NHL: Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning

NHL | Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning | 02:00 | 29.04.2022
Kohde sulkeutuu: 29.04.2022 02:00

Jacketsin ja Boltsin jälkimmäinen kohtaaminen muutaman päivän sisällä on samalla Sinitakkien kauden viimeinen kotipeli ja siinä on varmasti isännillä spesiaali tunnelataus! Verkot soinevat useaan otteeseen molemmissa kenttäpäädyissä eikä runsaat maalimäärät tulisi tosiaankaan yllätyksenä.
NHL:ssä idän joukkueista Columbus Blue Jackets ja Tampa Bay Lightning kohtaavat toisensa Nationwide Arenalla perjantain vastaisena yönä kahden jälkeen.

Jacketsille jo viides tappio kuuteen peliin


Idän kymmenennellä sijalla ja Metropolitan divisioonan kuudentena olevalla Brad Larsenin luotsaamalla Jacketsilla on kautta enää kaksi ottelua jäljellä, sillä Sinitakkien kausi päättyy Bolts-pelin jälkeiseen B2B-peliin Penguinsin vieraana PPG Paints Arenalla.

Jackets kohtasi juuri Boltsin edellisessä pelissään Amalie Arenalla keskiviikon vastaisena yönä ottaen tuossa vieraspelissään takkiinsa 1-4 lukemin. Larsenin suojattien ainokaisen osuman tehnyt Oliver Björkstrand (78. 26+28=54) tuuletti ylivoimaosumaansa Jack Roslovicin (79. 21+23=44) ja Zach Werenskin (68. 11+37=48) syötöistä avauserässä. Tappio oli Sinitakeille viides kuuteen viime peliin. Roslovic kasvatti pisteputkensa viiden pelin pituiseksi (5. 4+2=6).

Jacketsin konttaamiselle viime aikoina löytyy ihan järjellinen selityskin. Puolenkymmentä sen avainpelaajista on tällä hetkellä telakalla, sillä sivussa ovat mm. alavartalovammasta kärsivät ruotsalaispakki Adam Boqvist (52. 11+11=22) ja kanukkisentterI Boone Jenner (59. 23+21=44), jalkavaivainen jenkkihyökkääjä Sean Kuraly (77. 14+16=30), sormeaan poteva ranskalaishyökkääjä Alexandre Texier (36. 11+9=20) sekä lonkkavaivainen porilaisveskari Joonas Korpisalo (22. 87,7%, 4,15 GAA) ja ylävartalovammaa poteva tesomalaislaituri Patrik Laine (56. 26+30=56).

Pudotuspeleihin tuplamestarina lähtevä Bolts voi yhä taktikoida mieleisensä vastustajan itselleen


Idässä neljännellä sijalla ja Atlantin divisioonan kolmantena olevalla Jon Cooperin luotsaamalla Boltsilla on enää lopuissa kahdessa pelissä kyse siitä, kenet se haluaa kohdata pudotuspelien avauskierroksella. Nykyisellä sijoituksella vastustajaksi on tulossa joko New York Rangers tai Boston Bruins. Mikäli Bolts ottaisi taktisesti turpiinsa runkosarjan kahdessa viimeisessä pelissään se voisi vielä saada vastaansa jopa Carolina Hurricanesin, minkä kompastuskiveksi saattaa koitua ykkösveskarinsa Frederik Andersenin loukkaantuminen. Antti Raanta ei nimittäin ole ns. voittava maalivahti.

Yhtäkaikki Bolts siis kaatoi edellisessä pelissään juuri tämänöisen vastustajansa Jacketsin kotonaan 4-1. Salamapaitojen ykkösketju iski joukkueensa kaikki osumat neljää pinnaa rohmunneiden Steven Stamkosin (79. 39+62=101) iskiessä kaksi ja Nikita Kucherovin (45. 24+42=66) yhden maalin. Lisäksi ketjun toisessa laidassa pelannut Ondrej Palat (75. 18+28=46) maalasi kerran.

Salamapaidat kohtaavat vielä jälkimmäisessä B2B-pelissään New York Islandersin UBS Arenalla vapunaaton vastaisena yönä.
Siipirikkoinen Jackets on suupala Boltsille niin halutessaan - Jackets pistää parasta pöytään kauden viimeisessä kotipelissään


Jackets pistää taatusti siipirikkoisenakin kaikkensa peliin kauden viimeisessä kotiottelussaan, joten tässä kamppailussa nähtäneen osumia mukavasti molemmissa kenttäpäädyissä. Boltsin asenteesta on sitten kiinni, raapiiko se millaisen voiton tai voittoa ylipäätään!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 6,5 maalia (60 min) @2.05

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.00

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.96

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.96

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä