NHL: Pittsburgh Penguins - New York Rangers

NHL | Pittsburgh Penguins - New York Rangers | 02:00 | 10.5.2022
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 02:00
Pittsburgh Penguins johtaa New York Rangersia vastaan otteluvoitoin 2-1 NHL:n pudotuspeleissä, ja heillä on nyt mahtava tilaisuus ottaa kotonaan sarjassa 3-1 johto. Paremmuutta aletaan selvittelemään kello 02.00 Suomen aikaa, kun kiekko tippuu jäähän PPG Paints Arenassa.

Joukkueiden kolme ensimmäistä ottelua ovat tarjoilleet paljon vauhtia, laukauksia sekä maaleja. Kolmessa ottelussa on nähty yhteensä jopa 25 maalia. Maaliero on Penguinsin suuntaan kuitenkin vain yhden maalin plussalla.Runsasmaalinen ottelu kääntyi Penguinsille


Joukkueet kohtasivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun sarja siirtyi Pittsburghiin. Kahden edellisen ottelun tapaan kolmaskin ottelu sai varsin näyttävän ja vauhdikkaan lähdön. Brock McGinn onnistui sivaltamaan kiekon maalin takaa Rangers-puolustajan kautta maaliin kun vain kaksi minuuttia oli pelattu.

Kaapo Kakko onnistui komeasti tasoittamaan ottelun, kun vain viisi minuuttia oli pelattu. Maali syntyi nopean hyökkäyksen päätteeksi, kun Kakko pääsi yllättämään Louis Dominiguen hanskakäden puolelta josta hänet on yllätetty jo useamman kerran tässä sarjassa.

Rangers hölmöili itselleen kahden minuutin jäähyjä, joista ensimmäinen tuli todella helpon näköisesti. Tuomarilinja on kuitenkin ollut erittäin tiukka, ja pienistäkin virheistä rankaistaan. Penguinsin ykkösylivoima ei ole saanut kerta kaikkiaan mitään aikaan, eikä saanut nytkään. Kakkosylivoima iski kuitenkin kahdesti peräkkäin Evan Rodriguesin esitöiden päätteeksi. Erän lopulla Brian Boyle otti vielä kiekonriiston ja Rodrigues pääsi niittaamaan lukemat jo 4-1:een. Vezina-ehdokas Igor Shesterkin oli pommitettu vaihtoon - Penguins näytti menevän menojaan.

  • Lue myös: Parhaat pelaajavetovihjeet yön otteluun täältä!

Rangers kuitenkin osoitti että näin ei ole, vaan tuli toiseen erään mukaan aivan uudella hengellä. Frank Vatrano toi joukkueen kahden maalin päähän komean hyökkäyksen päätteeksi. Vain minuuttia myöhemmin Artemi Panarin tulitti lukemat 4-3:een etuyläkulmasta. Penguinsille tarjottiin mahdollisuutta taasen ylivoimalla, mutta uskomaton sähellys johti jo toiseen Ragsin alivoimamaaliin tässä sarjassa. Maalista vastasi Andrew Copp. Rangers vei toisen erän laukaukset 18-7 ja oli näennäesesti kuskin paikalla, kun kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta 4-4.


Molemmilla joukkueilla oli hyviä paikkoja myös kolmannessa erässä eikä perääntymisen merkkejä osoitettu. Penguins tarjoili Rangersille ratkaisun avaimia jäähyilemällä, mutta tällä kertaa Rags ei onnistunut ylivoimalla. Voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi Penguinsin prässin seurauksena ajassa 51:02, kun Danton Heinen pääsi kiekkoon ja sivalsi sen nopealla laukauksella Alexandar Georgiyevin puikoista maaliin. Loppulukemia kaunisteltiin kahteen otteeseen vielä tyhjään verkkoon, ja Penguins poistui voittajana 7-4 lukemiin päättyneessä ottelussa.

Rangersin kiri jäi suoraan sanottuna vaisuksi ja heillä oli runsaasti vaikeuksia päästä omalta alueelta pois viimeisen viisiminuuttisen aikana.

Molemmat joukkueet onnistunevat maalinteossa muutamaan otteeseen


Kaksi erittäin taitavaa ja hyökkäysintoista joukkuetta vastakkain, joissa ratkaisuvoimaa löytyy useammasta ketjusta. Penguinsin heikkoudeksi on koitunut maalivahtipeli sekä erikoistilanteet, mutta 5vs5 pelissä Rangersia vastaan he ovat onnistuneet hyvin.

Rangers on puolestaan rokottanut sekä yli- että alivoimalla, eikä Louis Dominigue ole aina pystynyt venymään kiekon tielle parhaalla mahdollisella tavalla. Olisi iso yllätys, mikäli näin vauhdikkaassa ja tasaisessa otteluparissa jompi kumpi joukkue jäisi vain yhteen maaliin.

Lapulle kohde; molemmat osuvat vähintään kahdesti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia @1.5

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.5

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.49

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan