NHL: Pittsburgh Penguins - Florida Panthers

Ke 25.1. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - FLORIDA PANTHERS

Kohde sulkeutuu: 25.01.2023 02:00


Pittsburgh Penguins saa vastaansa viime yönä New York Rangersia vastaan urakoineen Florida Panthersin NHL:ssä. Molemmat joukkueet taistelevat tällä hetkellä Wild Card sloteista, ja tarvitsevat kipeästi pisteitä.

Penguins taipui New Jersey Devilsille


Pittsburgh Penguins taipui sunnuntai-iltana New Jersey Devilsille tiukan ottelun päätteeksi. Tappio Devilsille oli heille tällä kaudella toinen, vaikka mukaan tarttuikin tällä kertaa yksi piste. Devils kampesi 2-1 jatkoaikavoiton. Voittomaali syntyi ylivoimalla, kun Penguins jäähyili jatkoajalla hieman turhahkon liikaa pelaajia kentällä -jäähyn.

Ottelu oli erittäin tiukka ja nihkeä siitä huolimatta että ensimmäisessä erässä nähtiin kaksi maalia, jotka jäivät lopulta ottelun ainokaisiksi. Jack Hughes yllätti kauden 30:nnellä maalillaan Tristan Jarryn heti ottelun ensi minuutilla, kun taas puolestaan Sidney Crosby tasoitti pelin noin viittä minuuttia myöhemmin.

Penguins vyörytti ottelussa pitkiä hyökkäyksiä ja Devils oli ajoittain vaikeuksissa. Maalintekopaikat jäivät kuitenkin vähäisiksi, sillä Penguins laukoi ottelussa yhteensä vain 26 kertaa.

Kokoonpanoon palannut Ryan Poehling oli lähellä iskeä pingviineille 2-1 johto-osuman kun tyhjä maali ammotti edessä. Tällä kertaa veto kilpistyi kuitenkin maalivahdin kilpeen ja siitä ylärimaan.


Penguins on kokenut hieman ketjumuutoksia, sillä Kasperi Kapanen on poissa viikosta viikkoon alavartalovamman takia. Puolustuksesta poissa ovat Kris Letang ja Jan Rutta. Jeff Petryn palattua kokoonpanoon listattiin nuori Ty Smith healthy scratchiksi.

Penguins on viimeisestä neljästä ottelustaan napannut jokaisesta pisteitä, yhteensä kuusi, mutta pelisuorittaminen on lukuun ottamatta kotipeliä Senatorsia vastaan ollut vain tyydyttävällä tasolla.Florida Panthersin lento katkesi Rangersin vieraana


Florida Panthersin pisteputki tuli päätökseensä viime yönä New York Rangersia vastaan. Laukauksien osalta Panthers oli toisen erän jälkeen etevämpi 22-13, mutta maalit olivat menneet Rangersille 3-1. Viimeisen erän puristus ei tuonut palkintoa.

Ennen tätä ottelua Panthers oli ollut hienossa viiden ottelun pisteputkessa, josta neljä olivat voittoja. Aleksander Barkov on petrannut pisteiden valossa, ja näissä otteluissa syntyi tehot 2+5=7. Myös Rangersia vastaan Barkov onnistui maalinteossa - hän venytti pisteputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Viimeisen 10 ottelun kuntopuntarilla katsottuna Panthers sijoittuu Itäisessä konferenssissa jopa kolmanneksi 15:lla hankitulla pisteellä. Maaliero viimeisestä 10 ottelusta on 39-32 - maalikeskiarvo huima 7 maalia per ottelu! Vastaavasti yön vastus Penguins löytyy vasta yhdenneltätoista sijalta, kun pisteitä on kasassa 10 ja maaliero parin maalin verran pakkasella (27-29).

Töitä Panthersilla silti riittää edessä, sillä Wild Card slottiin on matkaa useampi piste. Omassa Atlantin divisioonassa Panthers on neljäntenä, kahdeksan pistettä perässä kolmantena olevaa Tampa Bay Lightinigia. Lightning on myös pelannut neljä ottelua vähemmän.

Toisessa erässä useampi punalamppu?


Panthersin ottelut ovat ollet todella runsasmaalisia ja myös Penguins on ollut taipuvainen maaliralliin tällaisia joukkueita vastaan.

Otetaan otteluun pelivalinnaksi, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa ottelun toisessa erässä. Tästä tarjoillaan muun muassa iBetillä nättiä 2,03 kerrointa - kyseinen skenaario on toteutunut 7/10 kertaa joukkueiden edellisissä keskinäisissä kohtaamisissa!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin 2. erässä @2.03

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.03

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan