NHL: New York Rangers - Pittsburgh Penguins

NHL | New York Rangers - Pittsburgh Penguins | 02:00 | 12.5.2022
Kohde sulkeutuu: 12.05.2022 02:00
Pittsburgh Penguins on ahdistanut New York Rangersin nurkkaan NHL:n pudotuspeleissä. Ottelusarja on ensi yönä ensimmäistä kertaa katkolla MSG Areenalla, kun Penguins johtaa Rangersia otteluvoitoin 3-1. Ottelu alkaa perinteisesti kello 02.00 Suomen aikaa.

Ottelusarjan ja tämän hetken NHL:n yhdestä tasokkaammasta pelaajasta ei ole jäänyt epäselvyyttä; Sidney Crosby on takonut neljässä ottelussa tehopisteet 2+7=9. Edellisessä ottelussa hän johti joukkueensa voittoon 1+2 tehopisteiden turvin.

NHL:n paras maalivahti tällä kaudella, venäläinen Igor Shesterkin, on pommitettu vaihtoon nyt kahdessa ottelussa peräkkäin, eikä Rangersilla ole oikein mitään enää mihinkä he voisivat turvautua. Penguins on tällä hetkellä Crosbyn johdolla erittäin vahvoilla.Penguins napannut niskalenkin Rangersista


Kaksi ensimmäistä ottelusarjan ottelua menivät tasaisissa merkeissä ja toinen niistä jopa reilummin Rangersin komennossa. Ottelusarjan siirtyessä Pennsylvaniaan Penguins nappasi kuitenkin ohjat itselleen; kahteen otteluun jopa 14 maalia ja ottelusarjasta vakuuttava 3-1 niskalenkki.

Alkutahdit neljänteen otteluun meni kuitenkin Rangersin komennossa, sillä he iskivät ottelun avausmaalin vain kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Alexis Lafreniere pääsi upottamaan kiekon Louie Dominiguen selän taakse hyvältä laukaisusektorilta tarkalla laukauksella. Penguins ei tästä hätkähtänyt, vaan kuittasi lukemat tasan erän puolivälissä Crosbyn tekemällä ylivoimamaalilla.

Penguins ei ole ollut erikoinen joukkue ottelusarjassa jos puhutaan erikoistilanteista, vaan he ovat olleet paremmin pelin päällä tasakentällisin. Tämä korostui myös neljännessä ottelussa, sillä Penguins ei antanut Rangersille paljoakaan mahdollisuuksia heidän ottaessa ainoastaan yhden jäähyn.

Toinen erä meni Penguinsin komennossa - Mike Matheson löi kotijoukkueen 2-1 johtoon kun pelikello näytti aikaa 23:14. Penguins lisäsi johdon jo kahteen maaliin heti seuraavan vaihdon salamamaalilla, josta vastasi Jake Guentzel Crosbyn upeasta esityöstä. Penguins teki toisessa erässä yhteensä 5 maalia. Muun muassa Mark Friedman iski uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin.

Adam Fox iski erässä Ragsin ainoan maalin, joka sekin tuli pienenä onnenkantamoisena kimmoten Penguins-puolustajan luistimesta sisään.

  • Lue myös: Paras pelaajavetovihje yön otteluun täältä!

Viimeiseen erään lähdettiin lukemista 6-2 eikä Rangersista ollut haastamaan Penguinsia. Penguins oli kuskin paikalla myös viimeisen erän ajan vieden sen laukaukset 11-4. Koko ottelun laukaukset kirjattiin Pensin nimiin 41-24. Tämä on Rangersille liian suuri lukema ottaen huomioon keltamustien maaliodottaman.

Katkeaako sarja jo ensi yönä?


Kotietu lienee Rangersille ainoita saumoja saada vielä ottelusarjasta otetta, mutta pahoin näyttää että muilla osa-alueilla joukkue on tällä hetkellä aika paljon vastustajaansa perässä.

Rangers ei pysty enää turvautumaan hyvään maalivahtipeliin, sillä Shesterkin on pommitettu vaihtoon nyt kahdessa ottelussa perätysten. Hän on viimeiseen kolmeen pelaamaan eräänsä päästänyt 10 maalia. Ei tosin pelkästään häntäkään voi syyttää, sillä Rangersin puolustus ei ole ollut kovinkaan kollektiivinen jos verrataan siihen mitä se oli runkosarjan otteluissa.

Penguinsin moneyline-voitosta tarjoiltavat reilut kahden kertoimet houkutelevat pelaamaan vahvasti esiintynyttä vierasjoukkuetta ensi yönä.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Pittsburgh Penguins ML @2.2

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.2

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan