NHL: Pittsburgh Penguins - New York Rangers

NHL | Pittsburgh Penguins - New York Rangers | 02:00 | 14.5.2022
Kohde sulkeutuu: 14.05.2022 02:00
Metropolitan divisioonan kiivas ottelusarja Pittsburgh Penguinsin ja New York Rangersin välillä siirtyy takaisin Pennsylvaniaan PPG Paints Arenalle, jossa Pingviineillä on käsissään jo toinen ottelupallo voittojen ollessa tilanteessa 3-2.

Ottelusarja oli jo hyvää vauhtia katkeamassa, mutta Rangers oli asiasta eri mieltä ja nousi kahden maalin takaa upeaan voittoon. Mikäli tilanne ei ole ensi pelin lopussa tasan, lähtenee maalivahti molemmilta maaleilta hyvissä ajoin pois huolimatta siitä onko vastustajan johto 1 vai 3 maalia.Rangers punnersi väkisin kavennuksen


Pittsburgh Penguinsilla oli mahdollisuus katkaista ottelusarja toissayönä MSG Areenalla Sidney Crosbyn ja kumppaneiden johdolla. Toisin kuitenkin kävi.

Ottelu sai ehkä hieman maltillisemman alun kuin yleensä, sillä ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi maali. Maalista vastasi huimassa vireessä oleva, jo viidennessä pudotuspelissä putkeen maalinteossa onnistunut Jake Guentzel, joka johtaa playoffien maalipörssiä. Penguins lisäsi toisessa erässä johdon jo 2-0:aan komean vastahyökkäyksen päätteeksi, kun Evgeni Malkin tarjoili lättysyötön Kris Letangille, joka ampui kiekon varmasti maaliin.

Ottelu näytti olevan jo hyvin Penguinsin näpeissä, kunnes käännekohta tapahtui Jacob Trouban töytäistessä Crosbyä pään seudulle. Pittsburgh kapteeni pelasi muutaman vaihdon, mutta joutui jättämään ottelun kesken. Rangers käytti tilanteen hyväksi, löi paineen päälle ja iski ottelun tasoihin parissa minuutissa. Maaleista vastasi ensin kovalla laukauksella Adam Fox sekä sen jälkeen Alexis Lafreniere joka sai Kaapo Kakolta upean syötön maalin eteen. Kakko oli ehdottomasti yksi Rangersin ja koko ottelun parhaita pelaajia.


Crosby jätti ottelun tämän kontaktin seurauksena, ja miehen pudotuspelit ovat vaarassa.

Trouba iski Rangersin kirille vielä upean päätöksen 3-2 johtomaalilla, joka ehti vanheta kuitenkin vain reilut 10 sekuntia Guentzelin tasoittaessa pelin illan toisella maalillaan.

Ottelun kolmannessa erässä Pittsburgh hölmöili itselleen jäähyn, jonka aikana Filip Chytil kiitti kumartaen, naulaten samalla Rangersille 4-3 johtomaalin joka piti aivan loppuun asti. Ryan Lindgren viimeisteli vielä 5-3 loppulukemat tyhjään maaliin.

Iso pakkovoitto Rangersille, mutta helpolla se ei tullut. Kummankaan joukkueen maalivahtien suorituksia tästä ottelusta ei voinut liikaa kehua.


Nähdäänkö osuma tyhjään maaliin?


Penguinsin ja Rangersin kohtaamiset ovat olleet tähän asti erittäin värikkäitä, ja päättyneet ensimmäistä ottelua lukuun ottamatta useamman maalin erolla.

Viidessä ottelussa osuma tyhjään maaliin on nähty tähän mennessä kaksi kertaa. Ottelusarjan ollessa kuitenkin katkolla nyt, ovat epätoivon merkit ja riskinotto herkemmässä kuin yleensä - etenkin Rangersin puolelta, joka tappioasemassa saattaa ottaa maalivahdin pois jo varsin hyvissä ajoin. Mikäli taas Penguins hakee kavennus-/tasoitusmaalia ilman maalivahtia, puoltaa Rangersin osumaa tyhjään maaliin lievästi se, että Crosby puuttunee Pensin kokoonpanosta, joka on omiaan heikentämään kotijoukkueen kiekonhallintaprosenttia.

Otollisin tilanne olisi jomman kumman joukkueen kahden maalin johto viimeisessä erässä, jolloin maalivahti lähtisi maalilta jo hyvissä ajoin pois. Bookkerit tarjoavat hyvää 2,60 kerrointa sille, että tässä ottelussa nähdään osuma tyhjään maaliin. Nämä karkelot ovat vaarassa pilaantua vain jos joukkueet pelaavat tasan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Osuma tyhjään maaliin: Kyllä @2.6

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.6

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan