NHL: Minnesota Wild - St. Louis Blues

NHL | Minnesota Wild - St. Louis Blues | 02:00 | 02.01.2022
Kohde sulkeutuu: 02.01.2022 02:00

Ulkojäillä ei innostuta tavallisesti juhlimaan maalikarnevaaleja ja Wildin ja Bluesin välinen Talviklassikko ei tehne myöskään tällä kertaa poikkeusta!
NHL:ssä Talviklassikossa kohtaavat lännen joukkueista Minnesota Wild ja St. Louis Blues toisensa Target Fieldilla, Minneapolisissa!

Wild vahvisti valmennusjohtonsa jatkopestejä


Lännen nelonen ja Keskisen divisioonan kakkonen Wild solmi aivan vanhan kalenterivuoden ehtoopuolella 58-vuotiaan piiskurinsa Dean Evasonin sekä koko valmennustiimin kanssa useampivuotisen jatkopahvin pitääkseen kaikki osapuolet tyytyväisinä ja sitoutuneina töihinsä tästäkin eteenpäin. Evansonin johdolla Wildin saldo 98 pelissä näyttää lukemia 62-29-7. Evanson tuli Wildin piiskuriksi helmikuun puolivälissä 2020.

Wild lähtee katkaisemaan neljän peräkkäisen ottelun tappioputkea Talviklassikkoon otettuaan ennen tappioputkea kahdeksan peräkkäistä voittoa. Rivien välistä on helppo lukea, että joukkueessa on selvästi odotettu Winter Classicia ja yksittäiset ottelut ovat siinä sivussa jääneet viime aikoina kaikkine COVID-sairasteluineen enemmän tai vähemmän toisarvoisiksi taka-alalle.

Wild oli edellisen kerran tulessa Tuomaanpäivänä 21.joulukuuta, jolloin se otti takkiinsa Starsilta (4-7) American Airlines Centerissä. Kevin Fiala (30. 6+14=20) maalasi tuossa pelissä Wildille kahdesti. Kerran Ryan Hartmanin (30. 14+12=26) ohella maalannut Kirill Kaprizov (30. 12+24=36) iski kaikkiaan kolme tehopinnaa.

Wildin kausi jatkuu viiden päivän päästä Bruinsin vieraana TD Gardenissa.
Laadukkaasti viime aikoina pelannut Blues päätti vanhan vuoden voitokkaasti


Lännen kakkonen ja Keskisen divisioonan kärkijoukkue Blues päätti viime kalenterivuotensa voitokkaasti kaadettuaan Oilersin 4-2 Enterprise Centerissä varhain Uudenvuodenaaton aattona. Voitto oli Bluesille kolmas neljään peliin sekä kuudes yhdeksään peliin. Nuottipaidat ovat poimineet vähintään pisteen 8/9 (89%) viime ottelustaan.

Craig Beruben piiskuroima Blues johti ottelua seitsemän minuutin jälkeen jo 2-0 Robert Thomasin (25. 3+20=23) ja Jordan Kyrou (28. 10+18=28) maaleilla, mutta Öljymiehet eivät antaneet tuon masentaa itseään. Oilers nousi vielä toisessa erässä aina tasoihin asti Leon Draisaitlin (31. 24+27=51) ja Evan Bouchardin (31. 6+13=19) toimiessa pyöveleinä.

Lopulta ratkaisijaksi nousi kuitenkin Vladimir Tarasenko (32. 13+19=32), joka niin monesti aikaisemminkin on ollut urallaan Bluesin selkärankana. Venäläislaituri saalisti kaikkiaan kolme tehopistettä ollen mukana kaikissa Nuottipaitojen kolmessa ensimmäisessä osumassa.

Tarasenkon tavoin myös Kyrou tehtaili kolme tehopinnaa. Pakeista Torey Krug (27. 4+12=16) jakoi puolestaan kaksi maalisyöttöä. Aivan päätöserän ensi sekunneilla Brandon Saad (28. 12+3=15) sinetöi ylivoimalla vielä loppulukemat 4-2.

Bluesin pelit jatkuvat Talviklassikon jälkeen idän joukkueista Penguinsin vieraana PPG Paints Arenalla torstaiyönä.

Matalista maalimääristä maksetaan kelvollisesti


Vaikka kovakuntoinen Blues on vienytkin Wildia kuin litranmittaa kotiluolassaan Enterprise Centerissä kuudessa edellisessä kohtaamisessa ei Wild ole helposti kaadettavissa ja on pystynyt kotonaan kamppailemaan tasaisesti Nuottipaitoja vastaan ja kolmesti jopa kaatamaan vieraansa seitsemässä viime kohtaamisessa Xcel Energy Centerissa. Kun nyt pelataan isolla stadionilla ulkojäillä puhutaan ihan ainutlaatuisesta estradista molemmille joukkueille ja ottelu tulee sisältämään monta muuttujaa. Niistä ehdottomasti tärkein on se, kestääkö jää ja miten pitkään? Tavallisesti ulkojäät ovat verottaneet näissä karkeloissa maalimääriä rankalla kädellä ja sen varaan voi laskea nytkin suosiolla muutaman prosenttiyksikön. Voittajaa ei välttämättä kannata lähteä pyydystämään - lotossa tienaa enemmän!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia (+ja) @2.15

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.15

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.08

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.08

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä