NHL: Florida Panthers - Washington Capitals

NHL | Florida Panthers - Washington Capitals | 02:30 | 06.05.2022
Kohde sulkeutuu: 06.05.2022 02:30

Änärin runkosarjan ja idän ykkösen Panthersin ja idän kahdeksanneksi sijoittuneen Capitalsin toisesta kamppailusta odotetaan Kissojen Bounce Backia ja bookkereiden kertoimet kotivoitoista ovat pelikelvottomia. Maalimääristä sen sijaan löytyy täpärästi betsattavaa!
NHL:ssä koko liigan kärjestä Stanley Cup-jahtiin lähtenyt idän ykkönen Florida Panthers ja idän kahdeksas Washington Capitals kohtaavat toistamiseen FLA Live Arenalla perjantain vastaisena yönä puoli kolmen jälkeen. Caps johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Jatkoon pääsemiseen tarvitaan neljä voittoa.Caps nitisti tasaisessa avauspelissä Panthersin


Andrew Brunetten luotsaama Panthers lähti sarjaan jättisuosikkina, olihan se voittanut NHL:n runkosarjan ja tehnyt siinä selvästi eniten maaleja ja Peter Lavioletten piiskuroima Capitals selviytyi vain täpärästi pudotuspeleihin villillä kortilla.

Kissat aloittivat pelin hermostuneesti ja isäntien puolustajista Radko Gudas (1. 0+1=1) ja Mackenzie Weegar (1. 0+0=0) ottivat aivan pelin alussa minuutin välein jäähyt, joista Brunetten suojatit onnistuivat selvittämään ensimmäisen alivoiman, mutta eivät enää toista Tom Wilsonin (1. 1+0=1) onnistuttua maalaamaan riparista Anthony Manthan (1. 0+1=1) ja Jordan Schultzin (1. 0+1=1) syötöistä, kun Weegarin kakkosta jäi enää sekunti istumatta avauserän neljännellä minuutilla.

Ben Chiarot (1. 0+0=0) otti Panthersin pakeista jo avauserän kolmannen jäähyn isännistä ja Caps pääsi rakentamaan useita hyviä maalitilanteita Sergei Bobrovskyn pidettyä kuitenkin pintansa isäntien maalissa. Kun erää oli pari minuuttia pelaamatta pääsi puolestaan Sam Bennett (1. 1+0=1) tasoittamaan vastaiskusta pelin paraatipaikalta 1-1:een Gudasin ja Carter Verhaeghen (1. 0+1=1) syötöistä.

Panthers siirtyi toisen erän avausminuutilla 2-1 johtoon, kun Claude Giroux’n (1. 1+0=1) hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen kiekko ajautui Brandon Montourille (1. 0+1=1), joka tulitti pelivälineen Caps-vahtia Vitek Vanecekia kohti ja riparissa oli ensimmäisenä paikalla Giroux toimittamassa lättyä sisään. Capsilla oli vielä toisessa erässä Nicklas Bäckströmillä (1. 0+1=1), Dmitri Orlovilla (1. 0+1=1) sekä Connor Shearylla (1. 0+0=0) parikin tilaisuutta tasoitukseen Bobrovsky oli kuitenkin hereillä. Vastaavasti Kissoista Verhaeghen laukauksesta kiekko suuteli tolppaa.

Kolmas erä oli Capsien yhtä juhlaa. Kun erää oli pelattu reilut kahdeksan minuuttia hassasi Weegar alimmaisena pelaajana kiekon omalla sinisellä Aleksandr Ovechkinille (1. 0+1=1), joka siirsi sen Evgeny Kuznetsoville (1. 1+0=1) ja limppu oli läpiajon päätteeksi helposti uunissa: 2-2!

Paria minuuttia myöhemmin iski Caps vastaiskusta vuorostaan toisen kärkiketjunsa voimin: Orlov siirsi kiekon Bäckströmille, joka toimitti sen maalin eteen kirmanneelle T.J. Oshielle (1. 1+0=1) ja vieraiden voittomaali näki ohjurilla päivänvalon! Lars Eller (1. 1+0=1) löi vielä päätöslukemat omalta puolustusalueelta tyhjiin viimeisellä minuutilla.

Pants painettu markkinoilla liian alas - sen sijaan maalimääristä löytyy vielä ilmaa


Sarjan avauskohtaaminen oli juuri niin tasainen kuin aiemmatkin kaksikon kymmenen edellistä kohtaamista. Pienet puolustuksen virheet ja tehottomuus maalipaikoissa maksoivat Kissoille voiton sarjan ensimmäisessä pelissä. Isäntien tarkoin vartioitujen kärkikurkojen Aleksander Barkovin (1. 0+0=0) ja Jonathan Huberdeaun (1. 0+0=0) on parannettava peliään tai sitten Brunetten on laitettava kaksikko samaan kentälliseen ja toivottava parasta. Kissat ovat kaikesta huolimatta Capsia vahvempia, mutta sen pudotuspelimenestys on huomattavasti vaatimattomampaa tasoa.

Yhtäkaikki Kissojen voittokertoimet eivät ole pelikelpoisia niiden ollessa aivan liian matalia niin moneyline-vedoissa kuin varsinaisen peliajan vedoissa. Pelattavaa sen sijaan löytyy maalimääristä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 6,5 maalia (60 min) @1.96

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.86

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.86

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä