NHL: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets

La 14.1. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - WINNIPEG JETS

Kohde sulkeutuu: 14.01.2023 02:00


Pittsburgh Penguinsin kohtaa Winnipeg Jetsin lauantain vastaisena yönä jääkiekon NHL:ssä. Winnipeg Jets on takerrellut tällä kaudella vieraissa Itäisen divisioonan joukkueita vastaan, ja lähtee nyt jalka hieman raskaampana back-to-back koitokseen.

Penguins nousi kolmen maalin takaa voittoon


Pittsburgh Penguins jatkoi ottaen toisen voittonsa putkeen Vancouver Canucksin kustannuksella. Samalla Penguins venytti kotiotteluiden saldoksi lännen joukkueita vastaan 7-1-0.

Canucks sai otteluun lentävän alun, kun Conor Garland pääsi yllättämään Casey DeSmithin viiden minuutin pelin jälkeen. Penguinsilla oli kaukalon toisessa päässä omat paikkansa, mutta ei auttanut kun tilanne oli hetken päästä Canucksille jo 0-3. Lukemat silti ehkä vähän mairittelivat vierasjoukkuetta, sillä yksi maaleista syntyi Marcus Petterssonin jalasta ja kaksi muuta meni enemmän tai vähemmän DeSmithin haparoinnin piikkiin. Maalivahtiongelmista kärsivä Penguins reagoikin vaihtamalla maalille Dustin Tokarskin, joka piti yhtä maalia lukuun ottamatta maalinsa koskemattomana.


Penguins alkoi vyörymään kolmen maalin tappioasemasta päälle ja onnistui tasoittamaan ottelun vielä ennen ensimmäisen erän loppua. Maalit syntyivät kahden miehen ylivoimalla, sekä pitkien hyökkäyksien päätteeksi.

Toinen erä oli kenttätapahtumiltaan niin ikään Penguinsin hallintaa, vaikka he istuivatkin jäähyllä vastustajaansa enemmän. Evgeni Malkin vei isännät ensin johtoon Jason Zuckerin hyvän esityön päätteeksi, ja Rakell löi lukemat 5-3:een myöhemmin ylivoimalla. Malkin kirjautti ottelussa tehopisteet 2+2.

Viimeisen erän Penguins puolusti ja yritti olla sulamatta johtoasemaansa, mikä on käynyt jo monesti tällä kaudella. Tällä kertaa se piti ja tärkeät pisteet jäivät PPG Paints Arenalle.

Kaksi voittoa nostattavat varmasti joukkueen yhteishenkeä, kuten myös kahden viime ottelun välissä tehty pikavisiitti Montrealiin Kris Letangin isän hautajaisiin.Jetsin viiden ottelun voittoputki poikki maalirallissa Red Wingsiä vastaan - Sabresilta ensimmäiset Idän pisteet plakkariin


Winnipeg Jets joutui tyytymään idän vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa tappioon Detroit Red Wingsiä vastaan maalein 7-5. Tätä ottelua ennen he olivat voittaneet viisi ottelua putkeen, joista neljä kotonaan.

Jets ei ennen viime yön kamppailua Buffalo Sabresia vastaan ollut voittanut yhtäkään ottelua Itäisen konferenssin joukkueita vastaan. Melkoiseen tulitukseen he joutuivat tälläkin kertaa, sillä jokaisessa erässä Jets oli laukauksien osalta vastaanottava osapuoli. Ottelun laukaukset kirjattiin kotijoukkue Sabresille luvuin 41-27.

Connor Hellebuyck torjui 39 kertaa. Hän on pelannut tällä kaudella Jetsillä 32 ottelua, joten pieni olettamus olisi että Penguinsia vastaan Hellebuyckilla olisi lepovuoro ja maalia vartioimaan tulisi David Rittich, jolla on kaksi prosenttiyksikköä heikompi torjuntaprosentti (90,46%). Päästettyjen maalien keskiarvo hänellä on 2,75 maalia per ottelu. Kirjoitushetkellä mahdollisesta aloittavasta maalivahdista ei vielä ollut tihkunut tietoa.

Jets otti Sabresia vastaan yhteensä viisi jäähyä, mutta laadukas alivoima kesti yhden NHL:n tehokkaimman ylivoiman tulituksen. Jetsillä (83,5%) kuin myös Penguinsilla (84,2%) on molemmilla NHL:n top5 alivoima. Penguinsin alivoima on ollut NHL:n tehokkainta marraskuun 15. päivän jälkeen, jolloin Teddy Blueger palasi joukkueen kokoonpanoon.Jatkuuko Penguinsin kotivire Läntisen konferenssin joukkueita vastaan?


Penguins on voittanut kotonaan 7/8 ottelua Läntisen konferenssin joukkueita vastaan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Jetsiä vastaan oli Penguinsille vierasottelu, jonka he voittivat puhtaalla pelillä 3-0. Laukaukset ottelussa menivät tasan 32-32.

Jets pelaa Penguinsia vastaan back-to-back ottelun, sillä he kohtasivat Buffalo Sabresin edellisenä iltana. Penguinsille jää alle useampi lepopäivä, joten joukkue pääsee iskemään vastaan täydellä latauksella.

Jets ei ole voittanut tällä kaudella vieraissa vielä yhtään Itäisen konferenssin joukkuetta lukuun ottamatta eilisyön voittoa..


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2: Pittsburgh Penguins @1.85

Huti
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.83

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

1.83

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.83

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan