vielä toisessa erässä 35 sekunnin välein Nick Cousinsin (26. 4+4=8) ja Ryan Johansenin (29. 9+16=25) maaleilla vielä kahdesti siirtyen ottelussa uudelleen johtoon ennen päätöserää. Matt Duchene (28. 13+14=27) syötti molemmat osumat ja Mikael Granlund (30. 5+24=29) antoi puolestaan jälkimmäiseen myös maalisyötön. Alexandre Texier (29. 10+7=17) tasoitti isännille kolmannessa erässä 3-3:een ja peli oli näin kypsä jatkojen kautta lopulta rankkareille asti edellämainituin seurauksin.

Jackets isännöi seuraavaksi Lightningia Nationwide Arenalla vasta ensi keskiviikon vastaisena yönä!
Canesille kolmas voitto putkeen - Raantalle nollapeli


Rod Brind’Amourin luotsaama idän kolmonen ja Metropolitan divisioonan kakkonen Canes otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa lyötyään kolmen kotipelin putken päätteeksi varamiehisen idän jumbon Canadiensin 4-0 kotiluolassaan PNC Arenassa Uudenvuodenaaton vastaisena yönä.

Hurrikaanipaitojen kaikki osumat syntyivät erikoistilanteista. Niistä Teuvo Teräväinen (30. 9+16=25) maalasi sekä yli- että alivoimalla. Ottelun voittomaalin tehnyt Nino Niederreiter (24. 9+7=16) sekä pelin viimeisestä maalista päätöserässä vastannut Seth Jarvis (21. 5+7=12) onnistuivat puolestaan ylivoimissa. Jaccob Slavin (30. 1+17=18) ahnehti kolme maalisyöttöä. Koronasta toipunut Sebastian Aho (27. 15+19=24) antoi puolestaan maalisyötöt molempiin Teräväisen osumiin. Suomalaiset olivat muutenkin hyvin esillä, sillä Jesperi Kotkaniemi (30. 7+7=14) syötti Niederreiterin iskemän voittomaalin sekä Canesin maalissa torjunut Antti Raanta saalisti puolestaan nollapelin poimittuaan 26/26 lättyä haltuunsa.

Canes on seuraavan kerran tulessa vasta viikon päästä, kun liekkipaidat saapuvat PNC Arenaan vieraaksi. Flames on tällä hetkellä lännessä kuudensina.

Jackets ei rökitetä


Canes on vienyt neljä edellistä kohtaamista Jacketsia vastaan. Se ei ole itseasiassa hävinnyt seitsemästä viime kohtaamisesta ainoatakaan varsinaisella peliajalla napattuaan noista peleistä kaikkiaan viisi voittoa sekä häviten kerran jatkoilla ja kerran rankkareilla. Henkinen yliote on siis väistämättä tässä parissa Canesilla ja tuosta apinasta Jacketsilla tulee olemaan todella työlästä päästä eroon!

Laineen tulo voi olla yksi merkittävä boosti mikä ei ainakaan vähennä isäntien mahdollisuuksia, jotka ovat onnistuneet pitämään 6/9 (67%) edellisestä kotikohtaamisesta maalilukemat niukkoina - käänteisesti ilmaistuna Canes on vienyt vain 3/9 (33%) edellisestä ottelusta Jacketsia vastaan nimenomaan Nationwide Arenalla vähintään kahden maalin marginaalilla. Tuolla otannalla arvio on varsin luotettava ottaen huomioon vielä myös Laine-boostin, millä voi nipistää tuosta arviosta myös muutaman prosenttiyksikön Jacketsin eduksi! Rohkeimmat voivat saalistaa jopa Sinitakkien kotivoittoa moneylinessa, mistä maksetaan jopa reilusti päälle 2,30:n tarjouksia!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Columbus Blue Jackets +1,5 @1.57

Huti
Sportaza - Lue arvostelu

1.57

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.57

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.55

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.5

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä