NHL: Nashville Predators - Colorado Avalanche

NHL | Nashville Predators - Colorado Avalanche | 03:00 | 12.01.2022
Kohde sulkeutuu: 12.01.2022 03:00

Vaikka Preds onkin kulkenut voitosta toiseen uuden vuoden vaihtumisen jälkeen revanssinnälkäinen Avs haastaa taatusti isännät huikeassa Keskisen divisioonan kärkikamppailussa esittämään parastaan! Erittäin maaliahneilla vierailla on hyvät saumat iskeä yli 3,5 osumaa Bridgestone Arenalla!
NHL:ssä lännen joukkueista Keskisen divisioonan Nashville Predators ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa Bridgestone Arenalla keskiviikon vastaisena yönä kolmen jälkeen.

Predators luistellut voitosta voittoon uuden vuoden vaihtumisen jälkeen


John Hynesin luotsaama lännen kärkijoukkue Predators on kaatanut uuden vuoden puolella pelaamissaan neljässä ottelussa kaikki vastustajansa. Preds palaa nyt kolmen pelin voitokkaalta vieraskiertueelta kahden välipäivän jälkeen taas tositoimiin kaadettuaan viimeksi Coyotesin (4-2) Gila River Arenalla sunnuntain vastaisena yönä.

Pisteen erolla Läntistä konferenssia ennen Bluesia ja Golden Knightsia johtava Preds karkasi avauserässä jo kolmen maalin johtoon Mattias Ekholmin (35. 2+9=11), Yakov Treninin (36. 9+5=14) ja Tanner Jeannotin (36. 11+11=22) osumilla. Isännät onnistuivat rikkomaan kuparisensa vasta päätöserän kolmannella minuutilla Clayton Kellerin (33. 12+14=26) maalatessa Coyotesin yön avausosuman. Preds iski vielä ylivoimalla kaksi pinnaa saalistaneen Roman Josin (34. 12+22=34) toimiessa pyövelinä. Isännistä Lawson Crouse (32. 9+8=17) taikoi puolestaan loppulukemat 2-4:een.

Keskisen divisioonan jumbon ja kärjen välisessä ottelussa ei tyydytty pelkästään maaleihin. Jäähyjen värittämässä ottelussa jaettiin rangaistuksia melkoinen liuta. Jos ei samanaikaisia jäähyjä lasketa molemmat ottivat viisi pikkukakkosta. Kun listaan lisätään samanaikaiset jäähyt Yotesille niitä kirjattiin viisi kakkosta, kaksi vitosta ja yksi kympin jäähy Predsin kolmea kakkosta ja kahta vitosta vastaan.

Predators kohtaa yhden välipäivän jälkeen kaksi idän joukkuetta Atlantin divisioonasta 41 tunnin välein starttaavissa otteluissa toisistaan. Ensin Sabres piipahtaa Bridgestone Arenalla perjantain vastaisena yönä ja sitten Preds matkustaa Bruinsin vieraaksi TD Gardeniin lauantaina eurooppalaisittain parhaaseen katseluaikaan kello 20:n jälkeen pelattavaan kamppailuun.
Avalanche nousi jälleen kahden erän jälkeisestä tappioasemasta voittoon!


Jared Bednarin luotsaama Avalanche kaatoi lännen viimeistä edellisenä majailevan Krakenin 4-3 kotiluolassaan Ball Arenalla varhain tiistaiaamuna nousten vaikeuksien kautta kahden maalin takaa voittoon.

Kyseessä oli jo kolmas kerta viidessä viime pelissä, kun Avs onnistuu nousemaan kahden erän jälkeisestä tappioasemasta kotiottelussaan voittoon asti. Maalin johtoasemassa toisien erien jälkeen olleet Ducks ja Kraken kaatuivat varsinaisilla peliajoilla, kun taas kaksi maalia johdossa ollutta Leafsia vastaan ihmetemppuun tarvittiin jatkoaika.

Bednarin suojatit ovat ottaneet 9/10 (90%) voittoa viime peleistään. Avsilla on peräti 13 peräkkäistä kotivoittoa ja Ball Arenalla se on napannut vähintään pisteen jo 15 edellisestä ottelustaan!

Bednar joutui muokkaamaan Kraken-peliin hiukan rosteriaan, kun isäntien kippari ja neljässä edellisessä pelissä huikeat viisi maalia ja kaikkiaan kahdeksan pinnaa latonut Gabriel Landeskog (26. 14+21=35) joutui jäämään varkain ottelun alla pelistä sivuun annettuaan yllättäen positiivisen COVID-näytteen. Ruotsalaislaituri oli juuri toipunut alavartalovammastaan ja ehti pelata vain neljässä pelissä ennen altistumistaan. Landeskog missasi myös edellisen Preds-pelin kuukausi takaperin, minkä Avs hävisi 2-5 Bridgestone Arenalla. Avs-kipparin korvasi denveriläisseuran ykkösnyrkissä maanmiehensä Andre Burakovsky (30. 12+14=26), joka jakoi ottelussa kaikkiaan kaksi maalisyöttöä.

Seattle sai eliminoitua ketjun tehokoneet Nathan MacKinnonin (22. 5+29=34) ja Mikko Rantasen (29. 16+24=40) osittain onnekkaastikin erittäin tehokkaasti. Näin MacKinnonin 13 ottelun ja Rantasen kahden pelin pisteputki napsahtivat kolisten poikki! MacKinnon paukutti noissa peleissä tehot 4+20(!). Rantanen teki kahdessa viime pelissä seitsemän (1+6) tehopinnaa.

Kaksi Avsin ensimmäistä osumaa Krakenia vastaan iskenyt isäntien kolmosvitjan laituri Nicolas Aube-Kubel (20. 4+6=10) vei Avalanchen 1-0 johtoon Logan O’Connorin (32. 6+8=14) ja Alex Newhookin (23. 7+5=12) avauserän kuudennella minuutilla. Marcus Johansson (23. 3+5=8) toi kuitenkin vieraat tasoihin heti vieraiden ensimmäisissä ylivoimassa Jordan Eberlen (32. 12+11=23) ja Jared McCannin (29. 14+7=21) esityöstä muutamaa minuuttia myöhemmin.

Johansson oli puolestaan syöttämässä Seattlen McCannin tekemää 2-1 johtomaalia toisen erän viidennellä minuutilla. Toiseksi syöttäjäksi kaivettiin Vince Dunn (29. 3+10=13). Colin Blackwell (12. 3+3=6) vei vielä vieraat kahden maalin johtoon kymmenkunta minuuttia myöhemmin ennen Aube-Kubelin toista osumaa, mikä antoi Avsin loppukiriin tekohengitystä.

Kolmena edelliskautena Avsin alakerran lukkona torjunut sakuveskari Philipp Grubauer koppasi lopulta 31/35 lättyä ja oli melkoisena piikkinä isäntien lihassa vauhtiin päästyään. Silti Grubauerkaan ei voinut mitään Devon Toewsin (21. 7+17=24) ja Nazem Kadrin (29. 13+33=46) upeille osumille päätöserässä, millä isännät käänsivät lopulta voiton itselleen! Kraken-piiskuri David Hakstol otti pari minuuttia ennen loppua Grubauerin pois maalinsuulta, mutta painostuksesta huolimatta Avs kesti ja ansaitsi voittonsa. Kadrin pisteputki on nyt 12 ottelun mittainen. Putkensa aikana Avsin kakkossentteri on tulittanut kuusi osumaa ja ahminut kaikkiaan 26 pistettä!

Avalanche kohtaa kahden välipäivän jälkeen Keskisen divisioonan jumbon Coyotesin peräkkäisinä öinä pelattavissa otteluissa, joista ensimmäinen pelataan Ball Arenalla ja jälkimmäinen Gila River Arenalla.

Saalistetaan useista vaihtoehdoista taas Avsin maaleja!


Keskisen divisioonan arkkivihollisten 15 edellisestä kamppailusta kaikki ovat ratkenneet varsinaisilla peliajoilla. Niistä neljä viidestä viime kohtaamisesta voittanut Avs on vienyt seitsemän ja Preds kahdeksan ottelua. Noista 15 pelistä seitsemän on pelattu Bridgestone Arenalla. Tasurittimuus on vieläkin hurjempi, kun tilastoista kaivetaan kahdeksan aiempaakin Predsin kotipeliä Avsia vastaan, joista ei myöskään yksikään peli ole mennyt ylitöiksi! Tilastollisesti tasuri on siis äärimmäisen epätodennäköistä tässä pelissä, mutta toisaalta Tuplamahdollisuus-betseissä jommankumman joukkueen voitoista eivät bookkerit maksa kovinkaan suuria voittoja. Toisaalta 1,23 tuolla otannalla 100% todennäköisyydellä nousee ilman muuta pelikelpoiseksi nostamaan kerrointa useamman kohteen riveihin. Todellinen järkipeluri ei taas tällaisiin kertoimiin koske!

Muista variaatioista voisi saalistaa taas kerran Avalanchen maaleja. Avs on paukuttanut 12/15 (80%) viime pelissään yli 3,5 osumaa ja 2,12-kerroin on siinä tapauksessa ylikerroin jopa lännen kärkijengin Predsin kotiluolasss, missä Avs on vienyt kolme edellistä peliään! Preds on päästänyt yli 3,5 maalia 5/20 (25%) viime pelissään. Toisaalta olennaisempaa on, että 3/5 (60%) edellisessä keskinäisessä pelissä Preds on päästänyt vähintään neljä osumaa varsinaisella peliajalla! Yhtäkaikki, tämän hetken kuumimmaksi veskariksi tituulerattu Preds-vahti Juuse Saros ei ole torjunut kertaakaan maalinsuulla noissa 60% peleissä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Colorado Avalanche yli 3,5 maalia @2.12

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.12

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

2.1

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.05

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.05

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä