Komboveto NHL: NY Rangers - Tampa Bay Lightning

Komboveto NHL | NY Rangers - Tampa Bay Lightning | 03:00 | 10.6.2022
Kohde sulkeutuu: 10.06.2022 03:00
Colorado Avalanchelle on haussa Stanley Cup -finaalivastustaja. Tästä ottelusta sitä ei vielä saada, mutta tämän ottelun voittaja on vahvoilla ja pistää jo jalkaa finaalioven ovenrakoon. Tästäkin ottelusta löytyy runsaasti vedonlyöntimahdollisuuksia, haetaan kohteeksi kiekkokombo! Lukaise myös ottelun oma vinkki by Rolle!Tampa sai taas juonen päästä kiinni


Tampa hävisi pari ensimmäistä ottelua hyvin pelaavalle New York Rangersille, mutta kotona Tampa sai vaihteen päälle. Brayden Point saattaa palata kokoonpanoon tässä pelissä, joten vierasjoukkueelle siitä lisää buustia. Tampan peli on parantunut huomattavasti kahdesta ensimmäisestä pelistä, joten olisiko tässä nyt sitten Tampan paikka mennä ottelusarjassa ensimmäistä kertaa johtoon ja kenties jo tavoittamattomaan johtoon. Voitolla tästä Tampa saisi mahdollisuuden kotiareenalla hoitaa finaalipaikan itselleen.

New York Rangersilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittoon, sillä sen ei edelleenkään tarvitse voittaa kuin kotiottelut. Kolme matsia on vielä jäljellä mahdollisesti ja näistä kaksi pelataan Madison Square Gardenissa eli Rangersin kotona.


Kucherov Tampan pisteykkönen


Nikita Kutcherov on Tampan paras psitemies ja vieläpä aika reippaalla erolla seuraaviin. 21 pistettä kerännyt venäläinen on varmasti Rangersin tiukassa vartioinnissa, mutta väkivahva hyökkääjä on aina vaarallinen. Seitsemään maaliin ovat Tampalta yltäneet myös Ondrej Palat ja Steven Stamkos.

Puolustuksessa Victor Hedman on ollut jälleen oma vahva itsensä ja kerännyt 13 pistettä. Maalilla Andrei Vasilevskiy tuntuu parantavan peliään aina kun sille tarve on.

Rangersin pistetykkeinä ovat olleet Mika Zibanejad 24 pinnaa ja Adam Fox 23 pinnaa. Eniten maaleja on Zibanejadilla 10 ja Chris Kreiderillä 10. Igor Shesterkin on vahva maalivahti viemään Rangersit vaikkapa finaaleihin asti, mutta se tietäisi melkein Tampan kassarin isompaa epäonnistumista. Kaapo Kakko ei kuulu vielä ihan ykköskorin pelaajiin, toki pudotuspeleissä on napsunut 2+3 tehot nuorisoketjussa.


Päivän kombot samalle lapulle


Haetaan yön otteluun kiekkokombo jossa Lightning voittaa ja maaleja tehdään yli 4.5. Kaikissa aikaisemmissa otteluissa maaleja on tehty vähintään viisi ja Tampa on tässä pelissä suosikki vaikka New Yorkissa pelataankin. Ja jos Tampalta joku maalia väsää, se taitaa olla Nikita Kucherov.

Kucherov + Lightning + ottelussa yli 4.5 maalia antaa kombokertoimeksi 4.40. Tähän voidaan toki vertailun vuoksi pistää Rangersin voitto, yli 4.5 maalia ja Kaapo Kakon maali, kerroin nousee jo lukemaan 9.50.

Pelivalintamme:

Kucherov, Tampa ja pelissä yli 4.5 maalia @6.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

6.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

4.4

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan