Komboveto NHL: Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche

Komboveto NHL | Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche | 03:00 | 23.6.2022
Kohde sulkeutuu: 23.06.2022 03:00
Rollen vinkki edellisestä pelistä Tampa ML tuli kirkkaasti kotiin, mutta Mikko Rantanen ei sittenkään saanut maalia aikaiseksi, vaikka komeaa yritystä oli. Saldona kuitenkin jälleen pari syöttöpinnaa, jatkuuko pelit samaan tahtiin? Coloradolla olisi nyt voiton paikka ja se pääsisi yrittämään kannua kotipelissä. Tampa sai kuitenkin nyt edellisessä ottelussa sportti-vaihteen päälle, joten miten mahtaa matsissa käydä? Pitkävetokertoimet ovat todella tasaiset, joten melkoinen jännitysnäytelmä on taas yöllä luvassa.Pre-Packs vedoista jotain lapulle?


Pre-Packs vedoissa on jälleen mässäilty kertoimilla, mutta mitä niistä kannattaa laittaa lapulle? William Hillin tarjonnasta suurin kerroin (71.00) betsille jossa Nikita Kucherov ja Steven Stamkos tekevät molemmat kaksi maalia ottelussa. No, eihän se tietenkään täysin mahdotonta ole ja olisihan tuo todella palkitseva.

MacKinnon, Kucherov, Rantanen ja Stamkos nelikon maali tässä pelissä jatkoaika mukaan lukien antaa kertoimen 34.00, ei sekään täysin poissuljettu ole, toki ruuti on ollut nyt märkää muutamalla pelaajalla näissä finaaleissa. Olisiko kuivumista tapahtunut tähän peliin mennessä?

Kucherovin maali ja Tampan voitto varsinaisella peliajalla antaa kertoimeksi 4.60, MacKinnonin maali ja Coloradon voitto varsinaisella antaa kertoimeksi 4.20. Molemmat ihan hyviä vaihtoehtoja, mutta kyllä tuo Kucherovin betsi näistä enemmän houkuttelee toki. Mies on tähän matsiin ilmeisesti myös kunnossa.Suomi-komboa lapulle


Bet Builder betseistä voi kaivaa kivasti itse muutamia herkkkukertoimia esille. Artturi Lehkosen piste ottelussa ja peli varsinaisella peliajalla 1X tarjoaa ihan kivan 3.80 kertoimen, Rantasen pisteellä tuo veto antaa kertoimen 2.70.
Rantasen pari pistettä ja peli varsinaisella peliajalla 1X antaa jo kovan kertoimen 7.50, tämähän tapahtui edellisessä ottelussa. Rantasen pari pinnaa ja X2 tulos pudottaa kertoimen 3.55 lukemaan, 12 tulos puolestaan nostaa hieman edellisestä kerrointa lukemaan 3.80.


Päivän kombobetsi


Mikko Rantanen on kolmessa finaalissa paukutellut jo seitsemän syöttöä ja mikään ei viittaa siihen että pistetahti hyytyisi mihinkään. Kombobetsillä ottelussa yli 5.5 maalia ja Rantasen vähintään kaksi pistettä voisi olla ihan mukava veto tähän kohteeseen.

Kolmessa ensimmäisessä ottelussa on tehty nyt yhteensä 22 maalia, 7 + 7 + 8 meiningillä. Vetomme kestää pienen maalimäärän pudotuksen, kuudella maalillakin tuo osuus täyttyy. Rantanen on tehnyt 2+3+2 pistettä näissä peleissä, joten kun tahti jatkuu niin veto osuu jengoilleen. Eikä tarvitse olla pelkkiä syöttöjä, kiekot saa napsua sinne perille astikin. Esimerkiksi 1+1 täyttää tämän vedon toisen osan.

Eli ottelussa yli 5.5 maalia ja Mikko Rantasen vähintään kaksi pistettä tuo kertoimen 3.90. Ei sillä nyt kuuhun mennä, mutta aikaisempien otteluiden perusteella täysin mahdollinen lopputulema.

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 5.5 maalia ja Rantanen tekee vähintään pari pistettä @3.9

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.9

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan