NHL: New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins

Su 22.1. | klo 21:00 | NHL | NEW JERSEY DEVILS - PITTSBURGH PENGUINS

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 21:00


New Jersey Devils kohtaa Pittsburgh Penguinsin sunnuntai-illan prime time kamppailussa NHL:ssä. Devils on ollut viime aikoina kovassa maalivireessä, mutta tekeekö kotiottelu ja päiväpeli tänään temput?

Devils palaa voitokkaalta vieraskiertueelta - Penguins sai Jarryn takaisin


New Jersey Devils palaa kotiinsa voitokkaan vieraskiertueen jälkeen. Vieraskiertue kattoi yhteensä 5 ottelua, joista Devils nappasi yhtä vaille täydet pisteet. Ainoa pistemenetys tuli edellisessä ottelussa Seattle Krakenia vastaan, jossa Devils taipui varsinaisen peliajan jälkeen.

Vire Devilsillä on ollut hurja, sillä joukkue ei ole vuoden 2023 puolella jäänyt vielä kertaakaan alle kolmen tehdyn maalin. Edellisen kerran joukkue teki alle 3 maalia 29. joulukuuta kotitappiossa Boston Bruinsia vastaan. Parhaassa vireessä kenttäpelaajista viime aikoina on ollut viimeiseen viiteen otteluun 3+4 tehopisteet nakuttanut Jack Hughes.

Kotiottelut ovat kuitenkin jostain syystä olleet Devilsille hankalia - edellisestä 10 kotiottelusta Devils on kerännyt vain viisi pistettä häviten yhteensä 8 ottelua. Edellinen kotiottelu New York Rangersia vastaan päättyi 4-3 jatkoaikavoittoon, mutta tässäkin ottelussa Devils oli pahasti sillassa, kun he joutuivat lähtemään kolmanteen erään kahden maalin tappioasemasta.


Pittsburgh Penguins pelasi ehjän ottelun Ottawa Senatorsia vastaan voittaen maalein 4-1. Joukkueen takuumiehenä oli pisteiden osalta 2+1 tehopisteet iskenyt Jake Guentzel, mutta suurin krediitti menee talviklassikossa loukkaantuneelle Tristan Jarrylle joka palasi voitokkaana Penguinsin maalille.

Jarrylle kertyi ottelussa yhteensä 40 torjuntaa ja vain yksi päästetty maali. Varmaeleisesti Penguinsin maalilla esiintynyt Jarry on tällä kaudella torjunut rekordilla 16-5-1 ja torjuntaprosentilla 92,1%. Päästettyjen maalien keskiarvo on 2,68 maalia ottelua kohden. Jarry voi hyvällä vireellä aiheuttaa harmaita hiuksia Devilsille.Nähdäänkö vähämaalinen päiväpeli?


NHL:n päiväpelit ovat järjestään olleet hieman vähämaalisempia kuin yleensä. Devilsin tehdyistä maaleista tarjoillaan yllättävän pieniä kertoimia tulevaan otteluun. Huono vire kotiotteluissa sekä Tristan Jarryn paluu Penguinsin maalille voi aiheuttaa New Jerseylle nihkeämmän illan.

Pelivalinnaksi muodostuu, että Devils ei tee ottelussa neljää maalia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

New Jersey Devils alle 3,5 maalia (+JA) @1.76

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.76

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.74

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.74

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.64

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan