NHL: Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs

Su 27.11. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - TORONTO MAPLE LEAFS

Kohde sulkeutuu: 27.11.2022 02:00


Toronto Maple Leafs saapuu Pittsburgh Penguinsin vieraaksi yön NHL-kierroksella PPG Paints Arenalle Pittsburghiin. Penguinsille luvassa on back-to-back ottelu, joka varmasti tuntuu jonkin verran jaloissa. Toronto on puolestaan napsinut pisteitä viimeisestä kuudesta ottelusta, ja nyt on vuorossa kolmas vieraspeli putkeen.

Penguins jatkoi voitokkaana


Penguins venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi viime yönä huonossa vireessä olevan Philadelphia Flyersin kustannuksella, jolle tappio oli jo yhdeksäs peräkkäinen. Penguins aloitti ottelun sähäkästi ja oli heti ensimmäisessä erässä niskan päällä. Josh Archibald siivosi roskat roskiin ja vei vierasjoukkueen 1-0 johtoon. Sidney Crosby ohjasi pingviinit jo kahden maalin karkumatkalle ennen ensimmäistä erätaukoa Marcus Petterssonin syötöstä.

Neloskenttä oli Penguinsin syömähammas, joka ratkaisi ottelun toisessa erässä. Teddy Blueger kirjasi itselleen ottelussa 0+3 tehopisteet, kun hänen vierellään onnistuivat Archibald (1+1) sekä Ryan Poehling, joka iski kaksi maalia. Laukaukset olivat kahden erän jälkeen vierasjoukkueelle 24-15.


Kolmas erä oli lähinnä pelailua, mutta siinäkin tapahtumia riitti Flyersin painaessa vimmatusti päälle. Zack MacEwen pääsi yrittämään kavennusta rangaistuslaukauksesta, mutta Tristan Jarry kesti maalilla. Lopulta 4-1 loppunumeroiksi jäänyt kavennusosuma syntyi Kevin Hayesin toimesta ajassa 50:04.

Penguinsille ottelu oli jälleen tasapainoinen esitys, ja viides voitto putkeen. Joukkue ilmoittautui välittömästi takaisin pudotuspelitaistoon mukaan. Tasapainoinen esitys, josta olisi ehkä vain toivonut parempaa suorittamista ylivoimalla.Maple Leafs kivunnut kohti Atlantin divisioonan kärkeä


Toronto Maple Leafs on saanut tuulta alleen viimeisissä otteluissa. Nyt he nappasivat pisteitä jo kuudennesta ottelusta putkeen, ja jakavat Penguinsin kanssa kuntopuntarin kolmatta sijaa Itäisen konferenssin kuumimmista joukkueista. Molemmat ovat keränneet viimeisestä 10 ottelusta 15 pistettä.

Joukkue on neljän ottelun mittaisella vieraskiertueella, josta nyt on vuorossa kolmas ottelu. Edellisessä ottelussa he voittivat Minnesota Wildin maalein 4-3, ja sitä ennen päihittivät NHL:n kuumimman joukkueen New Jersey Devilsin katkaisemalla heidän 13 ottelun mittaisen voittoputken 2-1 loppunumeroihin päättyneellä voitolla.

Maple Leafs on päästänyt Itäisessä konferenssissa myös neljänneksi vähiten maaleja, vain 2,63 ottelua kohden. Puolustus heillä on toiminut hyvin, sillä joukkue antaa vastustajansa laukoa kuudenneksi vähiten koko liigassa, ainoastaan keskiarvoltaan 28,45 laukausta ottelua kohden.

Auston Matthews ei tosin ole tällä kaudella vielä säväyttänyt yhtä paljoa kun viime kausilla, kun 22 ottelua ovat tuottaneet "vasta" tehopisteet 9+12=21. Onneksi viereltä löytyy varsin päteviä kavereita paikkaamaan, ettei kaikki suorituspaineet lepää vain yhden miehen varassa. John Tavares on joukkueen tehokkain pistemies tehopisteillä 12+13=25.Pitääkö Maple Leafs pingviinit otteessaan?


Kaksi hyvävireistä joukkuetta vastakkain, joista on hankala sanoa kumpi ottelun voittaisi. Etenkin, kun kerroinasetelma sille on varsin kinkkinen.

Pelattavaa kuitenkin löytyi joukkueiden laukaisumääristä, kun muutama vedonlyöntisivu antaa veikata sitä kuinka monta laukausta Pittsburgh Penguins ampuu maalia kohti. Raja on asetettu varsin ylös, jopa 35,5 laukaukseen.

Penguinsilla varmasti painaa edellinen ottelu jaloissa, jonka lisäksi he ovat viimeisessä 10 ottelussa sekä viimeisessä 10:ssä keskinäisessä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan ylittäneet rajan vain kolme kertaa.

Lähdetään pelaamaan, että Penguins ampuu maalia kohti alle 35,5 kertaa tässä ottelussa. Tätä valintaa puoltaa myös se, että Toronto on vastustajan laukauksien valossa yksi liigan tiukimmin puolustavista joukkueista 28,45 laukauksen ottelukohtaisella keskiarvolla.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Pittsburgh Penguins alle 35,5 laukausta maalia kohti @2.00

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan