NHL: Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks

Ti 17.1. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - ANAHEIM DUCKS

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 02:00


Anaheim Ducks aloittaa idän vieraskiertueen Pittsburgh Penguinsin vieraana jääkiekon NHL:ssä maanantaipyhänä. Penguins on jälleen pelannut muutaman surkean ottelun, mutta myös Anaheim on saalistanut itselleen kolme suurinumeroista tappiota perätysten. Ylivoimalla joukkue on ollut liigan huonoin.

Pittsburghin peli takkuaa


Pittsburgh Penguins on valunut Metropolitan divisionin pudotuspelikamppailusta toistaiseksi ulos kuudennelle sijalle. Huono suorittaminen edellisessä 10 ottelussa on poikinut joukkueelle vain 6 sarjapistettä, mikä on itäisessä divisioonassa yhtä huonosti kun sarjataulukon perää pitävällä Columbus Blue Jacketsilla.

Penguins nappasi 5-3 voiton Vancouverista nousten kolmen maalin tappioasemasta voittoon. Tämän jälkeen he kohtasivat levänneenä Winnipeg Jetsin, joka kuitenkin antoi niin sanotusti isän kädestä kurittaen pinguja maalein 4-1. Laukauksissa Penguins jäi jalkoihin lukemin 40-23.

Carolina Hurricanesia vastaan olikin sitten taas tuttuun tapaan tiukka ja vähämaalinen ottelu, josta Penguins joutui jälleen poistumaan tappio niskassaan 2-1 Canesin voittolukemiin päättyneen ottelun jälkeen. Tämä oli Penguinsille jo neljäs perättäinen yhden maalin tappio Carolinaa vastaan.

Maalinteko on ollut erittäin nihkeää. Edelliseen 10 otteluun Penguins on tehnyt vain 24 maalia, kun sitä edeltävät 10 ottelua tuottivat maaleja 34.

Ainoana onnistumisena voidaan pitää Penguinsin alivoimapeliä, joka on ollut 84,2% kauden alusta lähtien. Marraskuun puolivälistä lähtien Penguins on ollut koko liigan paras alivoimalla, ja koko kauden mittarilla prosentit riittävät toiseen sijaan asti.Anaheim kolmen ottelun tappioputkessa


Ei ideaali lähtökohta startata vieraskiertuetta, mutta tulokset puhuvat puolestaan - Anaheim Ducks on hävinnyt kolme viimeistä ottelua, ja kaikki vielä suhteellisen rumilla lukemilla. Boston, Edmonton ja New Jersey kurittivat Anaheimia vuorotellen jokaisen heistä voittaen Ducksin vähintään neljän maalin erolla ja tehden vähintään 6 maalia per ottelu.

Edelliset ottelut kuvaavat jokseenkin Anaheimin koko kauden käyrää. Ankkojen viimeisen 10 ottelun maaliero on 20-42, josta voi päätellä että kiekkoa on kaivettu omasta maalista aika huokeallakin prosentilla. Tarkalleen ottaen Ducksien kauden päästettyjen maalien keskiarvo onkin 4,16 joka on liigan huonoin. Tehtyjä maaleja on syntynyt keskimäärin 2,26 per ottelu - joka on myöskin liigan surkein lukema.

Siitä huolimatta Ducks ei ole 28 pisteellä liigan viimeinen joukkue, vaan sitä paikkaa saa kunnian pitää 2 ottelua vähemmän pelannut Chicago Blackhawks.

Huonoista maalimääristä huolimatta Anaheim on laukonut 36, 23 ja 29 kertaa edellisissä otteluissa.

Joukkueen ylivoima on ollut liigan huonointa 15-prosentin tehokkuudella. Alivoimasta Ducks on selvinnyt 71% todennäköisyydellä.Anaheimin mahdollisuudet ylivoimamaaliin vaikuttavat kehnoilta


Penguinsin huonoon vireeseen hyökkäyspäässä ei tällä hetkellä uskalla ottaa kantaa, vaikka vastassa onkin liigan eniten maaleja päästävä joukkue. Muutenkin, overeiden kertoimet tuntuvat olevan painettu melko alas.

Sen sijaan miellyttävämpi kohde löytyy Anaheim Ducksin ylivoimamaaleista. Liigan huonoin ylivoima kohtaa liigan yhden parhaimman alivoiman, joka ei ihan hirveästi todennäköisyyttä laske Ducksin ylivoimaosumalle. 1,65 kerroin siitä että Ducks ei onnistu ylivoimalla vaikuttaa suht realistiselta tähän kamppailuun - Penguins on edellisissä otteluissaan ottanut keskimäärin vain kaksi jäähyä per ottelu.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Anaheim Ducks alle 0,5 maalia ylivoimalla @1.65

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.65

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.51

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.51

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.51

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan