NHL: Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

NHL | Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets | 02:00 | 30.4.2022
Kohde sulkeutuu: 30.04.2022 02:00
NHL:n runkosarja paketoidaan ensi yönä Pittsburgh Penguinsin isännöidessä Columbus Blue Jacketsia PPG Paints Arenassa, Pittsburghissa, kello 02.00 Suomen aikaa.

Sinitakit jäivät todella kauas pudotuspelipaikasta, ja Penguins hävisi taiston kotiedusta häviämällä tukun keskinäisiä otteluja New York Rangersille. Mikä on kotijoukkueen motivaatio yön otteluun? Voitolla vastustajaksi varmistuisi kivikova Rangers, mutta tappiolla olisi vielä mahdollisuus kohdata Florida Panthers, jota vastaan Penguins on tällä kaudella pelannut paremmin. Mitään älytöntä voitonnälkää tuskin kotijoukkueella lienee.Rangers uhkaa tulla Pensiä vastaan pudotuspeleissä - Blue Jacketsilla vain maine ja kunnia pelissä


Pittsburgh Penguins on Metropolitan divisioonan kolmannella sijalla 101 pisteellä. Lähes identtisellä noin +40 maalin maalierolla toisella sijalla on New York Rangers, jonka pistepotti on kasvanut 108 pisteen suuruiseksi. Rangers on varmistanut kotiedun pudotuspeleissä itselleen, mutta vastustaja on vielä epäselvä.

Se on joko Pittsburgh Penguins tai Washington Capitals, riippuen aivan siitä miten nämä joukkueet pelaavat viimeiset ottelunsa. Penguins on ollut Rangersia vastaan tällä kaudella todella huono, eikä ehkä siksi haluaisi kohdata kyseistä nippua pudotuspeleissä. Penguins sai edellisestä kolmesta kohtaamisesta rumasti käkättimeen.

Penguinsin hävitessä oman ottelun ja Capitalsin voittaessa oman ottelun, kohtaisi Pens Florida Panthersin ja Caps New York Rangersin pudotuspeleissä. Mielenkiintoisen kommervenkin tähän asetteluun tekee se, että Capitals kohtaa juurikin New York Rangersin viimeisessä runkosarjaottelussaan.

Jos siis puetaan koko asia selvästi sanoiksi, tarkoittaa se sitä että New York Rangers saa päättää itselleen vastustajansa pudotuspeleihin, riippuen siitä kuinka he haluavat viimeisen ottelunsa pelata. Tämä siis oletuksena, ettei Penguins omaa otteluaan voittaisi. Toki sinitakkien poissaololista on pitkä, ja jaloissa painaa varmasti viime yön kohtaaminen Tampa Bay Lightningia vastaan jonka Blue Jackets hoiti kuitenkin maalein 5-2.


Columbus Blue Jackets puolestaan pelaa enää maineesta ja kunniasta. Joukkueen sijoitus sarjataulukossa ei voi liikkua enää suuntaan tai toiseen, kävi yön ottelussa miten kävi. Viimeisestä 5, 10 ja 15 ottelusta CBJ ja Pens ovat pisteiden valossa suoriutuneet lähes identtisesti, joten kyllä sinitakeissa vielä virtaa on löytynyt.

Tämän kauden kaikki kolme kohtaamista on kuitenkin mennyt Penguinsin nimiin varsinaisella peliajalla maalein 5-1, 5-2 ja 3-2.

Penguins höllännee pudotuspeleihin, eikä välttämättä edes halua voittaa


Pittsburgh Penguinsin tilanne on tällä hetkellä kiperä - haluavatko he vastaansa oikeasti kovan Rangersin vai Panthersin, joka ei ole niin rutinoitunut joukkue NHL:n pudotuspeleissä. Oli miten oli, pelaajia ei saa ennen loppukautta vetää aivan piippuun asti. Pientä kierrätystä on muissa joukkueissa jo nähty, mutta toistaiseksi Penguins on peluuttanut vielä kaikkia pelaajiaan.

Blue Jacketsilla on otteluun varmasti suurempi nälkä - hieman haiskahtaa siltä että pingviiniryhmä saattaa tyytyä pelailemaan ottelun vain läpi ilman paineita siitä, tuleeko voittoa vai ei.

  • Lue myös: Paras pelaajavetovihje yön otteluun täältä!

Kertoimenlaskijat tarjoilevat huikeita kertoimia Columbukselle, mutta hieman varovaisemmalla näkökulmalla voitaisiin lähteä hakemaan vedonlyönnistä osumaa Columbuksen +2,5 maalin etumatkalla, josta tarjoillaan kelpoisia n. 1,65 kertoimia. Tämä kuulostaa sopivalta vaihtoehdolta kotijoukkueen motivaatiotason ja mahdollisen säästelyn huomioon ottaen.iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Columbus Blue Jackets +2,5 @1.66

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.66

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.59

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan