NHL: Seattle Kraken - Los Angeles Kings

NHL | Seattle Kraken - Los Angeles Kings | 05:00 | 28.4.2022
Kohde sulkeutuu: 28.04.2022 05:00
Seattle Kraken kohtaa Los Angeles Kingsin jääkiekon NHL:ssä Climate Peldge Arenassa Seattlessa kello 05.00 Suomen aikaa.

Kraken pitää Tyynenmeren divisioonan viimeistä sijaa hallussaan, kun 79 pelattua ottelua ovat tuottaneet vain 58 pistettä. Los Angeles Kings puolestaan varmisti edellisyönä divisioonan kolmannen sijan Edmonton Oilersin voitettua oman ottelunsa ja vakiinnuttaneen toisen sijan.

Löysäävätkö losilaiset jalkaa kaasulta viimeisille kierroksille ja säästelevät voimiaan pudotuspeleihin? Löytyykö Krakenin nuoresta Matthew Beniersistä tarpeeksi nälkää johtaa joukkueensa toiseen perättäiseen voittoon Kingsistä?Kings varmisti divisioonan toisen sijan - Beniers tuonut hyvää virtaa Krakenin joukkueeseen


Los Angeles Kings kävi kovaa kamppailua Tyynenmeren divisioonan toisesta sijasta Edmonton Oilersia vastaan, toisin sanoen kamppailu käytiin kotiedusta playoffien ensimmäiselle kierrokselle. Kings on viimeiestä kuudesta ottelustaan voittanut jopa viisi varsinaisella peliajalla, mutta hurja kiri ei lopulta riittänyt tavoittamaan Oilersia. Divisioonassa neljäntenä oleva Vegas Golden Knights on jäänyt Kingsistä jo tavoittamattoman viiden pisteen päähän, kun molemmilla joukkueilla on kaksi ottelua pelaamatta.

Toki Kingsin neljä edellistä voittoa ovat tulleet Columbus Blue Jacketsia, Chicago Blackhawksia sekä Anaheim Ducksia vastaan kahdesti. Joukkueita, jotka ovat pudotuspelihaaveensa joutuneet hautaamaan jo aika päiviä sitten. Näitä otteluita ennen Kings kärsi viidestä ottelusta neljä tappiota - ainoa voitto tuli Chicago Blackhawksia vastaan.

Kingsin nimekkäin poissaolo on yli 1000:nnen NHL-ottelun konkaripuolustaja Drew Doughty, joka on tällä kaudella pelannut 39 ottelua tehopistein 7+24=31.

Kingsin tehokkain pelaaja on tällä kaudella ollut Anze Kopitar, joka on tehnyt 80 ottelussa tehot 19+47=66. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa puolestaan Ruotsin Adrian Kempe 34 osumalla.


Seattle Kraken on hieman vähemmän yllättäen koko divisioonansa viimeinen joukkue, mutta säilynyt kuitenkin läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla ennen Arizona Coyotesia. Maaliero joukkueen tasoon nähden ja muihin verratessa on melko lineaarinen, 207 tehtyä ja 276 päästettyä maalia. Joukkue on tällä kaudella onnistunut yllättämään muutamia koviakin tiimejä.

Yksi synkimmistä putkista sattui helmikuun puolesta välistä maaliskuun puoleen väliin, kun joukkue voitti 14 ottelusta vain kaksi, keräten yhteensä näistä 6 pistettä. Vertailun vuoksi viimeiset 14 ottelua ovat nyt tuoneet joukkueelle 7 voittoa ja 14 pistettä.

Virtaa joukkueeseen on tuonut 19-vuotias Matthew Beniers, joka on päässyt pelaamaan uransa ensimmäiset 7 NHL-ottelua. Näitä voitaisiin kutsua melkoiseksi tuhkimotarinaksi, sillä nuorukainen on kirjauttanut pisteitä näissä jopa kuudessa ottelussa (3+3) ja häikäissyt upeilla yksilösuorituksillaan. Mattylle heruu peliaikaa ykkösen sentterinä sekä myös ylivoimalla, jossa mies on päässyt pisteille kahdesti. Jääaika ottelua kohden on keskimäärin noin 20 minuuttia.

  • Lue myös: Paras pelaajavetovihje yön otteluun täältä!

Beniers on tuonut selkeää potentiaalia Krakenin hyökkäykseen - Beniersin pelatessa Kraken on tehnyt keskimäärin 3,00 maalia per ottelu, kun koko kauden keskiarvo on hieman alhaisempi, 2,62 kihausta ottelua kohden. Toki tämä tilasto ei ole suoraan verrannollinen, mutta kertoo siitä että vuoden 2021 pelaaja tulee olemaan jatkossa tärkeä palanen joukkueen hyökkäyspelissä.Seattle Krakenin kotikerroin houkuttaa


Kings tulee kohtaamaan playoffien ensimmäisellä kierroksella Edmonton Oilersin. Aikooko Kings hieman höllätä jalkaa kaasulta ja lepuuttaa pelaajiaan, jotta he pysyvät vauhdikasta lätkää pelaavan Edmontonin kyydissä pudotuspeleissä? Kraken on niin ikään varmistanut jo oman sijoituksensa divisioonan sekä konferenssin häntäpäässä, mutta tässä asettelussa panokseton ottelu kääntyy ehdottomasti Krakenin eduksi.

Seattle Krakenilla olisi tänään hyvä mahdollisuus napata panoksettomana otteluun lähtevästä Kingsistä jo toinen peräkkäinen voitto. Joukkueet kohtasivat viimeksi kuukausi sitten, jolloin Kraken vei ottelun vieraissa lukemin 6-1.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

1X2: Seattle Kraken @3.4

Huti
Neo.bet - Lue arvostelu

3.4

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.4

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

3.35

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.3

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan