NHL: Pittsburgh Penguins - Edmonton Oilers

NHL | Pittsburgh Penguins - Edmonton Oilers | 02:00 | 27.4.2022
Kohde sulkeutuu: 27.04.2022 02:00
NHL:n runkosarjassa pelataan viimeisiä kierroksia. Edmonton Oilers saapuu pelaamaan kolmanneksi viimeistä runkosarjaottelua Pittsburgh Penguinsin vieraaksi, jolla otteluita on jäljellä enää kaksi.

Oilers on pelannut kauden huimalla maalikeskiarvolla, kun heidän otteluissaan on nähty keskimäärin 6,77 maalia per ottelu. Penguinsin vastaava keskiarvo on 6,08 kihausta per matsi. Viimeisten runkosarjapisteiden lisäksi panoksena riittää Connor McDavidilla myös muun muassa Art Ross Palkinnon voitto. Onko mies pelipäällä yön ottelussa?Jarry sivussa - McDavid jahtaa Art Ross palkintoa


Pittsburgh Penguins urakoi viikonloppuna back-to-back ottelut Detroit Red Wingisiä sekä Philadelphia Flyersia vastaan. Red Wings tuhoutui toistamiseen runsasmaalisessa ottelussa maalein 7-2, jossa useampi pelaaja pääsi tehopisteiden makuun. Sunnuntaina olikin vuorossa sitten varsin heikko esitys Flyersin vieraana, jossa tuli tukkaan maalein 4-1. Vain viidestä maalista huolimatta ottelussa nähtiin hurja määrä laukauksia, jotka kirjattiin Flyersille 43-38.

Tristan Jarry on tällä hetkellä Penguinsin maalilla loukkaantuneena alavartalovamman takia. Maalia vartioi tuossa ottelussa Louis Domingue, joka Sidney Crosbyn sanoin tarjosi joukkueelleen avaimet voittoon. Penguins on kuitenkin viime otteluissa puolustanut heikosti, sillä myös Boston Bruins pääsi tulittamaan Pensin maalia kohden jopa 52 kertaa.

Hyökkäyksen laajuudesta ja kokoonpanon ehjyydestä kertoo se, ettei hieman hiljaisempaa vaihetta viettävälle Kasperi Kapaselle herunut paikkaa kokoonpanossa Philadelphiaa vastaan.

Viimeisestä 10 ottelusta Penguins on kerännyt vain yhdeksän pistettä maalierolla 33-33.


Edmonton Oilers liitää loistavassa putkessa, joka on auttanut joukkuetta nousemaan Tyynenmeren divisioonan toiselle sijalle. Calgary Flames on varmistanut divisioonan voiton, mutta Oilers taistelee vielä toisesta sijasta Los Angeles Kingsin kanssa. Viimeisestä kolmesta ottelusta olisi saatava kaksi pistettä, jotta paikka varmistuu.

Oilers hävisi edellisessä ottelussa Columbus Blue Jacketsille maalein 5-2, joka katkaisi samalla joukkueen neljän ottelun voittoputken, jossa kaikki voitot tulivat varsinaisella peliajalla. Viimeisessä viidessä ottelussa Edmonton on tehnyt yhteensä 21 maalia, joten maalinteon kanssa ei ole ollut ongelmia.

Oma pää on pysynyt myös suhteellisen siistinä, sillä joukkue on viimeisessä 10 ottelussaan päästänyt vain 21 maalia. 40-vuotias maalivahti Mike Smith torjui back-to-back nollapelit viime viikolla Vegas Golden Knightsia sekä Nashville Predatorsia vastaan. Helpolla nollapelit eivät tulleet, sillä Oilers päästi vastustajansa laukomaan noissa peleissä yhteensä 69 kertaa.

Smithin torjuntaprosentti tältä kaudelta on hieman reilut 91%.

Connor McDavid jahtaa Art Ross Trophyä. 78 pelaamassaan ottelussa hän on takonut pisteitä 43+75=118 verran, ja johtaa toisena olevaa Floridan Jonathan Huberdeauta kolmella pisteellä. Mitään suurempia taikoja ei McDavidin tarvitse Art Ross -palkinnon voittamiseksi tehdä, vaan se tulee todennäköisesti muutaman pisteen rutiinisuorituksilla viimeisissä otteluissa.

  • Lue myös: Betsivihje Art Ross Trophyn voittajasta täältä!Odotettavissa paljon maaleja?


Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, jolloin Edmonton Oilers oli parempi maalein 5-2. Penguins jäi tuolloin vain kahteen osumaan siitä huolimatta, että joukkue vei laukaukset 34-22.

Oilersin kolme edellistä ottelua ovat olleet runsasmaalisia, kun jokaisessa on nähty vähintään 7 osumaa. Tyynenmeren divisioonassa he taistelevat toisesta sijasta vielä Los Angeles Kingsin kanssa, joten jalka on pidettävä kaasulla.

Molemmat joukkueista pelaavat vauhdikasta kiekkoa ylöspäin ja välillä puolustaminen on unohtunut. Tämä nostattaa ottelun maaliodottamaa eikä olisi yllätys mikäli yön ottelussa nähtäisiin vähintään yli 6,5 maalia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 6,5 maalia (JA+RL) @1.8

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.79

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.79

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.79

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan