NHL: Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

Ke 7.12. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - COLUMBUS BLUE JACKETS

Kohde sulkeutuu: 07.12.2022 02:00


Pittsburgh Penguins pelaa jo viidennen kotiottelun putkeen jääkiekon NHL:ssä PPG Paints Arenalla, kun tällä kertaa vastustajaksi saapuu Columbus Blue Jackets. Penguins on ollut koko NHL:n eniten laukova joukkue kotiluolassaan, ja sinitakit toiseksi eniten laukauksia vastaanottava joukkue.

Kapanen hurjassa vireessä


Kymmenestä ottelusta yhdeksän penkillä istunut Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen on pistänyt tuulemaan sen jälkeen kun joukkueen päävalmentaja Mike Sullivan otti miehen takaisin kokoonpanoon.

Toronto Maple Leafsia vastaan peliesitys oli koko joukkueelta huono, eikä Kapaseltakaan apuja tullut. Seuraavassa ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan Kapanen kirjautti tehot 1+1, ja kun St. Louis Blues asettui Penguinsin vieraaksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, niittasi Kapanen näytöstyyliin uran toisen hattutemppunsa, joka syntyi alle 12 minuutin kentälläolon aikana. Kaksi maaleista tuli ylivoimalla, tarkemmin ottaen vielä kakkosylivoimassa, jossa Kapanen liikutti kiekkoa hienosti. Jokaisessa maalissa mies löysi itsensä oikeasta paikasta, ja pääsi vuoron perään herkuttelemaan kiekon lähes tyhjään maaliin eri joukkuekavereiden syötöistä. Iso boosti kolmosketjussa Jeff Carterin sekä Brock McGinnin kanssa pelaavan Kapasen itseluottamukselle.Blue Jackets konferenssin viimeisenä


Columbus Blue Jacketsin kausi ei ole ollut ruusuinen. Joukkueessa piti nähdä paljon potentiaalia Johnny Gaudreaun solmittua jättisopimuksen useaksi vuodeksi. Toistaiseksi mitään ei ole saatu mitattua ulos, vaan joukkue pitää itäisen konferenssin häntäsijaa 18 kerätyllä pisteellä 23 ottelusta.

Loukkaantumishuolet ovat vaivanneet joukkuetta koko kauden. Patrik Laine on ollut sivussa jo useamman kerran, ja nyt joukkueen poissaololistaa värittää muun muassa puolustajien Jack Beanin, Nick Blankenburgin, Adam Boqvistin sekä Zach Werenskin nimet. Hyökkääjistä sivussa ovat Jakub Voracek, Justin Danforth sekä Mathieu Olivier.


Karseata katsottavaa on myös joukkueen maaliero - sinitakit ovat 92 päästetyllään maalillaan päästäneet eniten maaleja koko konferenssissa, lähes neljä per ottelu. Joukkueen puolustus ei ole kovin organisoitua, ja tätä tilastoa tukee myös se että Blue Jackets on ottanut vastaan keskimäärin 36,26 laukausta per ottelu tällä kaudella - toiseksi eniten koko NHL:ssä. Kaudesta on vain neljäsosa pelattu, mutta alkaa olla selvää ettei Columbusta nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen tämän illan vastustajaa Penguinsia vastaan päättyi pingviineiden 6-3 vierasvoittoon.

Penguins laukoo kotonaan eniten koko NHL:ssä


Pittsburgh Penguins on tällä kaudella ollut erittäin aktiivinen joukkue kotiluolassaan. Myös St. Louis Bluesia vastaan nähtiin samat otteet, kun kärkiketjut pystyivät luomaan erittäin kovan paineen Bluesin hyökkäyspäätyyn ja saamaan tätä kautta paljon kiekonriistoja. Mustaa toimitettiin maalia kohti myös lähes tauotta, kokonaisuudessaan 38 kertaa koko ottelussa.

Reilut 38 laukausta maalia kohti on myös Penguinsin laukaisukeskiarvo kotiluolassaan, joka ennen tiukkaan puolustavaa Torontoa vastaan oli jopa yli 40. Columbus Blue Jackets kuuluu NHL:ssä eniten laukauksia vastaanottaviin joukkueisiin 36,26 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla, joka puoltaa hyvin sitä että Penguins voisi tässä ottelussa ottaa taas reilun 40 laukauksen rallin kohti sinitakkien maalia.

Otetaan kupongille kohde, että Penguins laukoo ottelussa vähintään 39 kertaa maalia kohti. Edellisessä kohtaamisessa lokakuussa Penguins laukoi juurikin tuon 39 kertaa maalia kohti, mutta tämä tapahtui vielä vierasottelussa Blue Jacketsia vastaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Pittsburgh Penguins yli 38,5 laukausta maalia kohti @1.9

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan