NHL: Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

La 26.11. | klo 00:30 | NHL | PHILADELPHIA FLYERS - PITTSBURGH PENGUINS

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 00:30


Yön NHL-kierroksella on luvassa herkullinen kamppailu, kun Philadelphia Flyers isännöi Pittsburgh Penguinsia Battle of Pennsylvaniassa alkaen kello 00:30 Suomen aikaa. Flyers rämpii tällä hetkellä tuskallisessa kahdeksan ottelun tappioputkessa, kun taas vierailla tulossarake on näyttänyt edellisistä otteluista vihreää.

Flyers valahtanut kuntopuntarin viimeiseksi


Philadelphia Flyers on ajautunut ikävään tappiokierteeseen, joka Capitals-ottelun myötä venyi jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Näistä kahdeksasta ottelusta Flyers on kolme kertaa kammennut itsensä jatkoajalle, mutta voittoa ei ole irronnut. Joukkue on tuskastellut maalinteon kanssa ja omissa on soinut kiitettävä määrä. 10 ottelun kuntopuntarilla Flyers on Metropolitan divisionin huonoin joukkue 7 pisteellä maalieron ollessa 24-38. Päivän vierasjoukkueella vastaava statistiikka on 10 ottelusta 13 pistettä maalierolla 35-30.

Flyersin erikoistilannepelaaminen on ollut heikkoa - ylivoima joukkueella on ainoastaan 14-prosenttista, joka edellyttää NHL-rankingilla tällä hetkellä kolmanneksi huonoimpaan sijoitukseen. Alivoimasta Flyers on suoriutunut tällä kaudella 74%:n todennäköisyydellä, liigan 26:nneksi parhaiten.


Suurimmat ongelmat keskittyvät kuitenkin maalintekoon, sillä ainoastaan 2,5 tehtyä maalia per peli ei tule riittämään mihinkään, ja se onkin koko liigan heikoin suoritus.

Ongelmaa vauhdittavat omalta osaltaan poissaolot, joista suurin menetys Flyersille on ehdottomasti hyökkääjä Travis Konecny, joka on tämän kauden 17 ottelussa tehtaillut pisteet 7+12=19. Myös Scott Laughton (3+4) on joutunut uutena poissaolijoiden listalle.

Näistä huolimatta Flyers keikkuu vielä Metropolitan divisioonassa mukana 19:lla pisteellä, mutta joukkueen nykyinen kurssi viettää vahvasti alaspäin.Penguins venytti voittoputkeaan


Pittsburgh Penguins onnistui nappaamaan jo neljännen voittonsa putkeen Calgary Flamesin kustannuksella. Ottelun alkutahdit löi tshekkipuolustaja Jan Rutta, joka pääsi Jeff Carterin jättösyötöstä latailemaan tarkan rannelaukauksen verkon perukoille. Penguins iski lukemat ensimmäisen erän puolivälissä jo 2-0:aan Evgeni Malkinin hienon esityön päätteeksi, mutta maali hylättiin paitsiona.

Pens taipui tasoitukselle ottelun puolivälissä, ja 1-1 loppulukemat olivat lopulta ne jotka seisoivat taululla 65 minuutin pelin jälkeen. Ratkaisua haettiin rangaistuslaukauksilta, joissa ratkaisijaksi nousi kukas muukaan kuin 1000:nnen ottelun juhlaa viettänyt Malkin.

Penguins pelasi tasapainoisen 60-minuuttisen voittaen ottelun laukaukset 39-34. Kurssi rajusta tappiokierteestä on nyt kääntynyt laadukasta jääkiekkoa pelaavan joukkueen voittoputkeksi.

Latvialaishyökkääjä Teddy Bluegerin paluun jälkeen joukkueen alivoimapelaaminen on ollut erinomaista, eikä Penguins ole kokenut jäähyjen aikana ainuttakaan takaiskua. Viimeisestä 18 alivoimasta Penguins on selvittänyt 17.

Penguinsilla ei ole lainkaan kokoonpanohuolia, ja kilpailu peliajasta on niinkin kovaa että muun muassa Kasperi Kapaselle ei ole herunut peliaikaa enää moneen otteluun.Vieraita lapulle


Flyersilla on ollut edellisissä otteluissa hankalaa, kun taas Penguins on löytänyt hyvän vireen ja pystynyt pelaamaan tasapainoisia otteluita. Kotivoittoa puoltavia tekijöitä on tällä hetkellä erittäin vaikea löytää, sillä kaikki statistiikka ja vireystila puoltaa vierasjoukkuetta. Otetaan siis Penguinsin suora voitto kupongille.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: Pittsburgh Penguins @1.74

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.74

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.73

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.67

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.67

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan