NHL: Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators

La 21.1. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - OTTAWA SENATORS

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 02:00


Pittsburgh Penguins kohtaa Ottawan home&home seriesin ottelussa NHL:ssä perjantain ja lauantaina vastaisena yönä. Ottawa Senators oli omassa kotiottelussaan parempi jatkoajan jälkeen. Ottelu oli varsin tapahtumarikas ja siinä nähtiin yhteensä 9 maalia.

Ottawa kampesi voiton - iski jopa neljä ylivoimamaalia


Ottawan ja Pittsburghin välinen kohtaaminen alkoi vauhdikkaissa merkeissä, kun ottelun avauskympillä nähtiin yhteensä 20 laukausta ja kolme maalia.

Vierasjoukkue Penguins meni ensin johtoon Jason Zuckerin osumalla, mutta Ottawa nousi nopeasti rinnalle ja ohi kahdella ylivoimamaalilla, kun Penguinsin Jeff Carter istui 2+2 minuutin jäähyä. Maaleista vastasivat Alex DeBrincat sekä Tim Stützle. Penguins tasoitti ottelun erän lopulla Evgeni Malkinin ylivoimamaalilla.

Ottelun toisessa erässä Penguins kaappasi johtoaseman takaisin itselleen Mark Friedmanin kauden ensimmäisellä osumalla, joka lipesi helpohkon näköisesti Senators-maalivahti Cameron Talbotin hanskakäden puolelta maaliin. Talbotilla oli muutenkin suuria vaikeuksia maalilla, sillä Penguins laukoi ottelussa ainoastaan 19 kertaa tehden siitä huolimatta jopa neljä maalia. Senators tykitti puolestaan kohti Penguinsin Casey DeSmithiä 40 kertaa.

Tuomarin pilli oli ottelussa herkässä. Penguins otti jopa yhdeksän jäähyä, ja Senators rankaisi näistä erittäin isolla prosentilla tehden jopa neljä ylivoimamaalia. Penguins on nyt kahteen edelliseen otteluun päästänyt yhteensä 6 maalia vastustajan pelatessa ylivoimaa. Ottawan Thomas Chabot syötti ottelussa kolme maalia, ja Brady Tkachuk vietti neljän pisteen iltaa 1+3 tehopisteillä.

4-3 johtoon ottelussa mennyt Senators joutui vielä taipumaan tasoihin, kun oli puolestaan Penguinsin vuoro iskeä ylivoimalla. Maali meni Rickard Rakellin lavasta melko helpon näköisesti ohi Talbotin. Ottelun lopussa Penguinsilla oli vielä hyvä momentum, kun ratkaisijan viittaa sovitellut Jake Guentzel osui lähes avopaikasta tällä kertaa vain tolppaan.

Ratkaisua haettiin jatkoajalla, joka ei kauaa ehtinyt vanheta sillä Tkachuk niittasi Senatorsille voiton kotiin heti ensimmäisestä Ottawan kiekonhallinnasta.Maaliverkot kireälle ylivoimalla


Joukkueiden ylivoimapelaaminen oli edellisessä kohtaamisessa tikissä - tai päin vastoin alivoimapelaamisessa olisi ollut parantamisen varaa. Etenkin Senatorsin ylivoimapelaaminen on ollut joulukuun jälkeen nousujohteista.

Tähän otteluun betsivalinnaksi yli 1,5 yv-maalia reilulla kahden kertoimella!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 1,5 ylivoimamaalia @2.15

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.15

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan