NHL: New York Rangers - Pittsburgh Penguins

NHL | New York Rangers - Pittsburgh Penguins | 02:00 | 16.5.2022
Kohde sulkeutuu: 16.05.2022 02:00
New York Rangers ja Pittsburgh Penguins tarjoilevat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä erityistä herkkua NHL:n ystäville, kun Madison Square Gardenissa otellaan tämän ottelusarjan peli numero 7.

Penguins johti ottelusarjaa jo 3-1, mutta Rangers kampesi väkisin rinnalle. Kaikki ottelut ovat olleet erittäin runsasmaalisia, mutta nähdäänkö ensi yönä ottelusarjan tiukin sekä vähämaalisin kamppailu, kun panoksena molemmille on tulos tai ulos?Rangers venytti ottelusarjan ratkaisun Game Seveniin


Niin viidennessä kuin kuudennessakin ottelussa, Penguins sai otteluihin vahvan alun johtaen niitä toisessa erässä jo 2-0. Molemmat ottelut noudattelivat kuitenkin samaa kaavaa; Rangers sai momentumin itselleen, teki kavennusmaalin, tasoituksen ja meni hetken päästä johtoon. Penguins onnistui vielä tasoittamaan ottelut 3-3:een, ja ratkaisua haettiin aina viimeisestä erästä.

Jo toistamiseen Rangers onnistui iskemään daggerin aivan kolmannen erän loppuhetkillä. Tällä kertaa Louis Dominigue kämmäsi kiekon kanssa pahemman kerran, mutta tuosta maalista voi kuitenkin syyttää myös Rangersin hyvyyttä ja 2+2 tehopisteitä iskenyttä Mika Zibanejadia, joka heräsi pelaamaan sarjaan kreivin aikaan. Myös puolustaja Adam Fox oli erittäin isossa roolissa neljällä maaliin johtaneella syöttöpisteellään.

Penguins on tuskastellut kaksi peliä ilman Sidney Crosbya, jonka toipuminen on rohkaisevaa mutta vielä epävarmaa. Ykkösketjun maaliodottama on laskenut hieman, vaikka Evgeni Malkin, Jake Guentzel sekä Bryan Rust ovatkin onnistuneet maalinteossa. Malkinin peluutus ykkösessä heikentää kuitenkin merkittävästi kakkos ja kolmoskentän tulostasoa.

Kumpikaan joukkueista ei ole tässä ottelusarjassa päässyt nauttimaan kotiedusta, tai ainakaan se ei ole kummallekaan tuonut merkittävää etua toisin kuin vaikka Hurricanesin ja Bruinsin sarjassa, josta Canes eteni jatkoon selvästi kotiedun turvin. Pensin ja Ragsin ketjut ovat erittäin tasaiset ja pelaavat toisiaan vastaan hyvin.


Suurin ero joukkueiden välille tulee ehkä maalivahtipelaamisessa, kun Penguinsin Dominigue ei ole pystynyt pelaamaan aivan absoluuttisella tasolla verrattuna Rangersin kassari Igor Shesterkiniin. Shesterkin pommitettiin vaihtoon kahdessa ottelussa, mutta hän palasi vahvempana takaisin ja on antanut nyt Rangersille mahdollisuudet voittoon sekä jatkoonpääsyyn.

Penguinsilla on kuitenkin seiskapeliin ässä hihassa, sillä Tristan Jarry tehnee paluun tolppien väliin tärkeän paikan edessä.

Rangersin etu sarjassa on ollut myös ylivoima- sekä alivoimapelaaminen. Penguins on jo kolmessa ottelussa päässyt pelaamaan 5vs3 ylivoimaa, mutta onnistunut siinä ainoastaan kerran. Rangers on puolestaan konvertoinut omat ylivoimamahdollisuuteensa hyvällä tehokkuudella. Sarja voi hyvinkin ratketa tähän, ellei Penguins lopeta jäähyjen ottamista.

Seiskapelistä tulossa ensimmäinen alle 6,5 maalin ottelu?


Rangersin ja Penguinsin pelit ovat olleet erittäin vauhdikkaita ja runsasmaalisia yleensä ensimmäiset kaksi erää, jonka jälkeen tilanteen tasoituttua ei enää maaleja ole niin paljoa nähty.

Seiskapelin panokset huomioon ottaen molemmat joukkueet yrittävät varmasti pelata tarkasti ja petrata puolustuksen kanssa. Pienten marginaalien ottelu sekä Shesterkin vs. Jarry -taisto tulossa, josta on vaikea uskoa että siinä nähtäisiin yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 6,5 maalia (60min) @1.75

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

1.75

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.64

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.6

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.57

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.57

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan