NHL: Pittsburgh Penguins - Calgary Flames

To 24.11. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - CALGARY FLAMES

Kohde sulkeutuu: 24.11.2022 02:00


Pittsburgh kohtaa Calgary Flamesin yön NHL-kierroksella. Molemmat joukkueista majailevat konferenssiensa keskivaiheilla kerättyään 18 ja 19 pelatusta ottelusta 20 ja 21 pistettä, Flames ensin mainittuna. Viimeksi joukkueet kohtasivat vajaa kuukausi sitten, jolloin Flames oli parempi kotonaan maalein 4-1.

Penguins löytänyt hyvän vireen


Pittsburgh Penguins on löytänyt hyvän vireen selätettyään pienen suvantovaiheen. He taistelivat vieraskiertueeltaan kolme varsinaisen peliajan voittoa Wildia, Jetsiä sekä Blackhawksia vastaan maalein 6-4, 3-0 sekä 5-3. Jokaisen ottelun loppunumerot viimeisteltiin tyhjään maaliin.

Sidney Crosby palkittiin NHL:n viikon tähtipelaajana, kun neljässä ottelussa Sid the Kid laittoi shown pyörimään ja mätti yhteensä 11 pistettä, joista 10 tuli näissä kolmessa edellä mainitussa ottelussa. Crosby kipusi myös pistepörssissä 7. sijalle kauden kokonaistehojen ollessa 18 ottelusta 10+17=27. Hän jakaa joukkueen sisäistä maalipörssin kärkisijaa Jake Guentzelin kanssa (15. 10+8).

Maalivahtiosastolla Tristan Jarry pelasi varsin kokonaisvaltaisen 60-minuuttisen Jetsiä vastaan ja kirjautti kauden ensimmäisen nollapelin tililleen. Jarry saa myös torjuntavastuun Flamesia vastaan.

Edellisessä ottelussa Blackhawksia vastaan Evgeni Malkin saavutti 1000 NHL-ottelun rajapyykin. Hän onnistui juhla-ottelussaan maalinteossa.Flames voittanut viimeisestä viidestä ottelusta neljä


Calgary Flames on myös saavuttanut NHL:ssä hyvän vireen, kun viimeiset 5 ottelua ovat tuottaneet joukkueelle 8 pistettä. Ainoa tappio koitui vieraspelissä Tampa Bay Lightningia vastaan. Flamesin maaliero on tällä kaudella 58-60. Vierasotteluista he ovat keränneet 7 pistettä seitsemästä ottelusta maalisuhteella 21-23.

Joukkueen tehokkain pelaaja on Elias Lindholm tehopistein 6+10 sekä joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa Colorado Avalanchesta tälle kaudelle treidattu Nazem Kadri kahdeksalla osumalla (8+7). Calgaryn 58 tehtyä maalia 18 otteluun ei ole aivan hirveästi. Moni otteluista onkin ollut tiukkoja yhden maalin erolla päättyneitä otteluita.

Vertailussa tämän yön vastustajaansa vastaan Flames kuitenkin pärjää hienosti; ylivoimatilastoissa prosentit menevät Flamesille 20,7-18,8% sekä myös alivoima on ollut tehokkaampaa luvuin 80,9-79,4%. Viimeisestä viidestä keskinäisestä ottelusta Flames on voittanut kolme, ja yhden hävinnyt jatkoajalla.Osuma tyhjään maaliin?


Huolimatta siitä kumpi ottelun voittaa, on tässä ottelussa viime otteluiden mukaan kerroin tyhjän maalin osumalle todennäköisyyttään parempi.

Viimeisestä kuudesta ottelusta Penguinsin peleissä kiekko on lyöty tyhjiin viidessä, sekä Flamesin peleissä kolmessa. Etenkin Penguinsin peleistä on voitu laittaa merkille, että heidän pelatessaan johtoasemassa ja vastustajan ilman maalivahtia, ovat he tietoisesti hakeneet osumaa tyhjään maaliin. Jake Guentzel on tässä onnistunut tällä kaudella jo neljä kertaa, ja on tätä menoa kovaa tahtia matkalla kohti NHL:n yhden kauden ennätystä (9), joka on Alexander Ovechkinin nimissä.

Kokonaisuudessaan Penguinsin tämän kauden 19 ottelusta kiekko on lyöty tyhjään maaliin kymmenessä. Myöskin toiseen suuntaan vedon luulisi toimivan - Penguinsin pelatessa tappioasemassa ei heidän tasoituksen hakeminen ilman maalivahtia ole vielä vakuuttanut.

Osumasta tyhjään maaliin tarjoiltava iBetin kerroin 2,65 jaksaa miellyttää.

Pelivalintamme:

Osuma tyhjään maaliin: Kyllä @2.65

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.65

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan